![]() |
Quote:
de exemplu, uite un exemplu de scara mica: Sa zicem ca sunt 10 participanti........alearga ficare cu fiecare, nu conteaza si scot anumiti timpi......apoi mai aleraga odata, pot sa schimbe concurentii(asa ca sa fie mai distractiv), nu conteaza asta, si iarasi scot niste anumiti timpi....... la sfarsitul zilei se face un top 10 si de la fiecare partipipant se ia timpul mai bun duintre cele doua timpuri obtinute, in felul asta, daca la una din ture a gresit viteza si a scos un timp de ***, are sansa ca in a doua sa nu mai faca greseala.....deja daca cineva care vine la curse greseste viteza in toate turele pe care le face, n-are ce cauta acolo(parerea mea)..... |
Pai n-are ce cauta acolo, dar tot castiga din nimereala clasa in care a cazut ...
|
Quote:
|
N-ai inteles, ideea e ca n-are de ce sa sa straduie sa scoata mai bine ...
|
Quote:
Si .. am auzit azi la radio cum ca ar fi prins in bucuresti circa 80 de masini.. e adevarat?? |
:lol: :lol: :lol: Ursule, anuntul ala e de anul trecut :lol:
Pai da, sper sa ne vedem pe 1-2 Mai la o cursa...organizata sau nu :wink: Mama ce sosele aveti pana in 1Mai-numai bune de curse :wink: Pai despre ce s-a intamplat pe 11.o1.2oo4 vezi k e topic in Ilegale - 11.o1.2oo4... |
era topic, au ramas zvonurile
|
Quote:
chiar daca e cum zici tu, mie mi-ar fii rusine sa fiu primul cu un GSI de exemplu intro clasa unde urmatorii sunt dacii......si masini mai slabe sa fii scos timpi mai buni.......dar na, daca sunt si d'astia care tot ce vor e o foaie d'aia pe care scrie ca a luat premiul, asta e....spre insa ca acestia sa fie extrem de putini...... |
la asta ma refeream si eu pimp_lex,numai ca nu am spus-o chiar asa de bine ca tine!parerea mea este ca cei care vin pt premii si triseaza,odata prinsi,ar trebui eliminati permanent din concurs,caci n-au ce cauta printre noi!
|
Pai atunci nu are rost impartirea in clase de timp, pentru ce sa dai premii? Aleator la cativa concurenti? Ce scop mai are premiul? Daca premiul e sa zicem pt 28s, si eu scot 27.98, intru in clasa urmatoare nu, si ratez premiul?
|
au rost premiile si clasele,asa pt recunoastere premiul si clasele pt ca sa fie cat de cat dreptate si sa aibe toti sansa la un pic de faima!dar nu trebuie oameni care ar face orice(ma refer la lucruri necivilizate si \"necurate) pt a castiga acest premiu si faima!
|
Quote:
aici clasele sunt de timp si fiecare participant se baga in clasa in care crede el ca face parte (toti stiu deja cam ce timp scot din antrenamente)......dar le-ar fii usor la cei mai buni sa se bage la clasa inferioara si sa-i sparga pe toti si apoi sa ia ei premiul ala pt clasa respectiva, dar nu o fac pt ca nu se duc sa castige premii , se duc sa scoate timpuri cat mai bune, sa fie cat mai rapizi, chiar daca inclasa lor vor fii Ultimii....... |
la asta ma refeream si eu pimp_lex,numai ca nu am reusit sa o spun asa de bine ca tine!
|
pimp, eu am priceput ce vrei tu sa zici, tot ce vroiam sa scot in evidenta e ca daca facem asa, pur si simplu nu au sens premiile ... doar premiezi niste concurenti la intamplare, care nu sunt cu nimic mai presus decat restul (poate decat cel care a scos cel mai bun timp per total, ala e singurul care merita un premiu). Intelegi punctul meu de vedere ?
|
Clasele de timp nu au nici o relevanta. Sa excludem trisorii...sa zicem ca toata lumea da ce-i mai bun si faci un clasament general... clasele de timp pe un clasament general inseamna sa tragi la intamplare cateva linii pe clasament si sa dai premii primilor 3-5-N de sub fiecare linie. Total ilogic zic eu. Primii peste linie vor fi mandri sa zicem, dar nu vor primi nimic, asta e o lipsa totala de fair-play. Recompensa e in toate sporturile telul suprem, macar pentru efectul psihologic daca valoarea e simbolica...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning