![]() |
mey rc-ul ala argintiu este mashina de showroom asta va zic sigur pt ca ii cunosc f. bine pe cei de la axa motor. mashina a fost stikuita ca sa fie o replica dupa una de wrc dupa care a fost readusa la normal pt. un client care dupa ce a mers in probe cu ea a refuzat-o pt ca avea ambreiajul terminat (mecanicii de la service de la braila terorizau mashina aia cand o prindeau putzin shi nu era sefu pacolo) m-am dat shi eu cu ea da n-am apucat sa o conduc.... mi-a placut cum merge. chestia cu caii nush ce sa zic n-am auzit panacum dar me interesez cat de curand asha pe \"shestache\" :wink:
|
A fost mashina de showroom. Acum nu mai are nimik pe ea... e cheala si umbla cu ea patronu de la Axa Motor. In fine nu putetzi spune ca mashina asta, chiar shi cu 150hp nu este o mashina rezonabila...se poate lua la hartza oricand cu multe mashini... numa sa aiba shofer klumea. Si treaba cu ambreiaju dus, e doar o informatzie eronata. Are doar 12000km... nu are cum sa-i pice asha repede... oricat ar fi fost ea de chinuita...
|
yo itzi zic sigur..... chestii care le shtiu de la mecanicii deacolo....
a fost o faza de la o prezentare ceva nush cand la care a venit nush care din cnr shi ia crapat discu de ambreiaj.... drept urmare schimb.... |
ar fi culmea sa stii mai multe decat katana , el lucreaza la axa motors :lol:
|
bun..... cum zicetzi voi..... dar daca lucreaza la axa inseamna ca ne cunoastem..... :) yo am zis aci ce am auzit acolo..... discutzii intre 2 de la service.... apropo katana nu te supara dar unde anume la axa lucrezi.... nu vreau nume doar unde ca sa imi dau seama cine eshti.... ma refer la showroom la service( mecanic) sau la service (tinichigerie sau la receptzie) ca yo sunt unul dintre clientzii fideli! apropo shadow miercuri schimb ambreiajul............... 8)
|
mie mi-au promis masina pe joi incolo dar o sa mai stea o zi la ei la service sa ii instaleze alarma si detectorul de radar in bara 8)
apropo cati armasari pe pe peugeot ? |
da ce itzi iei peugeot?????????
la care te referi? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning