![]() |
poate ii prea complicat pt unii .... v-o trebuit 3 pagini sa ziceti ca in sfarsit se iese prin oras sa se dea lumea ...... BATFTA ...revin
|
intradevar cam compilcat dar bine ca se iese
|
eu ies....ma duc pana la cineva...sper sa nu va razganditi si sa ma lasati sa ma plimb aiurea... :lol: :lol:
|
i-mi pare rau dar dupa ora 24 nu mai ai voie sa iesi din casa ca esti minor..... am crezut ca s-a inteles asta pana acuma ca nu avem chef de minori adusi de cine stie cine in dacie unde de abia incap de ceilalti prieteni ai lor de la bloc care or auzit ca se dau linii si sunt excitati la culme ...... va rog sa fim civilizati.
PS: nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar chiar cred ca nu-i locu dacilor la astfel de evenimente |
cred ca vin si eu NUI-ule daca tot m-ai f***t atata la cap
|
the ghost si fanthom nu sunteti aceeasi persoana ca tot timpul cand intrati ,intrati deodata si va sustineti unul pe celalalt ?
|
ce este rau ca 2 persoane sa aiba aceeasi parere? sau chiar numa asta va intereseaza cine ii fantom, ghost sau mai stie cine ce..... nu vreti sa discutati putin la subiect ca deja cred ca am vb cam mult pe tema asta......
|
bafta pt cei care se dau!!!!
|
a fost o distractie pe cinste!!
|
aa ... si fara sdi si dacie 1310
|
|
astept feedback
|
si csr only fara fantome ...
|