![]() |
Re: Honda Civic vs Audi A3
Ati ajuns de la a compara 2 modele...la comparatia intre 2 marci...cred ca ar fii frumos sa ne rezumam la titlul topicului...mi-e personal imi place A3 pt ca eu o consider mai luxoasa, si cu o motorizare de varf care poate scoate multe fara a investii foarte mult, fata de Civic ( S3 vs. TypeR), fara a mai adauga un atuu clar....tractiunea.
|
herbas, zxtt, ati facut cel mai simpatic off-topic de pe sectiune pana acum :lol:
|
Quote:
Sa nu fiu offtopic vad Civicul ca pe o masina condusa de pustani inebuniti de NFS Underground , leduri colorate in bord / neoane etc. A3-ul este un golf mai aranjat la pret superpiperat. Intre cele doua, daca m-ar scoate banii afara din casa as lua audi-ul. |
Quote:
Acum on-topic. A3 Sportback mi-a placut mult timp, mai ales pe alb si cu plafon de sticla. O minune de masina, nemteasca, hatch, audi, sportiva, luxoasa, etc. Din pacate un mic detaliu mi-a schimbat parerea complet. Am vazut-o langa un fiat bravo, aceeasi culoare. Ce sa zic,a3-ul parea cea mai plictisitoare masina si nimic nu o putea scuza. Asadar prefer o nava, prefer extravaganta, prefer o masina careia cand ii zic "beam me scotty" sa ma astept sa faca ceva. Si la urma urmei asa si trebuie sa fie, am 22 de ani nu 40. |
Quote:
type R- 23.776 euro DDP S3- 37.842 euro DDP |
ce motor are s3 pe el? 3.2 v6 sau 2.0 Tsi? daca are v6 se merita mai mult audi, daca are 2.0 castiga honda.
|
Quote:
mai puternic, mai usor, mai rapid, mai usor de modificat, consum mai mic, impozit de 10 ori mai mic, EU5 vs EU4 .. sa continui ? |
Quote:
|
Ciudata alegerea ta...300 zx tt nu e biturbo ? :)
|
Quote:
|
Quote:
Diferenta de pret intre el si un Cayman e minora si din nefericire S3 e mult departe de orice Cayman de pe lumea asta. Type R e mult mai realist din punctul de vedere al pretului ~Nautilus |
scz. de interventie dar cayman e 49.000 DDP (2xtype R), deja ne indepartam rau de titlul topicului.
|
Stii ca multa lume compara M-uri cu RS-uri si trag concluzia ca un 318 e peste un A3 1.6, Mustangi cu S2000uri si trag concluzia ca Fiesta e mai capabila ca Jazz... topicul a inceput cu Honda Civic 1.8 versus Audi A3 Sportback 2.0 si a ajuns la 3.2 V6 si S3 :lol:
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning