![]() |
Re: Tuining motor diesel 1.5 Dci de logan
OFF: Pustiu tu dabia ai 16 ai daca ii ai si pe aia, Nu mai vorbi prosti... Sunt motoare de camioane care depasesc 2500 de RPM lejer ajung chiar si la 4000 de rpm:) Din cate am auzit la motorul 1.5 dci logan maxim ar fi scos un tip de aici de pe forum(nu mai stiu exact care)in jur de 120 de cp... dar a investit o galagie de bani...
|
1.5-u dci de logan are turbo?
|
85cai sunt putini ??? pt un diesell ?? u intai sa mergi cu ea (in dreapta ) =)) si dupaia zi-ne parerea ta! eu cel putin merg zilnic cu un dci de 70cp si pot sa zic ca mananca asfaltu' - bine am si presiunea in turbina marita la 1.2bar de la 0.8 cat e stock:) ;)
PS: toate loganurile DCI au TURBO!! cel de 85cai are si intercooler de fabrica restu nu! |
dinaia abea depasesc o dacie 1310 :-s
|
Quote:
|
Cred ca se referea la Dannyromdan...agitatule:lol:
|
credeam ca la mine, ca a vorbit de turatia tirurilor; eu spun ce stiu, poate dau erori poate nu... restu e relativ.
|
salut! motorul acela 1.5 dci cu i rosu care are 85 de cai este foarte bun mai ales pe un logan berlina,eu am condus un logan break cu motorul asta si mananca asfaltul dar cum v-am mai spus este un pic lenes la demaraj si ii trebuie motorina buna ca sa nu-ti pice injectorele care costa un sac de bani!!
|
Quote:
Singurul dci care nu are intercooler este varianta de 65cp. |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Tuning motor diesel 1.5 Dci de logan
o evacuare mai buna creste performantele motorului ,acuma de modificat treaba ta un motor tunat scade durata de viatza ,depinde ce ii faci la el
|
1 Attachment(s)
Multe povesti......
Haide-ti sa vorbim concret: Am un Logan 1.5 Dci din 2007 din fabrica cu 68 Cp. Am vrut sa-l fac mai puternic. Am facut o resoftare la DimSport, varianta Race. REZULTATUL: -97.9 Cp la motor (fata de 68 Cp cat era stok) - 74.9 Cp la roata - 194.7 Nm = cuplu motor (fata de 160 Nm cat era stok) Atasez graficul Dino, pentru confirmarea celor spuse: |
Quote:
|
Eu sunt foarte multumit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning