Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-03-09, 17:21   #1
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]
Exclamation Dacia SuperNova Racing

Salutare la toata lumea! Eu sunt novice in ale tuning-ului. Foarte curand o sa achizitionez o supernova. Am creat acest topic in speranta ca cei cu mai multa experienta si cu mai multe idei sa puna la dispozitia celor dornici sa faca tuning supernovelor (in special eu) materiale referitoare la supernove. As dori de la voi sa postati site-uri de unde se pot procura piese sport pt supernova, body-kit-uri, etc; poze cu supernove modificate si tot ce are legatura cu supernova. As mai dori sfaturi in legatura cu un eventual tuning la motor. In curand o sa pun si niste poze cu masina. Multumesc anticipat si sper sa ma ajutati.
P.S. Sper ca exprimarea sa fie eligibila
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 19:27   #2
raTzaNebunu

Stage 3

Default Re: DACIA SUPERNOVA RACING

bafta la ce iti propui asteptam pozele
raTzaNebunu is offline  
Old 04-03-09, 19:55   #3
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Facem pariu ca ii pui decat stickere, luminite ,filtru sport si tips sport?
bobby_gsi2 is offline  
Old 04-03-09, 19:57   #4
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

he he he asta crezi tu. ramane de vazut. daca masina e la fel de buna cum spune proprietaru nu o sa fie doar o supernova care arata bine o sa fie o fiara. o sa scot tot ce pot din motoru ala.
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 19:59   #5
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Cand ai ganduri adevarate pt motor...anunta-ma .
bobby_gsi2 is offline  
Old 04-03-09, 19:59   #6
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu-i nimik boby_gsi2 nu ma supar chiar ma ambitioneaza k sa-i demontrez ce pot iar cu ajutorul vostru sper sa reusesc
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:03   #7
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu vreau sa fac o investitie chiar asa de mare. vreau sa m a ajutati sa scot tot ce se poate din motoru pe care il are. tot ce merita incercat si arte rezultat va rog sa-mi spuneti. iar daca imi dati vreo idee varog sa-mi prezentati avantajele si dezavantajele. ms
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:08   #8
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]
Smile Re: DACIA SUPERNOVA RACING

As dori ca toti cunoscatorii sa-mi dea cate o idee cat de mica pt tuning motor. Fara sa schimb motoru bineinteles, doar ce se poate obtine din asta kre il are. Macar sa mai iau cativa cai si cateva secunde in minuns de la 0 la 100. Ms. Ast sfaturile voastre.
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:08   #9
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

De sfaturi e plin netu`....intai iei masina...iti calculezi bugetu` pt motor....si apoi stam de vorba. Si nu te-am criticat...doar ti-am propus un pariu
bobby_gsi2 is offline  
Old 04-03-09, 20:11   #10
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

maine dimineata ma duc sa fac cateva ture cu ea sa vad dak imi convine masina. am vazuto doar la exterior nu arata rau dar nici prea bine dar oricum nu-mi placea culoarea. poze maine pun. sorry.
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:18   #11
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

la asta m-am gandit si eu prima oara. cu teava mai mare in diametru din inox + toba sport. problema e cum fac serpisorii? sau ii gasesc de cumparat undeva? pastrez decat toba finala? Ast rasp tau si eventual sfaturi cum sa fac evacuarea. ms
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:24   #12
raTzaNebunu

Stage 3

pai dk iti pui toba finala la ce iti mai trebuie serpisorii
raTzaNebunu is offline  
Old 04-03-09, 20:27   #13
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

eu le zic serpisori la galeriile de evacuare de la motor la astea m-am referit cred k n-am stiut sa ma exprim. galeriile vreau sa le fac tot din inox dar cum? sau gasesc sa cumpar pt supernova?
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:32   #14
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

dak o sa-mi place cum mere maine facem actele. trebuie sa o iau dimineata la o tura sa vad cum se prezinta motoru. caroseria se prezinta binisor, nu are rugina nu e lovita, nu e sarita vopseaua, pe dedesubt se prezinta binisor. ramane sa vad ce poate motoru. dak e ok diseara o sa pun poze cu ea sa va dati si voi cu parerea. sunt foarte entuziasmat. sper sa fie cum mi-am dorit.
bosshaky is offline  
Old 04-03-09, 20:43   #15
bosshaky

Stage 3

bosshaky's Avatar

Member of:
[DACIA]

o turez pana o sa-i sara pistoanele prin blocu motor iar radiatoru sa-l gasesc in portbagaj. supernovele au un avantaj mare la viraje fata de toate daciile, stau mai bine in curba. acartamentul de pe fata e mai mare decat cel de pe fata, adica distanta dintre rotile din fata e mai mare decat cea dintre rotile din spate iar din acest motiv sunt mai stabile in curbe fata de orice 1310, nova, solenza, logan sau sandero. pur si simplu e facuta pt a fi condusa sport. sper sa fie motoru bun pt k maine sa ma intorc cu ea aksa. te tin la curent cu ce poate masina.
bosshaky is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -