![]() |
sal'tare
ma bag si io .... ar fi prima mea cursa ... dar ma bag ... sper sa se hotarasca odata unde se va tine ... PS: unde ne inscriem ? la adresa aia de mail ? or what ? |
yo :lol: :lol: :lol:
:P |
inscrierile acolo la locul faptei!
|
:D
Sa nu va suparatzi pe intrebarea mea cam prosteasca dar ata ete..........
Intrarea in politehnica este aia de langa MaXX ??? Regie !???????? Sau mai este inco intrare separat ! |
intrarea se face si din Regie de pe splay (nu pe partea cu caminele, dincolo de garla Dambovita) sau din Iuliu Maniu (langa Pumac SA sau car-design tuning ;)). Se plateste intrarea la portarel si mergi spre rectorat, acolo e cursa. Nu cred ca-ti pot da explicatii in scris cum se ajunge la rectorat (corpurile AN/BN) .... de fapt incearca sa ajungi la latin efe dacia dupa ce ai intrat in curtea poli. Asa gasesti sigur locul cu cursa.
|
VESTI PROASTE
CURSA DE LA POLI NU VA AVEA LOC! TOTUSI ORGANIZATORI SUNT IN TRATATIVE CU CEI DE LA PRISMA IN VEDEREA OBTINERII ACORDULUI DE DESFASURARE A CURSEI IN CADRUL MAG. PRISMA SAU ALT COMPLEX. SA SPERAM TOTUSI CA ACEST EVENIMENT VA AVEA LOC SAMBATA! VA TINEM LA CURENT CU ORICE STIRE LEGATA DE EVENIMENT!
|
DUMINICA ORA 10:30 ROMEXPO, LEGAL RACING ORGANIZEAZA CURSA DE INDEMANARE SI VITEZA!
ATENTI CURSA NU SE MAI TINE LA POLITEHNICA, NOUA LOCATIE ESTE ROMEXPO! |
Quote:
|
:D
Mai simplu la romexpo stiu si eu sa ajung acolo :D :D :D :D !
|
olcit
1 Attachment(s)
olcituri primiti la curse? :D nu de alta dar vreau si eu sa fac dacia de ras :D
|
e al tau?
|
E caterinca poza:). Mai ales ca proprietarul vrea sa vina la cursa sa \"faca de ras Dacia\", iar in poza se cam vad cateva elemete imprumutate de la Dacie :oops:
|
romexpo
e misto si in romexpo, dar se intra pe la intrarea principala, sau poarta mercedes? si pana la urma spectatorii intra pe gratis nu?
|
LEGAL RACING ROMEXPO 19.10.2003
2 Attachment(s)
Intrarea se face pe la poarta principala, acolo se fac si inscrierile si nu intra decat masinile participante.Taxa de inscriere este de 100 000lei. Ce amnunte mai doriti? E posibil sa se uneasca cate doua grupe, inca nu e sigur. |
vremeaaa
ce facem cu vremea asta??
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning