![]() |
Re: AG 88 PVA
au fost intradevar masini scoase pe poarta uzinei in 4 prezoane dar tot cu jante pe 13.erau cele de nova.dar va rog sa nu mai poluam topicul cu discutii care nu sunt legate de masina mea!pt altceva exista PM,mess,etc..Multumesc!
|
Quote:
stiu sa dau un quote si te intreb pe tine ca vad ca esti ft priceput ce conteaza nr de prezoane sau dimensiunile rotilor? ia uitate in cartea masinii sa vezi daca e trecut nr de prezoane... nu mai vb da nu sti sau angajeazate la o statie itp si ai sa vezi. chiar eu am rezolvat un oltcit cu roti 195/45/15 in 4 prezoane, fara interior. credema ca nu intereseaza nici macar RAR cate prezoane ai pe masina atat timp cat se respecta dimensiunile jantei si a anvelopelor cat despre zilele mele si aciditatea posturilor mele nu cred ca ai ce comenta. numai bine. bolidu scuze de off topic, care nu e chiar off pt ca se pot face itp-uri si cu 10 prezoane fara omologare(aia care nu fac itp-uri din cauza asta sunt dinaia care vor bani mai multi. nu ca nu se poate.) |
legat de prezoane am pus la vanzare jantele de pe masina! 6j,et45,fara gume ....500 ron!
|
ah, ce vrei tu sa iti cumper borbet:))
|
normal ca vrea borbet:D mai intrebi?:lol:
|
vand eu niste borbet cu 7 j toate 4 ! 6 mil cu 2 cauciucuri
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
despre modelul A este vorba Sanjei!nu tin neparat sa le schimb fiindca sunt foarte incantat de BBS-urile care le am dar daca mi se leaga vreo combinatie sa le dau si sa iau Borbeturile atunci e bine,daca nu tot la fel!:)
|
pai si or sa dea mai bine borbeturile astea A decat bbs-urile ce le ai tu pe mesina, indiferent de starea jantei? nu prea as crede.
bbs-rile tale sunt ft frumoase. cred ca sunt si usoare... |
cum am zis sunt extrem de multumit de BBS-uri,au 7 kg bucata,nu sunt deloc grele,nu bat, nu am probleme!multa lume mi-a zis sa stau in banca mea ca sunt mai frumoase BBS-urile decta A-urile dar am vazut niste poze cu un R12 din turcia cu A-uri pe el si dadeau interesant!cum am scris si mai sus nu sunt foarte decis daca sa le schimb sau nu!
L.E:s-au dta A-urile care le vroiam asa ca raman cu astea.nu le mai vand!oricum astia anunta zapada,asa ca treb sa trec la moda de iarna.... |
eu zic sa te orientezi catre un model la fel ca BBS-urile , dar mult mai usoare ... de exemplu OZ Superturismo WRC sau Ultraleggera (700-800g)
|
Quote:
|
asa se lauda cineva, si eu ca fraierul l-am crezut , dar acum , dupa ce m-am documentat , am vazut ca eu aproximativ 5kg cele pe 15 ...
imi cer scuze |
Quote:
|
brovo bolidu e misto dar mai ai de lucu la ea.......................eu am anulat manerele de la usi si o descid din telecomanda dar numai pe partea mea celelalte usi le deschid din interior
|
Quote:
arata foarte bine asa cum e acuma ti am mai spuso si ti o mai spun .... dar cu Superturismo ar arata si mai bestial .. pana una alta mult succes sa iti poti strange bani scuze de off : @cristy29 fati si tu un topic cu masina sa o vedem si noi ... vad ca esti din tm si inca nu am vazut masina pe strazi atunci macar sa o vad pe aici ... |
Quote:
cat despre jante inca o data bbs-urile tale arata prea bine ca sa le schimbi acum. mai ruleazale umpic, ca dau al naibi de bine pe masina. |
banii sunt canalizati spre alte planuri mai marete zic eu,nu jante!:) multumesc baieti de aprecieri!
|
Re: Ag88pva-dacia1300
GTI nevoie sau ? sincer mai ai mult de lucru la ea cat ai la ea 40 cp plus k de servo nu vb ,,,,,, ai ca la tractor mai bne iti iei o nova sau berlina si o faci faina succes.....si sa te astepti pe la 5000€ sa o faci k-lumea :)>:)
:twisted: |
Re: Ag88pva-dacia1300
Quote:
nu cred ca proprietarul vrea sa o faca racheta care sa decoleze spre luna... si dud dacia are 54 de cai(40KW) |
Servo... da da, ala-i baiul cu Daciile astea :) Lasa ca iese ea "k-lumea" pana la urma, fii fara griji.
|
Quote:
|
bolidu in legatura cu borbeturile imi retrag cuvintele:oops: masina aia turcaleta arata wow:yikes: dar ca sa arate ca aia sau aproape tre sa o apropi muuuuult de asfalt:bunch:
|
2 Attachment(s)
Cat de bine putea sa arate atunci...:cry:
|
ma nene m-am uitat la voi cum vati facut daciile si adv e ca si mie imi place si m-am apucat de a mea dar frate ma apucat criza pe mine si masina sta pe dreapta de aproape 5 luni nu iam mai facut nik datimi si mie un tinichigiu mai acceptabil la banuti poate o fac si eu pana de revelion pls pls pls
|
1 Attachment(s)
alex , uite aici niste Borbet A de vanzare la 300 iepuroi, cu tot cu gume (195/50/15) ....
poza cu ele pe o dacie ai in atasament , iar linkul de vanzare mai jos ... sper ca iti va fi de ajutor https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-15-gume.html |
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva poze de azi de pe Transfagarasan....:D
|
o singura data am coborat cu dacia mea transfagarasanul(dupa ce l-am si urcat) ingrozitor de frumos sa cobori pe acolo cu ceva viteza. da nu e inchis in perioada asta? sau voi o luati pe la vidraru?
acum am vazut ca esti din C. de Arges |
Eu cu fosta dacie..1310-1996 am fost pe transfagarasan anul trecut..cu gandul sa urc pe la vidraru dupa ce in prealabil am vizitat manastirea curtea de arges..toate bune si frumoase pana am trecut de baraj , iar aproape de cascada Capra m-a lasat ambreiajul :( fara nici un semn fara nimic..
|
nu am urcat pana sus unde e inchis!am fost pana undeva dupa Valea cu Pesti!cam nasol drumul dar practicabil.
|
ai din parte mea o plasa de respecte ...tipla rau masina:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
lol ...............
|
ti-am vazut masina parcata in regie ,dar cam era inzapezita oricum am apucat sa arunc un ochi.e mult mai frumoasa live decat in poze:D
|
Multumesc!daca treceai ieri o vedeai fara zapada pe ea ca am avut un pic de lucru la ea pe cancerul asta...e o placere sa schimbi electromotorul pe vremea asta,dar pana la urma i-am dat de cap!:)
Cam nasol cu gumele astea prin nametii astia de Bucuresti.maine o sa ii trantesc gumele de iarna dupa ce ajung acasa ca nu tine vrajeala...numa sa ajung cu bine:D. |
Nebunie rau masinuta frate.....Multa Bafta in continuare cu ea:D!!!
|
Imi place cum ii sta cu jantele alea !
Foarte frumoasa dacia :D |
nu mai ai de gand sa o cobori umpic?
|
subiectul asta a mai fost discutat si cu cateva pagini in urma.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning