Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Īn Bucureşti ai maşina ridicată, banii luaţi şi parcări insuficiente (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/125632-bucuresti-masina-ridicata-banii-luati-parcari-insuficiente.html)

babilon 27-05-09 21:28

Re: Īn Bucureşti ai maşina ridicată, banii luaţi şi parcări insuficiente

Inca o uriasa mojicie si insulta la adresa noastra, a tuturor.
Pentru cine stie si este din zona, in Sectorul 6, de-a lungul strazii Margelelor, o strada lunga care incepe din Blvd Uverturii si se termina in Iuliu Maniu, au fost instalate de-o parte si de alta a drumului (stanga-dreapta) semne cu Oprirea Interzisa (implicit si parcarea). Aceasta strada, Margelelor este de fapt o alee "intre blocuri", asa ca ma intreb, unde dracu sa ne parcam noi, cei 10.000 de oameni care stam in aceasta zona masina, unde ???? Am ajuns sa stam toata seara cu ochiu pe geam sa "pandim" un loc de parcare pe trotuar ca sa coboram sa tragem masina, am ajuns paranoici sa ne uitam din 5 in 5 minute daca s-a eliberat vreun loc.
S-a mers de nenumarate ori la ADP, ca sa ne faca locuri de parcare speciale, degeaba ! In schimb au aparut in zona nenumarate vile si case care stau ca nuca-n perete jumate in strada, jumate in gradinile blocului ! Alora cum dracu' le-au dat autorizatie de constructie si noua nu ???!!!
S-a ajuns in militari sa nu poata sa treaca 2 masini simultan din directii opuse pe MAJORITATEA strazilor, deoarece oamenii sunt nevoiti sa isi parcheze masinile in strada din lipsa unor parcari.
Din pacate, eu nu vad o solutie de iesire, este o stare de fapt, un status-quo de neiesit....

P.S.: poate suntem mai multi de prin zona Apusului, ne strangem si gasim o rezolvare, ceva !

rover_cabrio 27-05-09 22:27

VAI DE CAPU NOSTRU !!! ce [utem face dacat sa facem un MITING !!

INTREBAREA GRAVA ? daca facem un miting , din PESTE 1 000 000 de soferi fara locuri de parcare , sau poate aberez 600 000 de masini fara locuri de parcare ca am inteles ca sunt cam 400 000 de locuri in BUCURESTI CATI OR SA VINA LA MITING ???

cati veti fi alaturi sa luptam pt acceeaso cauza ? VREM un loc sa il platim ANUAL dar nu putem si se ridica masina UNEORI ABUZIV !!!

VA ZIC EU !! nici 10 000 de oameni nu ne adunam !!! LA MODUL CEL MAI SERIOS nici macar 10 000 de oameni nu ne adunam pt treaba asta !!!

DEGEABA NE VAITAM daca nu suntem in stare sa ne adunam 100 000 de oameni , ATUNCI aia se keama UNIRE

degeaba forumu asta

Marius_mym89 27-05-09 22:31

Quote:

Originally Posted by dj.basss (Post 2356715)
is curios daca ai o masina tunata cum o mai ridica rupe pragurile si alea alea:evil::evil::evil::lol:

hmmm daca in Bucuresti se foloseste sistemul de ridicare prezentat in poza atunci ai 99% sanse sa ramai fara praguri. La noi in Pitesti ti-o ridica de rotzi... bineinteles ca poti sa te alegi cu jantele zgariate dar... asta e alta poveste:evil:

molady11 27-05-09 23:11

ma iau toti dracii cand citesc ce scrieti,nu e din cauza voastra ,ci a Parlamentarilor si a primariilor ca nu se preocupa de acest fapt . o revolutie ca in 89 nu ar strica. macar asa poti scapa repede de Dusman.

B-11-AYG 28-05-09 05:34

Eu propun sa facem o petitie prin care sa cerem scoaterea legi de ridicare a masinilor.

AdrianC4 28-05-09 06:09

Eu propun sa mai mergeti si cu metroul..

Mustang 28-05-09 07:06

Quote:

Originally Posted by AdrianC4 (Post 2358178)

De acord cu tine. Dar daca nu exista locuri de parcare... unde isi lasa oamenii masinile? :lol::lol::lol:
La firma Ilcor? :D

Din seria: "NE MERITAM SOARTA", vin si eu si intaresc punctul de vedere.
Suntem buni numai de dat din clanta.
Si de facut petitii pe net.
Chiar daca s-ar face petitii pe bune, parlamentarii si restul oamenilor sus pusi s-ar sterge cu ele la cur.

Vreti proteste, mitinguri... etc. Si cum va prezentati oameni buni? Ca la mitingul de protest impotriva primei taxe de inmatriculare? De se anuntau mii de oameni si s-au prezentat doar 400 - in Piata Victoriei? De erau mai multe masini din Brasov, Prahova, Constanta, decat din Bucuresti?

Trezirea! Nu mai sariti cu protestele pentru ca e mai usor sa scrieti pe messenger, forumuri, dar cand sunteti pus in fata faptului implinit dati bir cu fugitii si aveti "treaba".

In alta ordine de idei - nu va convine ca vi s-au saltat masinile, dati in judecata statul, firma lu' peste, luati-va un avocat bun care sa vina cu argumente plauzibile si de necontestat, castigati procesele si dati un exemplu. Daca apar 3000 de oameni care castiga procesele in felul asta, or sa isi puna semne de intrebari tembelii de la primarii si se vor apuca sa faca locuri de parcari ca sa le intre banii in visterie.

lucian1985 28-05-09 09:37

Ce furt pe fata !!!! Nu se investesc bani in parcari, dar s-au angajat firme care sa ridice masini.....normal, faci bani mult mai repede asa, ridicand masini, decat sa faci parcari cu plata si sa incasezi in timp
Ce tara avem :(

alex22das 28-05-09 09:42

in bucuresti e intradevar jale.... si in tulcea de unde sunt eu macar deocamdata e un mic noroc daca ai pot spune asa k nu ne ridica masinile... doar ne pun caracatite ... :x .....si da in anumite zone cu trafic intens nu sunt destule locuri de parcare.... un ex.... sa fii parcat regulamentar in proportie de 80 la suta si cei 20 la suta sa ai si tu o roata pe trecerea de pietoni..... vin jegosii si pun caracatita..... plus multe altele pe care cred k le stiti si voi ..... oare cand o fi mai bine si pentru noi k oameni mai intai si k soferi pe urma....:???:

Outrageous 28-05-09 10:32

Quote:

Originally Posted by AdrianC4 (Post 2358178)

Metroul e extraordinar de aglomerat dimineata.
Vara se circula in conditii mizere cu RATB, lumea e transpirata, aglomeratie, hoti de buzunare.
Daca jumate din soferii din Bucuresti ar merge cu metroul si tramvaiul ar fii jale.E bine in schimb pentru cealalta jumatate ca s-ar circula mai bine.

Deci in concluzie circulati voi cu Metroul si RATB ca sa putem circula si noi restul mai bine :lol:

AdrianC4 28-05-09 18:38

Hai ma ca pana si pe 139 au bagat Citaro cu AC.. Vazut de mine azi!
E vorba de suferinta, sa iei masina de la Drumu Sarii pana la coafor la Abatte in 13 Sept e un mare MOFT! Am o amica care face asa! Si sunt sute de cazuri asemanatoare!
Eu am un vecin care lucreaza la AutoNesti, la nici o statie de masina de unde locuim si merge cu masina zilnic.. Si cand vine la 5 se enerveaza ca nu gaseste locul de parcare liber!
Asta e MOFT! E vorba de maxim 5 min de mers pe jos!

UNLORD 28-05-09 19:19

Singurul lucru bun, e ca mai iau si masini care sunt parcate f. aiurea, pe treceri de pietoni, linie troleu, spatii verzi etc. Si sunt f. multi nesimtiti in Buc care parcheaza in bascalie si li se rupe daca ii blocheaza si pe altii. Macar atat!

giubau_v8 28-05-09 19:34

problema mare e in regie, se ridica masini in fiecare zi dar capacitatea locurilor de parcare e mult depasita....
mai sus se pune problema folosirii metroului sau ratb-ului, pai il folosesc, dar ce legatura are asta cu locurile de parcare...eu vin de acasa..si trebuie sa las masina undeva nu? nu pot sa o impachetez si sa o iau in buzunar....si daca trebuie sa o las undeva..
iar in regie 40% din masini sunt cu numere de bucuresti, ale diverselor persoane cu divesrse treburi pe acolo, eu ce fac? stau cate o ora doua sa astept sa plece cineva?..
solutia era parcarea pe marginea dambovitei pe trotuar, trotuar care oricum nu e tranzitat de pietoni...dar nu..trebuie sa faca si ei un ban...si nu inteleg de ce nu ridica bmw-ul ala lovit, care zace la intrarea de la texas de vreo 2 ani...pe ala de ce nu il ia? nu au de la cine sa ia bani? masina aia chiar incurca circulatia fiind putin iesit si pe carosabil.... o adunatura de oameni de nimic, toti astia cu ridicarile si cu firmele lor de facut burta mare
acum trebuie sa dublezi, triplezi pe cate cineva prin campus sa iti poti lasa masina undeva

andrey_dk 29-05-09 00:45

frate asta mie mi`se pare jagmaneala pe fata...........cu bani incasati de firma aia puteau sa faca primariile parcari.........nu sa`i ia omului mashina de pe strada k`n estul salbatik...........dar ce sa faci asta e romania........dar totusi RUSHINE celor care au dat legea asta........:-J

w0rmblaster 29-05-09 02:51

in toate tzarile civilizate exista peste tot ..cate 3-4 in cartier, parcari cu plata in atena de ex e 1 euro (2 ore) sa o lasi pe zi si 6 euro pe noapte, in cartierele de lux se dubleaza, cand am aj acum cateva zile in bucuresti am ramas pros:| pur si simplu nu ai unde frate, sunt mandru ca cel putin stau in cta unde macar pun caracatite si nu stau sa o caut de nebun. ( fara suparare pt cei care stau in bucuresti, eu unul nu cred ca as reusi, va admir rabdarea!)

All times are GMT +2. The time now is 14:17.

- Copyright 2026 4Tuning