![]() |
Re: "Filmele" folosite ca probe de Politia Rutiera
ar trebuii sa se gandeasca de 2 ori inainte sa aplice legea asta pt k sunt destule "probe" dintrastea si cu domnii politisti
|
numai retardati in tara asta, dar razboiul o sa fie tot impotriva lor, macar asta o sa fie un plus ptr noi, ca mai putem si noi edita cate un film, poza un care ni se vede o fata sau un nr de masina:)))
dar pe ei nu o sa ii scoata nimeni cand iau mita, cand parcheaza ilegal, cand si cand, ca doar si ei neleguiesc fff mult. abuzeaza de functiile pe care le au. |
Quote:
|
Quote:
Daca nu-mi ziceai tu sa sti ca yo nu-mi dadeam seama ca sunt puse de moderator....pffff....ms mult.....as fi spus ca sunt postat de un politist....:shock: |
Quote:
|
ar fi o prostie sa faca asa ceva , dar ar fi in stare si de asta :| ...
|
Quote:
POZELE PUSE SUNT SCOASE DE PE INTERNET NU SUNT FOLOSITE CA PROBE |
Ar trebui sa introduca permise speciale pt mai multi cai. Ii da tati lu' pustiulica masina de 500 de cai...problema lui, doar ca pe strada mai merg si altii. Vrei sa ai mai multi cai putere...nici o problema, mai circula vreo 2 ani, mai fa o testare psihologica, verifica cazierul rutier si mai fa niste cursuri de pregatire si dai omului dreptu'. O masina de 200...200 si CP e la fel de diferita de una de 75 cum e un camion de un Aro. Sa-l lasi pe unu fara experienta sau pe un chior sa mearga nestingerit cu "boamba" pe strada e ca si cum l-ai lasa sa poarte o arma fara permis...la urma urmei mai multi mor din accidente decat din impuscaturi...PS..e de vina si infrastructura, dar si noi suntem coma. Ma uitam la bunica-mea, tot romanu si-a tras BMW S.H. (lasati discutiile despre taxa). Multi n-au avut nici un fel de atelaj, nici macar carucior de butelie, dar cum ia permisu' il vrea pe ala cu motor de doi jumate...
|
Quote:
multumesc mult...hai ca nu are rost sa ne mai certam dupa ce ca ne-au facut astia zilele amare.... |
Eu zic sa si-o ia la M..E militienii astia infecti ca s-asa ne dispera pentru orice tampenie...n-ai voie aia, n-ai voie aia...dar ei stiu sa stea cu loganurile rosii si galbene tirati la panda cu radaru` , sa aiba folie neagra pe fata, sa te opreasca la filtru si sa-ti gaseasca ei ceva, etc ca doar sunt militieni, nu?Bineinteles, ca nici noi nu oprim mereu la ei, ba chiar ii alergam si ne place la nebunie, dar asta e partea a 2-a :))) Isi fac tot felul de legi ca sa-si scoata spaga cat mai multa...si cine are bani oricum isi sterge puncte din calculator si numai combinatii d-astea...vorba aia, trebuie sa ai bani, ca de facut se fac... :) politia e MILITIE, se stie... !
|
no comm ... cele mai tari legii le gasesti la noi in tara :)) orqum nu o aproba ....
|
e o mare porcarie ce vor sa faca..mai ales ca nu prea cred ca ei o sa stea sa verifice cum trebuie filmele..si apoi sa investigheze circumstantele..si tot ce trebuie..asa doar pe baza unui film sa te acuze..care poate fi din partea unuia care vrea doar sa faca un rau..mi se pare o idiotenie..dar na..asta e ceva obisnuit la noi romanii
|
Quote:
Pe de alta parte, dupa cum stim cu totii, vechimea in soferie nu-ti aduce neaparat experienta (spuneam mai sus de "soferii de duminica", iar un alt exemplu de soferi indisciplinati sunt taximetristii etc.). Ca sa fac o paralela: se spune "cine n-are batrani sa-si cumpere, batranii sunt intelepti" etc., dar din moment ce ai fost un prost si ai trait ca un prost toata viata, nu ai cum sa devii mai destept cand iti apar fire albe de par in cap. Cam la fel si cu soferii... |
eu is curios cum ar decurge..o ancheta sau na..cum s-o mai numi:))..stau cate 5 politai la un calc..mananca seminte si alune..si rad de numa numa..si apoi se decid sa il amendeze:))eventual mai spune unu ca el poate mai bine..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning