De ce zic asta ? Ptr ca am fost in Braila si am vazut ce fel de raliuri de organizeaza la voi ... Bataie de Joc , Dezorganizare totala , Organizatorii total pe dinafara , habar nu au avut sa explice ce si cum ..
Mai degraba decat sa se anunte ca este Raliu sa spuna ca se organizeaza Destruction Derby !!!
Frate ... cum este posibil asha ceva ... sa imi dea 4 foi de parcurs , cu 5 probe speciale , fara sa imi spuna toate chestiile necesare inainte de raliu? Nu s-a facut nici o recunoastere nu le-a explicat concurentilor din alta parte decat Braila cum se ajunge acolo , acolo ... trebuia sa caut prin oras anumite puncte de intalnire dupa niste desene de parca erau facute in lanul de grau de OZN-uri , sa ii dau jar pe piata cubica polina de hartoape , ca trebuie sa aprindeti farurile cand intrati in casutza de la plecare , si f. multe chestii de genul ...
Fratzilor ...!!!
Mai intai de toate asfaltatziva strazile si dupa aceea sa organizatzi raliuri legale facute de ACR , fundatia Pensionarul roman si in memoria defunctului nustiucare , ca nici aia de la ACR nu stiau cum il cheama cu toate ca a fost Directorul lor timp de 25 de ani ...
Si ca sa nu mai zic ce \" premii fabuloase \" se acordau dupa 4 raliuri ( deci 4 etape in care iti rupeai masina de o duceai la fiare vechi dupa aceea ... 4 aetape pana la sf anuluii 2004 ) :
Cupe si premii in valore de 10 Mil. lei !!!
E saracie rau de tot la voi daca voi considerati ca 10. mil ptr cele 3 locuri este un premiu extraordinar ...
P.S. : Nu am participat decat la 1 etapa de indemanare si dupa aceea cand am vazut ce tampenii trebuia sa fac am zis ca nu se merita ... rup amortizoare si arcuri de 600 euro + directie de 300 ptr ce ? Ptr nimik !
Cu 10 mil in Constantza nu inchiriezi o parcare in care sa organizezi o etapa de indemanare ptr 1 zi !!!
Sfatul meu ... bagatzi-va p#l@ in ele de raliuri si o sa vedetzi cum o sa asfalteze strazile ... daca punetzi problema asha ...!!!
Si impushcatzii pe aia de la ACR , pe toti boshorogii aia care habar nu aveau ca nu am vazut unul sub 50 de ani pe acolo printre organizatori .. numai stafii fara dintzi in gura si stafiditzi !!!
Vai de voi ... avetzi grija pe cine votatzi ca primar ! Ca nu va vad bine !
Fara suparare ... nu suntetzi voi de vina ... ci cei care din prea multa foame va iau banii si isi fac burtzile mari iar voua va da shtrot si laturi si isi bat joc de orasul vostru si de VOI in primul rand !