Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   -=== INCREDIBIL ===- (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/1039-incredibil.html)

Singurelu 23-09-04 16:10

3 Attachment(s)
Bogdan 16_v hai sa`ti dau un pont la jocu asta.Sunt 2 categorii de jucatori:

1.Cheat`erii....E plina lumea si tzara asta.....si atata timp cat vor exista joace vor exista cheat`uri si \"RATATZI\"
2.Adevaratzii jucatori!Cei care reusesc perfectiunea la ABSOLUT!
Tu din care faci parte?Eu sunt jucator adevarat si ca o mica lauda am terminat primul in cartier si de pe retea UnderGround`ul la 22 de ore dupa ce am pus mana pe cd`uri;am jucat 21 h 30 min non-stop,iar martor imi este sormea,care`mi aducea suc si cornuri!Si l`am terminat de 32 de ori.....asa invetzi aproape all....asa sunt si cei din CS care`ti dau head din baza de la el,print`o mica gaura cu un 1.4 ...asa dau eu NOS in fatza si derapaje la altii!
Enjoy & Fun!

RoSonic 23-09-04 16:19

ha ha... ce discutii :lol: :lol: :lol: :lol: demne de computergames.ro (daca au forum... si cred ca au)

Bogdan_16v 23-09-04 16:20

Quote:

am jucat 21 h 30 min non-stop
Inseaman ca voi chiar n-aveti ce face fratilor...eu intyeleg, joc frumos, interesant, palpitant, dar e prea de tot...sa-ti sacrifici viata personala pt un joc...Personal, daca aveam asa un copil, nu mai pupa el calculator mult timp...il trimiteam direct afara, si eventual daca il prindeam si pe la net, mai pupa el bani din partzi...o fi folositor si la ceva calulcatorul asta, dar totul are o limita... :wink:

Singurelu 23-09-04 16:24

2 Attachment(s)
........

Corse 23-09-04 19:06

am si eu o intrebare si un anunt

1. Cine imi zice si mie cum pot sa joc Underground pe net, de acasa, ca am incercat si nu merge?
2. in 1 ora si 30 de min fac rost de UNDERGROUND 2, cica e pe 3 cd-uri. deci e clar ca nu dorm la noapte, si nu merg maine la scoala :D

Singurelu 23-09-04 19:21

vezi pe net http://www.nfsunlimited.net patch`ul 1.4 acuma depinde ce varianta ai de U1 Europe sau USA, eu am USA original si mere tzava :D,cat despre...joc....da am jucat 21 h 30 mi....morala...e calc meu cu banii mei luatzi... :) nu ma doare capu...cat despre joc...pan`mi iau permisu..mai sunt max 30 de zile...si ma plict.....de asta joc ...si U2...iara minti!

Corse 23-09-04 20:17

am citit si eu pe linku dat de tine despre U2, m-a sunat tipu si a zis ca Luni primeste cd-urile. i-l capsez pe ala maine la scoala ca m-a facut sa ma agit degeaba. dak ei zic ca mai au 52 de zile, inseamna ca nici luni nu o sa-l am :cry:

Singurelu 23-09-04 20:36

zii ca ai un tovarash in Iasi.....capseaza`l bine bine bine si 4 me :))))))))) ....

CAND FACEM O CAMERA PE EA GAMES,4 tuning sau auto.... sa jucam asa ca intre prieteni,alea alea?eu propun vineri seara pe 1 oct...ca`mi primesc noul ab de la Cable Link :) face eu camera tot..voi numai sa jucatzi cu mine..eu impotriva la totzi :)

Corse 23-09-04 20:47

nu am gasit nici un patch, pe link-u ala

BoSsuL3TZ 23-09-04 21:59

1 Attachment(s)
fratzilor.. pe mine ma gasitzi online pe EA.com, cel putzin in seara asta.. niku d'akolo este BurnRX.. mai tot timpu stau la drift.. akolo ma gasitzi.. ;) si hai sa va arat cat o facut unu care mi-a tras o batuta zdravana..

IS 02 NYB / IS 02 UPI 24-09-04 02:29

eu unul stiu ca nu am trisat pt. ca nu am nici un cheat si pot repeta oricand rezultatele mele.
singurelu mi se pare imposibil sa termini NFSU in 22 de ore de jucat nonstop. Eu l-am terminat intr-o saptamana si am jucat destul de mult.
De aceea te provoc la un NFSU (in special drift ca ala e preferatul meu dar merg si celelalte). Si tu esti din Iasi deci cred ca putem aranja ceva intr-o zi.
Cat despre jucatul pe net de cand au bagat nu stiu ce patch nu ma mai lasa jocul sa intru online asa ca m-am lasat pagubas si am renuntat si sa mai joc. Daca reusesc sa fac sa mearga net play vin si eu la o \"subpamanteana\" :D

Singurelu 24-09-04 09:12

Bah nene!In 22 de ore Non Stop am jucat!Crede`ma,am vrut sa filmez totul cu un web cam,dar nu a mers.Singurii martori sunt sormea(care se saturase sa`mi aduca suc si cornuri) si mama (care mo vazut ca m`am asezat la birou la ora 21.00,ea so culca,la ora 6 tot acolo stateam,la ora 13.00 tot acolo si la ora 18 tot acolo,si so mirat :? )
Vezi ca sunt 2 variante de U 1, varianta US si Europe.Acuma intra pe http://www.linkmania.ro/downloads/ca...ID=3&pagina=10 si vezi ca sunt 2 patch`uri jos US si EUROPE ....dll pe amandoua si vezi si tu instaleaza pe rand,si daca la primu iti da eroare,punel pe al doilea...vezi tu ca esti baiat destept
Si daca asa..te astept IS-o2-EHZ ma vei gasi peste tot.Lasi un mesaj si poate vineri seara pe 1 oct facem o cursa!Bye now!

BoSsuL3TZ 25-09-04 23:28

1 Attachment(s)
noul meu record la drift ;)

IS 02 NYB / IS 02 UPI 26-09-04 00:22

aproape ca m-ai batut. dar nu chiar :twisted:

Bogdan_16v 26-09-04 01:21

1 Attachment(s)
Nebunilor :shock: :lol: :lol: ...Am gasit si eu ratacit pe-aici pe la mine un high-score, e mai vechi... :( Pe ultimul, pana am facut upgrade la PC, nu-l mai gasesc, se pare ca nici nu salvasem... :( Era mult peste 500k...

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning