![]() |
Re: KNIGHT RIDER Replica - Noua achizitie !
Vorbea in film, nu in realitate ..... :lol::lol:, era pur si simplu o gluma :lol:.
|
Quote:
Quote:
- i am the knight industries two thausend, the car of the future, for you KITT if you prefere. Ulterior te īntreaba cu numele MICHAEL (de la Michael Knight) sau cu numele tau daca preferi, de ex: - Hello *numele tau* where do you want to drive today? acum īi dai prin NAVI ruta dupa care preia NAVI vorbirea cu vocea masinii. Īn afara de asta īi spui: - KITT ! Music please ........ si computerul de bord cu WINDWOWS XP īti telecomandeaza MP3 Playerul sau, ma rog, ce ai montat īn ea. ĪN VIDEO-UL atasat, vezi softul instalat pe un NOTEBOOK cum functioneaza vorbirea masinii, dar īn germana: |
Deci asta e foarte tare !!!!!!!!!
S-ar putea sa te caut prin vara,sau peste un an,cel tarziu ! :D |
Quote:
Ia o Dacia 1300, pune-i bordul lui KITT, si modulul de vorbire + bineīnteles PC-ul de bord dupa care fa o plimbare prin Bucuresti ;) :D :D De nu te vezi ulterior la TV cu DACIA CARE VORBESTE......... :D :D :D :D :D :D |
Pai Dacia 1300 am deja. Unde gasesc bord din asta,si tot ce imi trebuie ca sa o fac vorbareata ? :D
|
Quote:
Bordul si restul de acareturi electronice l-e gasesti de cumparat direct din SUA sau din olanda de la KNIGHT PASSIONS dar e cam scump. Cel mai simplu e, cati sa discuti cu tunistii din tara care fac bodykituri din fibra pt. masini sa-ti preseze unul la latimea daciei (pontiac-ul e mai lat) si cumperi numai modulele electronice. Īti vine mai ieftin ;) Cu alte cuvinte, daca acuma īti mai si vopsesti Dacia īn negru, īi pui scanerul (becurile rosii īn fata), faci din ea un KNIGHT RIDER - KITT īn toata regula. Cunosc unul care si-a facut un KITT astfel dintr-un NISSAN asa ca nu e problema s-o faci si pe Dacie |
Quote:
Texte preprogramate -> recunosterea vocii, adica a unor cuvinte cheie si executarea in urma lor a unor comenzi, nu este atat de complicata, cat este acuratetea softului care face interpretarea audio si conversia ei in comanda digitala (fara a genera erori sau mismatch), insa de aici pana la interpreta si actiona in mod automat indiferent de circumstanta (adica cu ce am inceput acest post) este cale lunga. |
Logic. Ceea ce este īnsa disponibil, este suficient. Cine vrea si e programator bun, poate scoate mai mult. Īntrebarea este īnsa daca este necesar ca o masina sa te zapaceasca de cap, vorbind cu tine permanent ca o............soacra careia nu-i mai tace gura ? :D
Eu n-anm nevoie :D |
Quote:
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos ! Si sa ai mare mare mare grija de ea !
|
SUPER TARE!!!!! extraordinar!! trebuie neaparat sa vii cu ea in RO :D:D:D:D
Am 2 chestii de zis: 1. serialul era transmis pe RTL ( si normal nu pierdeam nici un episod ) 2. masina este aproape 99% completa vis-a-vis de design insa e doar o singura greseala! la manerul unde deschizi usa, nu sunt beculete asa! era o banda frumoasa care se aprindea! : IN REST... MAGNIFIC |
Quote:
In sezonul 1, erau beculetele astea. ;) |
s-o stapanesti sanatos, foarte frumoasa masina, ai facut un targ foarte bun. in multimea aia de butoane, fiecare face ceva ? sau sunt puse si de decor ?
|
Uimitoare masina, bordul e foarte interesant daca se prajeste ceva pe acolo nu e usoara reparatia, succes in continuare pana te obisnuiesti cu volanul
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning