![]() |
Daca ma trezesc... vin si eu...
:peace: |
Re:
Quote:
|
CEA MAI TARE CURSA DIN CONSTANTA !!!...desi crd ca a fost singura...
bv baietiilor cu Solenze si Nove.... Cea mai tare masina a fost Opel astra a lui DTA ....supeeeeerrrr :shock: Felicitari ptr cursa !!!!!!!!!!!! |
bravo baieti sa mai organizati!!
inca odata felicitari |
Frumoasa cursa,,,, Bv baietzi shi tineti'o tot asa ,,,Felicitari si de la mene,,,
|
Niste poze , filmulete ceva nu avetzi??
|
eu nu am fakut poze :(...nu aveam camera la mine.....
A fost un frig....frate....0 grade erau afara ! Si nu inteleg de ce nu au venit cei din MR ???.....am vazut doar un tico galben....atat.. :roll: |
Re:
Quote:
|
deci din mr nu ca nu am venit dar doar ca nu am participat din cauze tehnice masinileeeeeeeeee
|
FullSpeed Racing Club Constanta
Super tareee a fost azi ....nota 20 X-Team succes pe viitor cu organizarile..m-am oftikat ca nu m-a tinut ambreiaju azi sa ma bag si io ..asta e poate data viitoare ma inscriu si eu :D numai bine !!
|
da mai GBX..nu te-am vazut pe acolo....vroiam sa te vad cum te descurci... :) ...poate cu alta ocazie.....oricum au fost destule dacii care au fakut spectacol....inafar de o dacie..si o solenza...care au s-au bulit...
fie cutia de viteze..fie..altceva.. :roll: |
Bravo baieti... meritati tot respectul si aplauze... frumoasa organizare,frumoase masini,fete deloc :(,si un show de nota 10.... DTA si 555 au fost cei mai tari..... eu unul am plecat cu becul la ulei aprins... temperatura uleiului era la 100 grade :cry: si apa la 110...fierbea
|
:arrow:
|
si scuzati FELICITARI PTR ORGANIZARE SI STILPUL ALA A RAMAS INTREG? :twisted: :twisted:
|
da mey a ramas intreg..din fericire... :) ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning