![]() |
Re: De vânzare: Bugatti Veyron Pegaso
as cumparao eu dar nu imi place ca pe culoarea asta se vede repede cand se murdareste :))))))
|
piesa de colectie 8)
|
Oameni buni trezitiva....pe ei ii costa atata sa faca o masina deasta...dar de ce?...nu va ganditi?...proiectatn platit...proiectele si toate cele..teste si astea sunt calculate....si impartite la numarul de exemplare si deasta zic ei ca ii costa 5 mil.....e o super masina...dar...tre sa fi ori tixit de bani de nu mai sti ce sa faci cu ei ori sa fi prea idiot sa te dai in vant cu asa ceva....Masina trebuie sa aduca bani nu sa cheltuie...Masina e mijloc de transport
|
imi iau un veyron la 800 000 -1mil ,ii trag 2 dungi si un chip:)) si e unicat! la ce sa mai dau 1,8 mil pe el?
|
Eu ma indoiesc ca si-ar "propune" din start sa piarda intre 1-4 milioane de Euro pe fiecare bucata doar pentru reclama. Asta ar insemna ca la cele 2000 de bucati prognozate ei ar pierde intre 2 si 8 miliarde de Euro. Cred ca e cam mult, chiar si pentru un grup ca WV.
In orice proiect nou investitia se transforma in profit daca se vand minim masinile prognozate la inceput. Asta deoarece exista niste costuri initiale uriase cauzate de proiectare si dezvoltare. Diferenta intre pretul de vanzare si costul de productie inmultit cu numarul de masini vandute trebuie sa fie mai mare decat costul de dezvoltare/proiectare. Altfel e nasol...asta vorbind in mare. |
frumoasa masina dar nu as da banii astia pe ea...cu 50.000 iti iei o masina de serie si o faci tu cum vrei...si tot unicata este :D glumeam..
|
Quote:
|
Quote:
dar pe langa toate sunt ferm convins ca reclama aduce mult mai multi bani pt wv decat pierd iei pe moment la bugatti pt ca au demonstrat iarasi de ce sunt in stare. masina este superba poate as fii optat sa nu aibe plasa in bari. |
concluzia e ca la fiecare veyron produs vw are pierderi si nu profit. Profitul consta doar in reclama.
|
Nu e chiar asa, mai ales la vw, e genul de firma care cauta bani in toate directiile. Veyronul a fost scos sa arate lumii si concurentei de ce e in stare, si inca nu s-a gasit concurent cu aceleasi performante si acelasi lux. Costurile de productie au fost mari, proiectarea, testele, etc, dar productia in sine pe fiecare model e cu mult ieftin decat pretul de vanzare, iar acele costuri sunt au fost amortizate inca de la primele exemplare vandute, deci profitul lui vw este mare la vanzarea veyronului..
Iar publicitatea nu aduce bani, poate doar vanzari... |
Quote:
Cat despre acest model...divagatii pe aceeasi tema.Veyron este o masina valoroasa fara indoiala...cel original e pur si simplu suficient si relevant.Restul sunt speculatii.Spunea bine cineva pe aici...mai tragi 2 dungi, ii mai dai niste cai in plus (lucru cred deloc dificil, la motorul pe care il are) si ii maresti pretul cu 70%.Cred ca nici un tuning nu ii mai poate aduce prea mult in plus fata de modelul standard. |
interioru e belea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning