![]() |
ma de dat eu m-am dat iarna trecuta pe bibescu pe terenul de fotbal-e de ciment deci e drept si pe piatra cubica.insa nu e spatiu prea mare.oricum daca si anul asta e deschisa poarta ma dau chiar daca au pus boii camere de filmat .sper ca pe 23 feb cand vin in craiova sa mai gasesc zapada
|
Locatie noua...In padure la Bucovat este o parcare pe partea stanga cand mergeti spre Fantanele...Parcarea este aproape de margina padurii dinspre Craiova.Cand coborati din parcare este un lac inghetat in padure...Nu va fie frica,nu e adanc si e inghetat tun...Ne-am dat noi si am facut ceva partie..A tinut 2tone si ceva fara probleme...E cam ingust locul din pacate dar in lipsa zapezii...Distractie placuta si incercati sa lasati copacii la locul lor :P
|
:? nu e cam riscant?
|
Re:
Quote:
|
NU e riscant deloc pentru ca apa are pana in juma de metru adancime vara,iar acuma este inghetata pana jos...Pe mine m-a tinut fara probleme la peste 2 tone...Daca voi vreti sa veniti cu RoManul :) s-ar putea sa 'explodeze ghiata' sub voi.Riscul e altul:copacii care nu iti dau prea mult spatiu de manevra :) Hai succes si daca nu va hotarati mai repede se topeste gheata :)
|
LA INSTITUT INTRE BLOCURI ESTE UN FOST PATINOAR CARE AKUM E TEREN DE FOTBAL DAR E MARE SI E SPATIU BERECHET PT DAT CU MASINA !!!! INTRAEA E DIN PETRE ISPIRESCU!!!! SE MERGE CAM 150 DE METRI SPRE ROTONDA PRINTRE BLOCURI SI VOILA
|
Re:
Quote:
|
sa nu cumva sa va atingeti de maracanaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
|
CE ARE MARACANA CA NU V-AM VAZUT SA VA DATI PE AKOLO
GAB-ULE CE E MAI VREI EXCLUSIVITATE PE \"MARACANA\"??? AKUM CAND VENITI PE AKOLO MAI DATI SI UN BUZZ SA FACEM SI UN FILMULET CEVA |
Re: LOCURI DE DAT.....CU MASINA!
Quote:
ps: si unde naiba au disparut zambilicii de pe forumul asta?? |
Daca ninge tot asa merge sa ne dam peste tot iar daca nu mai baga astia "dezapezitoarele" lor o sa facem si saniutza 2...Prietenii stiu de ce :))
|
:lol: :lol: :lol: saniutza daca vine eman si abi :)) Prietenii stiu de ce :lol: :lol: :lol:
|
Excludem eman si vine SEby another crazy ...Prietenii stiu de ce...facem ceva frumos sus asta seara ??
|
facem vere :) sa imi iau manusile de sudor :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning