Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

wu_vladutz 14-01-09 21:05

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Pai, pe cei care merg cu proiectoarele aprinse pe timp de zi, ii opreste garda ... acum nu stiu daca ii arde sau nu :)

DarkJEDI 14-01-09 21:08

aia care merg noaptea DOAR cu proiectoarele sunt mai nasoli, daca le mai pun si xenon e de toata frumusetea

LKS 14-01-09 23:23

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1982202)
ar fi trebuit sa-i arda pe baietii cu proiectoarele de ceata aprinse ziua ,ca sa nu mai vb de cei cu xenon pe ele dar legislatia la noi e slaba

Hai ca ziua nu deranjeaza foarte mult, la fel ca noaptea.
Mai mult am boala pe aia care merg cu lumina de ceata (spate) aprinsa tot timpul, ar trebui impuscati :D Special pentru astia mi-am pus o lampa de ceata pe spate care bate aproape cat un proiector :D :D

ct11lyv 15-01-09 09:46

pt proiectoare ziua iti iei amenda..e legea data..si pt cele puse de tine indiferenet cand mergi cu ele noapte zi aprinse.. la noi in tara nu ai voie sa pui nimik ce nu e din fabrica..o sa ne ia permisele si daca avem geamu deschis la masina..

aleks 15-01-09 14:40

zi-i si tu schimbare sau imbunatatire after-market si gata, ce mai conteaza, tuning, ne-tuning, principalul e ca nu-i stock...

k4r4 15-01-09 15:40

deci, concluzia...o iau in barba numai daca le tin aprinse....mama lor, las si capacu pus sa nu comenteze:))

48JIN 15-01-09 16:14

acum o saptamana m-a oprit un pushti politai ....si m-a luat la zmotocit cu toate cele si pana la urma mi-a luat talonu ca nu aveam numerele montate nici pe fatza nici pe spate bineinteles ca pe fatza il aveam in geam pe spate nu se vede din cauza foliilor dar ce sa ii faci bine ca am recuperat talonul dupa aia. In rest s-a mai luat de folii dar cu ele sunt in regula de restul nu a zis nimic de bari etc chestii din astea. Ce sa facem pe astia ii avem pe cap una peste alta.
Va salut!

DarkJEDI 15-01-09 17:10

vreau si eu sa stiu ceva: militienii aia de la medgidia opresc pe oricine asa la intamplare? se uita daca ai rovinieta?

aikman 15-01-09 17:34

ei opresc pe cine vor ... noi cred ca avem cei mai de treaba politai :) am fost la munte saptamana trecuta si am urca pe munte cu masina ... am lovit toba si mi-sa rupt racordul flexibil acolo ... am venit de la brasov pana acasa (400km) nu m-a bagat nimeni in seama ... si am trecut pe langa cateva echipaje ... am ajuns in navodari ... la piciorul podului acolo era unu nene cu cascheta ... facuse coloana la cate masini oprise ... eu una dintre ele ... omu verifica asigurare , rovinieta , toba mea :)

CT-00-DNS 15-01-09 20:47

Spor la luat taloane pt proiectoare
indiferent daca-s halogene sau xenoane ;)

Psycho 15-01-09 22:15

vedeti ca s-aumutat la amenzi si ep pietoni zilele astea ;) .. asa ca aveti si griaj care pe unde treceti :)) fac bani ptr buget :))

unEL 16-01-09 02:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1984874)
vedeti ca s-aumutat la amenzi si ep pietoni zilele astea ;) .. asa ca aveti si griaj care pe unde treceti :)) fac bani ptr buget :))

Pieton pe carosabil, doar daca parchez pe partea cealalta :D
Azi si ieri i-am vazut pe zi pe Lapusneanu vis-a-vis de Kaufland ... tot echipaj mixt :???:

ERY 16-01-09 10:09

Gata cu discutiile...Adi..UnEL..AEV...va rog...pe messenger sau folositi p.m.urile....numai poluati forumul cu micile voastre neintelegeri pt ca nu este frumos.

Se zice ca cel mai destept cedeaza...uite...am cedat eu...psihic...

B 52 AEV 16-01-09 10:21

Un ultim post in aceasta discutie. Daca imi permit si ceilalti moderatori/useri, as dori sa postez extrase din regulamentul moderatorilor forumului 4tuning.

Functia de moderator este un privilegiu, nu un drept, si se acorda numai celor care au facut dovada unei conduite constructive in comunitatea 4Tuning.

Moderatorul trebuie sa fie echidistant si neutru catre orice alt user sau topic, fara sa faca dovada de abuz in functia pe care o detine - sanctionare subiectiva, topicuri sticky, diverse interese.

NU UITA! - orice user 4Tuning, indiferent de varsta si vechime are aceleasi drepturi ca oricare altul. Trebuie mereu tinut minte ca fiecare dintre noi a fost, candva, la inceput si multumita sprijinului celor din jur am ajuns sa citim si azi acest forum.

Precizez ca acestea sunt doar extrase, si nu regulamentul complet. Datele de mai sus se pot verifica la https://forum.4tuning.ro/showthread.p...85#post1231585 .

Daca prin vreun anume motiv credeti ca acest post nu isi are rostul sau ca incalca vreo regula sau moralitatea/orgoliul anumitor persoane care il citesc va rog editati/stergeti/ban-ati . O zi buna in continuare.

aleks 16-01-09 10:28

Nu este niciun motiv(cu exceptia off-topicului) pentru care sa fie sters postul tau.
eu spun sa ne calmam si sa nu ne contram unii pe altii pentru fiecare virgula si pentru fiecare post corectat :)
Sunt atatea lucruri interesante care se ntampla in orasul ala mare al vostru, si toata lumea sta si se ocupa de nimicuri :)

All times are GMT +2. The time now is 09:25.

- Copyright 2026 4Tuning