![]() |
Re: Dacia Pick-up 4X4 motor 1.8 16v F16.ie
Quote:
|
Quote:
|
:))pai pe papuc nu se pune 2 tone=))
|
nu faci nik cu papucu nu o sa poti merge cu el la 140cp iti treb greutate pe spate si pe tn te int sa fie cat mai usoara masina .. deci tot tractiunea fata e sfanta au mai fost care siau batut capu cu 4x4 cu tractiuni spate .. sunt munci degeaba cu rezultate 0
|
http://www.forum-auto.com/automobile...ujet273365.htm
aici este prezentata transformarea unu-i renault 12 break in renault 12 break 4x4 e o sursa de inspiratie |
duce si 2 tone,depinde de starea lui,totusi e prea mult dar nu aveam ce sa fac,trebuia sa'l sacrific:p.in general puneam 1,5t,acum a iesit la pensie :d
|
Quote:
|
:)) tu vrei sa zbori ?:))
|
In concluzie , ceea ce m-am gandit io se poate face , cu investitie mare dar se poate , mi-a facut placere sa discut cu voi . Poate se va gasi un nebun sa faca ce am discutat noi aici :D mai astept pareri si sugestii privind modificari privind tractiunea daciilor aici :D
|
Raportul de tractiune fata spate la papuc e de 40/60 deci nu e 4x4 permanent ci doar o suplimentare de forta pe rotile fata deasta nu suporta viteze mari.Au existat 4x4 permanent cred pe unele golfuri .Corectati-ma daca gresesc.
|
nu gresesti . din cunostintele mele a existat chiar si golf2 cu 4X4 permanent si nu e vorba de cel inaltat , e vorba de cel normal " de strada " corectati-ma si pe mine daca gresesc
|
Ca concept e posibil dar ca proiect o fi oare posibil?Am mers cu dacii cu motoare de golf si mi sau parut cam puturoase,parerea mea
|
Daca gasiti un mecanic care sa umble serios la o Dacia berlina,s-ar putea in 2010 sa vedeti si Dacia cu tractiune integrala :)
|
Dupa parerea mea e prea multa bataie de cap pentru asa ceva iar rezultatele s-ar putea sa nu fie cele asteptate. Ma gandesc ca daca ar fi avut un rezultat deosebit astia de la dacia ar fi facut si ei macar in faza de proiect sau prototip. Acum ramane la aprecierea fiecaruia ce vrea sa faca cu masina lui. Sper ca nu am suparat pe nimeni. Multumesc pentru intelegere.
|
Quote:
Am vazut ieri un break 4x4 identic cu acesta in Brasov ( inalt, jante fergat intoarse, dar in alta combinatie de culori ), cu numere de Franta. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning