Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia SuperNova Racing (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/112406-dacia-supernova-racing.html)

Relu_GTT 04-03-09 22:22

Re: DACIA SUPERNOVA RACING

Care e pretu la supernova de care zici ca vrei sa o iei ?

bosshaky 04-03-09 22:26

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 2119920)
Care e pretu la supernova de care zici ca vrei sa o iei ?

3000 ron si nu arata rau oricum e un favor facut de cineva e mai complicat. dar oricum io zic k e superbine la pret e din 2002.

Relu_GTT 04-03-09 22:31

Km cati are? are rugina?

bosshaky 04-03-09 22:34

imi pare rau poze maine knd ma duc sa o testez. vreo 50.000 km nu are rugina nici vopseaua sarita. e in stare bune de aia ma atrage. si speram sa scot o mica fiara din ea. dar din pacate nu se poate. asta e.

Relu_GTT 04-03-09 22:38

Motorul asta de Reno trage destul de bine pe o supernova ca e si destul de usoara, daca ii faci un chip tuning o sa fie si mai bine

bosshaky 04-03-09 22:44

uite dupa ce termin cu actele fac poze si voi imi spuneti parerile voastre doar legat de tuning motor, deocamdata asta iar apoi mai vedem. poate dak is finante umblam si la caroserie, poate4 eventual o vopsea noua etc. dar v-am zis dak imi convine cum merge o sa ma axez pe modificarea motorului k pana la urma asta e sufletu' masinii. degeaba ai o masina supermisto su spoilere praguri, bari, eleron, stopuri, faruri, vopsea noua daca ea nu treage si e puturoasa si te face oricine cu vreo coaja mai bine intretinuta la motor decat a ta: parerea mea.:D

bosshaky 04-03-09 22:55

:lol:vai de discu de ambreiaj si de cutia de viteze ce o-r sa pateasca cu mine o-r sa-si doreasca sa nu fi iesit vreodata din fabrica. singurul lor moment de respiro o sa fie knd o sa-i duc pe ai mei la tara k atunci o las usor. oricum o sa-i fortez limitele. probabil o sa crape ceva. asta e. Dar prima grija dupa ce o iau sa-i schimb toate consumabilele: placute de frana, lichid de frana, antigel, ulei + metabond sau duralube, busci, etrieri spate, poate si cauciucuri vedem in functie de finante. oricum o sa va tin la curent cu poze.:D

Relu_GTT 05-03-09 10:46

Ai luat supernova aia pana la urma?

bosshaky 05-03-09 10:55

astept sa ma contacteze proprietaru in cursul zilei de azi pentru un test-drive si eventual sa facem actele. daca o iau va tin la curent si o sa poztez niste poze.

bosshaky 05-03-09 11:52

vesti proaste baieti. test-drive-ul are de asteptat pana sambata. m-a sunat proprietaru si el plecat la brasov si mi-a spus k vine maine seara. imi pare rau k v-am facut sa asteptati atata.:sad: sper ca asteptarea sa merite, adica masina sa fie intocmai cum a spus proprietaru. Dumnezeu cu mila.

bobby_gsi2 05-03-09 12:06

Pfuaaaa....mi-ai frant inima....incepusei asa bine....nici nu luasei masina si deja era bolid de curse. Pacat :(

bosshaky 05-03-09 12:12

:-)mdaaa. sincer mi sa luat de asteptarea asta. daca nu rezolv nimic sambata sau ma amana iarasi abandonez. iar duminica ma duc sa-mi cumpar o dacia 1310. da-ti-mi niste sfaturi despre dacia 1310 la ce sa fiu atent cand o cumpar sa nu ma pacalesc. iar dak imi iau dacie 1310 o sa-mi ramana mai multi bani pt tuning. spune-ti-mi ce trebuie sa aibe bun pe ea si la ce parti sa fiu atent. va multumesc.

bosshaky 05-03-09 13:35

INFO DACIA SUPERNOVA 1,4 MPI

MOTOR
Combustibil benzina fara plumb
Putere maxima 55 KW - 75 cp
Cuplu maxim 114 nm la 2800 rpm
Capacitatea cilindrica 1390 cc
Tip 8V SOHC

TRANSMISIE
Tip transmisie 5+1 viteze manuala
Tractiune fata
Jante 5,5 B 13 CH
Pneuri 165/70 R 13

CAROSERIE
Tip caroserie Liftback
Numar usi 5 usi
Numar locuri 5 locuri
Lungime 4030 mm
Latime 1640 mm
Inaltime 1395 mm
Bracaj dreapta 10 mm
Capacitate rezervor 44 l
Greutate 1385 kg

PERFORMANTE
Acceleratie 0-100 km/h 16 s
Viteza max 162 km/h

CONSUM la 100 km
Consum urban 8.3 l
Consum extraurban 5.6 l
Consum mixt 6.7 l

DOTARI STANDARD
Radio casetofon RDS codat 4x15W
Eleron
Aer conditionat
Echipament antiefractie
Geamuri fumurii
Volan reglabil inaltime
Oglinzi retrovizoare reglabile din interior
Turometru
Antidemaraj antifurt
Inchidere centralizata si telecomanda usi TRF
Tapiterie din velur
Functionalitate 1/3-2/3 a banchetei si a scaunelor spate
Bare parasoc 3/4 si calandru in culoarea masinii
Proiectoare de ceata
Protectii laterale
Capace de roti
Pre-echipament radio
2 tetiere spate

RoByNeT 05-03-09 16:15

deci dupa cum zice si SECTIUNEA - 4TuningRO > Masini & Tuning > Masini - Tuning - Masina mea > DACIA > Dacia tuning > aici se vorbeste despre masinile unor PROPRIETARI care au ceva vise in legatura cu masinile lor ... tu ai o gramada de vise ... nu vreau sa fac eu politie la tine aici pe thread dar mi se pare un mare MIRC aici ... postati la 1 minut distanta niste chestii care le puteti vorbii pe Y!M deci e un off`topic continuu ... sfatul meu ... cumpara masina ... pui poze si atunci te incadrezi si in sectiune si in thread ... daca o sa cauti bine pe forum o sa gasesti undeva "Sfaturi tuning" si sunt convins ca o sa te ajute multe chestii de acolo ... numai bine

All times are GMT +2. The time now is 03:51.

- Copyright 2026 4Tuning