Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Dosar penal (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/120959-dosar-penal.html)

dexter_20 25-05-09 18:46

Re: Dosar penal

Quote:

Originally Posted by y_u_s (Post 2350363)
Doua dosare nu au cum sa fie pentru aceeasi fapta :D Eventual sunt deciziile a doua insititutii, adica Parchetul si Politia Romana, directia Cercetari Penale, iar urmarirea penala se dispune fie prin plangere, rechizitoriu etc de catre parchet si practic ei dispun sau nu inceperea urmaririi. Bafta

La Politie aveam un dosar cu un anumit numar de inregistrare, iar la Procuratura aveam alt dosar, cu alt numar de inregistrare.

y_u_s 25-05-09 18:50

Pai cred ca era vorba de acelasi dosar, dar cu alt numar de inregisteare, adica aceeasi cauza pana la urma doar nu te putea cerceta o data politistul, si apoi procurorul, dar separat. Procurorul sa zicem "supervizeaza" doar in procesul de urmarire penala activitatea, mare parte din treaba facand-o cei de la cercetari din cadrul Politiei. Ma rog are ceva atributii si procurorul, instrumenteaza probe, ba uneori face si audieri etc

Corrado 25-05-09 18:58

Numarul dosarului il afli la parchet.Ala este numarul de baza,cel de la politie nu mai are nici-o legatura din momentul in care a ajuns dosarul la parchet.Dar chiar daca cei de la parchet iti dau o decizie favorabila cand ajungi la politie trebuie sa te duci la seful biroului circulatie sa stabileasca daca iti da amenda,suspenda permisul etc. etc.!Mie mi-a aprobat ridicarea pemisului fara nimic altceva.Dar putea sa-mi dea amenda sau mai stiu eu ce......!

KAY_ 14-06-09 16:35

am citit tot ce sa scris pe topic , ma bucur ca ti ai recuperat permisu , in opinia mea si ca o concluzie a ceea ce ti sa intamplat, toate ni se trag din cauza tarii in care traim , noua platitorii de taxe ,oamenii normali ,fara inclinatii infractionale .
nu vreau sa fiu filosofic dar toata patania ti sa tras de la neplata taxei de inmatriculare care o are romania pt masini SH si care in majoritatea situatiilor este imposibil de platit si indeamna cetatenii de rand sa comita astfel de fapte.aici clar ni se incalca drepturile .daca nu era taxa aia cu siguranat nu citeam despre un sofer profesionist cu o exp[erienta de 20 de ani, cu un clean driver license ca este anchetat penal , dar traim in romania si poti ajunge la puscarie ocolind o groapa .

Ford_V6 16-06-09 01:20

Indifrent care este cauza este o ineptie sa mergi cu numere provizorii expirate ... este cel mai usor de demonstrat lucru de catre politie ... macar o autorizatie la imprimanta si mai ai o sansa ...

Corrado 19-06-09 13:54

Eu consider ca este o "INEPTIE" sa platesc 3000 de euro TAXA DE INMATRICULARE,in contextul in care masina m-a costat 5200 de euro!!!!!!!!!!!!Probabil tu iti permiti sa platesti asemenea TAXE,eu insa nu am cum sa scot atatia BANII.Asa ca FORD V6,eu nu vreau sa incalc legea dar daca te-ai fi uitat in thread ai fi vazut ca am dat o noua definitie a legii,pe care o repet acum:
LEGEA ESTE CA O BARIERA!
UNII O SAR!
ALTII TREC PE SUB EA!
IAR PROSTII DAU CU CAPUL IN EA!

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning