![]() |
SI ACUM ON curios cum poate sa conteze un premiu cand e vb despre orice masina in afara de ceed:D iar daca ceed-ul este premiat cei care l au premiat ori sunt tembeli ori dobitoci ori au votat cu ochii inchisi intr o camera fara ferestre noaptea
bafta ! si cred ca poti mai mult de atat! Quote:
Quote:
|
Re: Kia Cee'd 1.6 DSL sau Peugeot 308 1.6 HDI achizitie noua
Quote:
|
mane , robertinho, stratus a spus ceva foarte corect prin prisma faptului ca voi nu prea tineati cont de premiile care le-a luat ceed, sunt la fel de valabile ca si cele ale peugeotului. citez, tu spui: "e vorba de raportul dintre multimea de dotari de siguranta si confort si pretul cat mai scazut de achizitie", iar ceed'ul sta f f bine adunand aceste rapoarte... simplu. nimeni nu scrie aiurea in tramvai.
si 308 sta f bine, numai ca nu asa bine avand in vedere pretul... daca am face un top auto, dar sa il luam doar logic, pe baza datelor tehnice, a rapoartelor enumerate mai sus si a drive-testurilor facute de oameni obiectivi, ar fii un top cu multe suprize... |
...deci cred ca discutia asta a mai fost de nu stiu cate ori...si intr-un alt thread poti sa cauti si sa vezi ca EU CU MANUTELE MELE AM SCRIS CA"cee'd este cea mai buna alegere dpdv al raportului pret calitate"...NU I-AU DIN MERITE CEE'D-ULUI din contra am sustinut cauza pe care o reprezinta...nu cred ca vei gasi undeva scris de mine ca cee'd e o masina proasta sau mai stiu eu ce alte baliverne de genul...DOAR CA PENTRU MINE PREMIUL DE MASINA A ANULUI NU INSEAMNA NIMIC!!! tinand cont in primul rand de criteriul de baza si in al doilea rand de cei care fac astfel de aprecieri...
numai bine si sper ca ne-am lamurit...pana la urma o sa ajung sa scriu ca "NU-MI PLACE CEE'D CA NU VREAU SA-MI PLACA " sa vedem atunci cine mai are de comentat |
Quote:
si daca tot spui ca tu vb concret si constructiv de ce nu ai postat ce inseamna motorizarea 1.6 d de pe ceed? ON 1.6 crdi de pe ceed este un common rail de ultima generatie iar ca varianta de putere vine cu 90cp si 235nm sau 115cp si 255nm cu un consum mediu dat de producator de 4.7l/100km si cu 125gco2/km. ceea ce ma mira ca sa fiu si mai concret e faptul ca nimeni nu spune nimic de problemele motorului de 1.6hdi 110cp despre care discutam daca tot vb de fiabilitatea peugeotului bafta !! |
...cand m-am referit la premii ,m-am referit la toate premiile nu numai la cele obtinute de cee'd
|
va rog frumos sa va lasati in pace unii pe altii, nu e vorba de ceilalti, e vorba despre cele 2 masini in versusul asta.
|
eu as merge pe cee'd datorita pretului mai bun
|
Voi nu ati invatat pana acum in 20 de ani de libertate ca ce e mai ieftin e si mai prost?
Multi poate ma vor contrazice cu argumente de genul ''platesti marca'' , este adevarata si treaba asta.....dar din experienta va spun ca ce e ieftin e PROST. Oamenii cu mai multa minte si experienta ca noi din vest au o zicala.. ''sunt prea sarac ca sa-mi permit lucruri ieftine'' |
asta e vorba pur romaneasca :lol:
N-ai sa vezi prin vest atatea masini de peste 60k de euro cum vezi pe magheru vinerea seara te asigur ;) Eu aleg ceed pentru ca raportul calitate-pret este bun. Acum sa vedem si fiabilitatea in timp cum va fi... |
Quote:
Ontopic: Desi 308 arata ceva mai bine eu as miza pe raportul calitate/pret oferit de KIA. |
...stii care e partea dureroasa ??? ca pe magheru noaptea e plin de masini care costa peste 60k dar ala fiind pretul de catalog! aproximativ 90% sunt sh din afara...propun celor care nu cred cand stau la cozi in aglomeratie sa arunce o privire la masinile de lux si mai exact la placuta cu nr de inmatriculare...si sa vedeti ce scrie numai "autohaus " pe majoritatea...nu ca ar fi o problema asta,fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui dar asta e "pacatul" romanilor,ca vrem sa parem altceva decat suntem...dam 30-40 k pe o masina sh care are pret de catalog 80-90k pentru ca vrem ca cei care ne vad pe strada sa zica"uau ce sus e asta pe scara sociala, are masina de 80k"
|
Quote:
|
Garantia aia e integrala? sau ai 7 ani la motor, si 1 an la restul....
|
Kia oferă pentru modelul cee'd 7 ani garanţie:
- 7 ani garanţie/150.000 km pentru trenul de rulare şi 5 ani garanţie / 150.000 km pentru întreg autoturismul. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning