Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai ieftină maşină pe care a văzut-o vreodată lumea se lansează astăzi (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/115524-ieftina-masina-vazut-vreodata-lumea-lanseaza.html)

david_makaidj 23-03-09 20:00

Re: Cea mai ieftină maşină pe care a văzut-o vreodată lumea se lansează astăzi

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2175846)
off: doamne, dar cum le stiu unii pe toate...tare as vrea sa fiu si eu asa! :rolleyes2 eu zic sa te informezi in ceea ce priveste parerea nemtilor despre logan si apoi sa vii sa postezi aici ca un adevarat atotstiutor ce esti!

macar daca te-ai duce in germania ai stii si tu mare stie tot....fiindca sunt unele situ-ri care scrie cat de cacat is loganurile si se plang unii ca deja au probleme

madmaxtata 23-03-09 20:03

carucior de supermarket cu motor.

StreetStyle22 23-03-09 20:07

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2176466)
macar daca te-ai duce in germania ai stii si tu mare stie tot....fiindca sunt unele situ-ri care scrie cat de cacat is loganurile si se plang unii ca deja au probleme

1 la mana,te intelegem ai trecu de la bicicleta la G(a)t(a)i si suferi,ai 16v din care doar 8v mai functioneaza,faci plinul de ulei la fiecare kilometru iar masina ta se ia la intrecere cu o locomotiva pe aburi(care scoate mai mult fum).:rolleyes2

On-topic.E buna masina,o poti parca pe scara blocului,cand mergi la kaufland intri cu ea inauntru,e buna de oras :-).

addicted2trance 23-03-09 21:27

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2176466)

daca citesti pe "situ-ri" la fel de corect cum scrii in romana, n-as fi mirat daca ai citit tu anapoda :( si chiar daca se plang unii, nu se plang toti, masina e folosita de mult timp in germania, doar ca acum cu superoferta cu 2500€ primiti de la stat, "batranei dacii" i-au crescut vanzarile de nici ei nu-i vine sa creada ;)

on-topic: macar daca intri cu ea in kaufland nu mai dai 50 bani pe carucior :D

andrey0293 23-03-09 22:25

are rotile mai mici ca la scuter :lol: :lol: e un fel de scuter cu 4 roti in care nu te ploua

TZG@ 23-03-09 22:51

chiar e urata masina da' e un inlocuitor bun pentru un scuter de oras,ciclomotor si altele... daca e s-o iei asha,sunt biciclete de 30 ,40 de milioane lei vechi ce se cumpara in romania... de ce n-ar avea succes o masinuta de-asta... daca are un consum mic intr-un oras mare e super... e gandita sa te duca si sa te aduca,daca avea catusi de putin confort clar sarea de 1500 de euro... la "infatisare" puteau sa mai lucreze... merita banii si merita s-o ai ca masina de oras... degeaba spuneti ca o dacie 1310 de 20 de ani e mai buna... si aia cat mai tine? pe langa o dacie 1300 aranjata cu vreo 2 dublucorp merge si asta... de consum:)

ROSSI 46 23-03-09 22:57

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2175507)
se vinde se vinde dar pentru nu mult timp...si fraierii de germani acuma dau cu capul de pamant cand au vazut cat de naspa e loganul......si altfel pana acuma sau vandut cele mai multe bucati in romania si germania vai de ei...dar in alte tari daca vezi unul mare minune...in croatia abia sunt 10 bucati de dacii in toata tara....dar ei macar cumpara masini dar nu loganuri cu 70.000 de eur cum au smenat astia cu poliata... si acolo 100 la 100 cativa si-au umplut buzunarele

inainte sa aberezi asa grav argumenteaza-ti spusele intr-un mod cat mai concret si plauzibil
on topic : ipocrizia atinge cote alarmante aici pe forum...luati-va toti S600 daca aveti banu cash, dar eu sunt ferm convins ca masinuta asta va vinde foarte bine...iar cine e destept sa o importe va face bani frumosi

ROSSI 46 23-03-09 23:04

Quote:

Originally Posted by Pardalian (Post 2176149)
Ma intreb daca cei de la Euro NCAP au de gand sa o puna la teste.....cum au facut cu fiat-ul 500 (impotriva unui Q7).....de curiozitate doar

pai sa puna din curiozitate si o zonda sau un enzo ca sa nu faca discriminare :lol:

Cr0c0 F 23-03-09 23:38

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2175292)
eram sigur ca se va gasi cineva care va cataloga din nou loganu ca fiind cea mai urata si proasta masina...nici nu se compara bai baieti cu trompeta asta facuta de indieni!;) nu sunt fan dacia, dupa cum vedeti si la avataru meu dar chiar sunteti culmea cu criticile astea la adresa unei masini care se vinde mai bine ca oricare alta la ora actuala ;)

asta se va vinde si mai bine..loganu e un ***...decat sa produci o masina care se rastoarna la 6o km/h mai bine faci ceva mic economic si mai ales la un pret criminal de mic! 1500e!! loganu la 5000 <in programul rabla altfel e 6000:D k mna au prosti la care sa le vanda mizerii DOAR E ROMANICA> are exact ce are asta la 1500 ce plm tot le comparati? de 5000 iti iei tata twin turbo de 18786 de cai cu aripi..mai si zbori cu ea...deci sa nu comparam loganu cu asa ceva...indieni tot ce fac fac cu cap...nu ca romanii sa ia motoare cutii vechi de la renault si sa faca din toate o tentativa nereusita de masina! EU MIAS LUA TATA si mas duce cu ea pana la piata inapoi!si mas simti mai in siguranta decat in logan.am vazut accident intre tico si logan stiu ce vb:) sincer cred ca va fi de 100 ori mai reusita ca loganu:) stati sa vedeti cate o sa se vanda...toti indienii o sa aiba:) pentru un incepator chiar si in romania e mai mult decat suficient..nu neam nascut toti in mertzane;)

Cr0c0 F 23-03-09 23:43

inca ceva:) ... UITATI-VA CUM VA ARATA VARIANTA PT EUROPA:) talk about later;)

shu.lee 24-03-09 00:20

frate, ce-i cu petarda asta, prefer bicicleta in locul ei. o fi 1500 de euro da totusi, un pic de grija pentru estetic. in rest e buna pt oras, oricum la noi n-o sa prinda, nu lasa astia q7-ele si x5-ul

KAY_ 24-03-09 00:32

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2177365)
frate, ce-i cu petarda asta, prefer bicicleta in locul ei. o fi 1500 de euro da totusi, un pic de grija pentru estetic. in rest e buna pt oras, oricum la noi n-o sa prinda, nu lasa astia q7-ele si x5-ul

da nu ti o vinde nimeni tie pt ca nu i intereseaza piata din Ro sau EU , 1,5 miliarde sau cat sunt aia acolo in india e de ajuns pt ei , deja au spus, ca au de 4 ori cereri decat pot produce in acest an.

ROSSI 46 24-03-09 00:36

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2177365)

pai si q7-ele si x5-u iti par a fi masini de orash...scopul lor e altul , iar ptr ce au fost facute bag mana in foc ca nici macar 3% din ele nu au calcat vreodata prin noroi macar, nu vorbesc de teren accidentat...iar cotetul asta nu este destinat pentru parvenitii care au masini de sute de cai si j'delitri capacitate cilindrica ca sa mearga cu masinile cu 40 la ora prin orash si sa stea j'deminute la semafor si sa dea cu ele prin toate gropile si hartoapele...cotetu asta ar prinde la noi poti fi sigur de asta ;) gandestete numai cate firme sunt care lar cumpara ptr angajati doar stim cu totii si vedem ca 1/3 din masinile mici autohtone sunt masini de firma;)

ROSSI 46 24-03-09 00:39

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2177385)
da nu ti o vinde nimeni tie pt ca nu i intereseaza piata din Ro sau EU , 1,5 miliarde sau cat sunt aia acolo in india e de ajuns pt ei , deja au spus, ca au de 4 ori cereri decat pot produce in acest an.

stai linistit ca nu se va vinde masina asta de ordinul miliardelor...in india marea majoritate a oamenilor se chinuie sa supravietuiasca de pe o zi pe alta,iar astia cu siguranta ca nu si-ar putea permite masina asta chiar daca ar fi sa coste 150$ nu 1500$

addicted2trance 24-03-09 01:04

Quote:

Originally Posted by Cr0c0 F (Post 2177279)
asta se va vinde si mai bine..loganu e un ***...decat sa produci o masina care se rastoarna la 6o km/h mai bine faci ceva mic economic si mai ales la un pret criminal de mic! 1500e!! loganu la 5000 <in programul rabla altfel e 6000:D k mna au prosti la care sa le vanda mizerii DOAR E ROMANICA> are exact ce are asta la 1500 ce plm tot le comparati? de 5000 iti iei tata twin turbo de 18786 de cai cu aripi..mai si zbori cu ea...deci sa nu comparam loganu cu asa ceva...indieni tot ce fac fac cu cap...nu ca romanii sa ia motoare cutii vechi de la renault si sa faca din toate o tentativa nereusita de masina! EU MIAS LUA TATA si mas duce cu ea pana la piata inapoi!si mas simti mai in siguranta decat in logan.am vazut accident intre tico si logan stiu ce vb:) sincer cred ca va fi de 100 ori mai reusita ca loganu:) stati sa vedeti cate o sa se vanda...toti indienii o sa aiba:) pentru un incepator chiar si in romania e mai mult decat suficient..nu neam nascut toti in mertzane;)

ba da de sub ce pietre iesiti ba? toti ati vazut accidente cu logan si stiti. toti ati vazut ca se rastoarna la 60 km/h. CUM SA COMPARI LOGAN cu TATA NANO?! nota 4 stai jos. apropo, in logan am avut accident de dauna totala si n-am patit nimic, in logan a intrat unul cu un tico in usa soferului si ce crezi, mie mi s-a indoit usa si aluia tot botul de parca era din hartie, deci spre deosebire de tine stiu pe pielea mea, nu din auzite de la alti binevoitori ca tine, ca am o anumita siguranta in dacie. fugiti inapoi in vagauna la voi si nu mai fiti atat de frustrati, cum apare discutie despre o masina nasoala iesiti si incepeti ca "nuuu logan e mai urata si se rastoarna la 60 km/h si ati vazut voi accident intre un logan si o omida si s-a facut praf loganu". aberati prea mult si fara sa stiti ce vbiti. nu zic ca loganul e vreo super-masina dar ma duce lejer din A in B cand am nevoie. Nu ploua in ea, nu am gauri in podea, e o masina si atat. Rectific, e o masina rezistenta la drumurile noastre chiar. Vorbiti de rau loganul fara un motiv concret, parca ia lumea bani de la voi din buzunare cand isi ia masina. Frustratilor

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning