Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 23-05-04, 01:55   #1
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Vai De Voi !

De ce zic asta ? Ptr ca am fost in Braila si am vazut ce fel de raliuri de organizeaza la voi ... Bataie de Joc , Dezorganizare totala , Organizatorii total pe dinafara , habar nu au avut sa explice ce si cum ..
Mai degraba decat sa se anunte ca este Raliu sa spuna ca se organizeaza Destruction Derby !!!
Frate ... cum este posibil asha ceva ... sa imi dea 4 foi de parcurs , cu 5 probe speciale , fara sa imi spuna toate chestiile necesare inainte de raliu? Nu s-a facut nici o recunoastere nu le-a explicat concurentilor din alta parte decat Braila cum se ajunge acolo , acolo ... trebuia sa caut prin oras anumite puncte de intalnire dupa niste desene de parca erau facute in lanul de grau de OZN-uri , sa ii dau jar pe piata cubica polina de hartoape , ca trebuie sa aprindeti farurile cand intrati in casutza de la plecare , si f. multe chestii de genul ...
Fratzilor ...!!!
Mai intai de toate asfaltatziva strazile si dupa aceea sa organizatzi raliuri legale facute de ACR , fundatia Pensionarul roman si in memoria defunctului nustiucare , ca nici aia de la ACR nu stiau cum il cheama cu toate ca a fost Directorul lor timp de 25 de ani ...
Si ca sa nu mai zic ce \" premii fabuloase \" se acordau dupa 4 raliuri ( deci 4 etape in care iti rupeai masina de o duceai la fiare vechi dupa aceea ... 4 aetape pana la sf anuluii 2004 ) :
Cupe si premii in valore de 10 Mil. lei !!!
E saracie rau de tot la voi daca voi considerati ca 10. mil ptr cele 3 locuri este un premiu extraordinar ...
P.S. : Nu am participat decat la 1 etapa de indemanare si dupa aceea cand am vazut ce tampenii trebuia sa fac am zis ca nu se merita ... rup amortizoare si arcuri de 600 euro + directie de 300 ptr ce ? Ptr nimik !
Cu 10 mil in Constantza nu inchiriezi o parcare in care sa organizezi o etapa de indemanare ptr 1 zi !!!
Sfatul meu ... bagatzi-va p#l@ in ele de raliuri si o sa vedetzi cum o sa asfalteze strazile ... daca punetzi problema asha ...!!!
Si impushcatzii pe aia de la ACR , pe toti boshorogii aia care habar nu aveau ca nu am vazut unul sub 50 de ani pe acolo printre organizatori .. numai stafii fara dintzi in gura si stafiditzi !!!
Vai de voi ... avetzi grija pe cine votatzi ca primar ! Ca nu va vad bine !
Fara suparare ... nu suntetzi voi de vina ... ci cei care din prea multa foame va iau banii si isi fac burtzile mari iar voua va da shtrot si laturi si isi bat joc de orasul vostru si de VOI in primul rand !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 24-05-04, 13:52   #2
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Vad ca te-ai cam aprins koane....linisteste-te un pik....
Tu la ce fel de raliu te asteptai, la vreunul de circuit sau de mare viteza.... este doar un raliu tehnico-aplicativ in care nu se pune baza prea mare pe masina ci pe recunoasterea traseului, si de parcurs niste etape tip rebusistic ca sa zic asa, plus niste asa zise probe speciale (traseu de cel mult 500m cu jaloane) Eu cred ca tu nu te-ai asteptat la un altfel de raliu si cred ca cine te-a anuntat de raliul asta trebuia sa iti spuna ca cu cel putin o zi inainte se face o sedinta de instruire si se pun intrebari. Daca acel cineva care te-a anuntat de \"eveniment\" nu ti-a zis si asta inseamna ca a gresit. La genul asta de competitii nu se rupe masina pentru ca nu trebuie sa alergi deloc prin oras, ci trebuie sa urmaresti traseul din foaie si sa circuli in conditiile regulilor de circulatie. La probele speciale poti fi as daca ratezi traseul si astfel masina nu prea te ajuta. Genul de masina indicat pentru asta este de ex. tico, care este manevrabil pt probele speciale unde nu poti dezvolta viteze mari.
Problema cu gropile cred ca este una generala in care nu ar trebui sa intram iar cea cu banii pt premii.....nu stiu daca mergi acolo cu gandul la vreun castig substantial , ci doar sa te distrezi si sa iesi din cotidian.
Sa stii ca nu iau partea nimanui, sunt sigur ca au aparut neconcordante, se intampla si la case mai mari, dar ai supraestimat acest gen de competitii.
See ya.
Old 24-05-04, 14:16   #3
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re:

LoL ...
Stai linistit ca nu m-am aprins ...
S-a mentionat clar pe foaia de prezentare ca este raliu , jaloane si alte chestii ( liniutze - care au fost kanci !) ... si cand am ajuns acolo m-am aflat in fata faptului implinit , cu inca 3 prieteni .
Si nu a fost vorba de mers usor in oras ... stai calm era vb de timp , de cunoasterea orasului , fapt care lasa de dorit cand iti vin concurenti din alta parte ... cu desene din lanul de grau pe foile de parcurs , cu greseli pe foile de indemanare ( pe desen erau de facut 2 ture mari iar in realitate trebuiau facute 3 , trebuia ocolit jalonul X prin dreapta si traseul era facut prin stanga , etc.) ...
Si de premii stai calm ca nu m-am dus acolo ca sa plec cu geamantanele de bani ca la ce masini erau plecam toata Constantza cu Locul 1 , 2 si 3 ... Adica Renault 5 Alpine Turbo , Seat Leon Cupra R , Opel Astra GSI , BMW 323 ... ce masini au mai fost de acolo nu reuseau sa faca 400m nici in 30 secunde !
Ne-am dus acolo sa ne distram si cand am vazut in ce cacat ne-am bagat ca au inceput sa apara numai dacii din 1960 si ragalii de cielo , unu cu Laguna care habar nu avea pe ce lume traieste am zis ca e grav ... ca defapt am venit la un \"Raliu - Distructiv \" ... Mai aveti multe de invatat in priviinta asta ... si nu ma refer la tine doamne - fereste ... ci la obositzii aia de la ACR care fac raliuri cu mentalitate de pe timpu' lu Ceashca ...
La liniutze nu aveam ce discuta cu nici unul de acolo ... la indemanare ( daca se facea proba ca la Bucuresti nu mai zic ...) in rest ... dezorganizare totala , nu am vazut pe nimeni dintre organizatori cum am mai spus sub 50 de ani ...
Nu am supraestimat acest gen de competitie .. dar daca am citit ca este organizat de ACR m-a dus capul ca este facut pe o portiune in care poate participa orice fel de masina fie ea cu garda de 5 cm sau de 50 ... nu sa alerg masina prin oras sa va numar gropile si canalizarile fara capac sau shantzurile sau sa ma trezesc cu sticle aruncate in masina ca de ce ii dau de las nor de praf in spate ...
Si ar fi trebuit sa fi acolo sa vezi ca a trebuit sa rupi masina prin orash ... aveai un anumit timp la dispozitie ptr a parcurge toate locurile de intalnire ...
Fara suparare ... nu am nimic cu tine doamne fereste ... nu te acuz pe tine de nimik ca as fi tampit sa fac asta ... nu esti tu cel vinovat .. parerea mea Datzii jos pe obositzii aia de la ACR si punetzi unii tineri in locul lor sau daca nu facetzi-va si voi o asociatzie gen LR !!!
Numai bine !!!
Old 25-05-04, 12:53   #4
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Cred ca cel care te-a anuntat de raliul asta trebuie sa fie luat la suturi de voi.....cand am vazut ce ai scris cu liniutzele m-a bufnit rasul. Niciodata la un raliu de genul asta nu ai sa vezi liniutze, iar la traseul in oras, teoretic, daca nu gresesti traseul, 40 km/h este suficient sa termini etapa. Sigur ca organizatorii trebuiau sa mai explice inca o data cum sta treaba pentru cei veniti din alta parte, asta e alta poveste. In alta ordine de idei, am participat si eu la \"raliuri\" ca cel de pe 22 mai, as fi vrut sa vin si eu, dar am avut treaba in buc, poate data viitoare. Eu am un R5 Gts care peste o luna va fi GTT, si as fi vrut sa schimb impresii cu propietarul R5-ului prezent din c-ta. Maybe next time.
See ya.
p.s. pozele de la raliurile estea se gasesc pe site-ul www.flex.ro/raliu
yknot is offline   Reply With Quote
Old 25-05-04, 22:38   #5
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Cunosc masina ... stiu ce poate ... fuge ca o motocicleta ... dar maxim 180 ...
Si sunt 2 R5 in Cta pregatite rau de tot ptr VTM , si cei 2 sunt tovarashi f. buni ... si nu pe cel care m-a anuntzat de raliu ar trebui sa il iau la shuturi .. sincer ... nu stiu pe cine ...
poate pe obositzii aia care mai au 3 bashini pe cartela si isi dau duhul ...
Nu am reusit sa scot pozele cu foile de parcurs ... dar saptamana asta o sa le vezi clar ce aberatzii si greseli au putut sa fie ...
Poate ajungi si in Cta vara asta sa facem una mica R5 vs R5 ...
Old 26-05-04, 07:42   #6
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Si eu sper sa ajung anul asta pe litoral ca anul trecut n-am reusit decat in delegatie, prietena mea e cu muntele asa ca am fost la munte.... Ce motor are r5-ul de la voi? ... Ca stiu ca modelul super 5 nu a existat in versiunea Alpine ci doar 5 GTT....poate nu stiu eu. Al meu e 1.4 deocamdata aspirat si are 75 de cai iar cu turbo o sa se duca pe la 115- 120 cp. Din ce zice fabricantul 0-100 face in 7,2 s iar viteza max este de 205 km/h, toate astea in versiunea standard. Probabil ca r5-ul amicului tau nu se duce mai mult de 180 din cauza cutiei care o fi facuta special pentru VTM. Eu de abia astept sa termin rodajul la a mea si sa-i pun kitul turbo. Ne mai auzim.
Bye
Old 28-05-04, 15:28   #7
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

yknot: din ce-am vazut in poze, sunteti destul de slab reprezentati, adica majoritatea masinilor sunt stock, nu de raliu. Spune-mi (daca stii): tipu' cu 206-le participa cumva si in CNR?
Old 28-05-04, 16:18   #8
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da, intr-adevar, putini cu masini \"umblate\"....asta e, suntem mai spre est.... , iar cei ce au masini tari sunt din lumea interlopa......
Despre care 206 vorbesti?
Old 28-05-04, 18:50   #9
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Cel argintiu, care arata preparat de CNR.
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 08-07-04, 00:55   #10
epY

Stage 4

epY's Avatar

nu numai cei din lumea interlopa au masini tari in Braila.... am si eu masina cat de cat preparata .. si nu sunt cine stie ce smekerash
epY is offline   Reply With Quote
Old 04-04-05, 07:43   #11
Edd

Stage 5

Edd's Avatar

..ma adevarul ca raliul nu am cuvinte, de *** rau ...(si sunt din galati)....mashini numa dacii...in plm dar adevarul ca aia cu mashini mijto nu vin sa ishi rupa suspensiile prin gropi si faza ..cu trebuie sa ne reparam strazile..ca ne iau la mijto fraierii de la acr...asta ashea e..dar voi in plm sunteti din constanta..an de an ..la mare toata populatia romaniei(cei care isi permit ,dar sunt destui)...banii de unde crezi ca vin?daca traiai si u prin alt judet care nuy avea venituri..gen ct...nu erai ashea fericit...gl nu are nici un venit superior nu suntem la munte nici la mare....deci bani canci..in plm mea nu ma lua pe mine cu din astea...
Edd is offline   Reply With Quote
Old 04-04-05, 07:47   #12
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

intai astupativa gropile frate .. ca de fiecare data cand intru in braila parca intru la indemanare si taicamiu e copilotu .. \"Vezi groapa in stanga .. mai in fata dreapta ..... ahhh ai luat-o pe aia\" .. da-o'n masa'n cur de treaba
Old 04-04-05, 07:49   #13
Edd

Stage 5

Edd's Avatar

si ei sunt in aceeasi situatie ca noi..nu te mai lua de ei.. noi suntem un pic mai dezvoltati...atat tot
Old 04-04-05, 07:54   #14
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

cred ca glumesti mai .. la noi drumurile is coala de hartie .. un singur drum e nashpa ... nu drumul pe care vii de la braiala .. ala pe dig .. celalalt ... care treci prin multe sate .. ala e singurul drum nashpa .. restu ... coala de hartie .. aproximativ
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 04-04-05, 07:57   #15
Edd

Stage 5

Edd's Avatar

bine..la minion pana la ireg..si mai incolo??? (coala? )centura...mai incolo pe la blocurile alea noi?(vrz) si mai sunt ca mai de fiecare vad gropi dar nu stau sa le numar..bine nu zic sunt mult mai bune drumuril la noi..dar nici chiar ajea
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -