Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

KpE BuRn 06-03-11 16:34

Re: Accidente in RM. VALCEA

Il gasesc rpd.. iti dai seama k la cum a dat.. are si el pagube serioase :).. o sa fie vazut prin parcare.. sau pe strada :) in plus iti trebue o hartie de la politie sa iti poti repara masina in service..

D o n n 06-03-11 17:48

prietencutine : pana mori u pe mine,hai sa comparam putin preturile vrei?cat costa tripla de la 3`ar,cat costa tripla de la dacie?cat costa spoilerele la fiecare?finalele de la fiecare?cat costa tablaria?ia zi acum?nu am zis ca ala cu dacia nu are nimic serios,insa eu stiu ce inseamna sa cauti prin dezmembrari piese de bmw...si sa nu gasesti,si sa iti dea aia preturi de mori..

SaproDVL 06-03-11 18:17

KpE BuRn aia e problema ca ii trebuie hartie de la politie sa repare masina ? La jumate din service`urile din oras o faci fara si stiu astia din propria experienta. :-)

fan3xxl 06-03-11 18:44

Quote:

Originally Posted by KpE BuRn (Post 4146795)
Accident azi de dimineatza ... Pe la 3:30-4:00 ... la mine in fata blocului :) O masina venea cu viteza.. si a intrat in 3 masini pe partea dreapta :) o dacia 1310 , o dacie Solenza , un Bmw 316... Nu am facut poze decat la 2 masini... ca solenza o lua nenea din parcare :) ( Ala care a dat.. a fugit imediat.. nu ia vazut nimeni numaru de inmatriculare.. cik era o masina gri metalizat... mare.. motor mare ca se auzea destul de gros :) probabil un Mertzan sau Bmw.. ) Soferul mai mult ca sigur venea de la discoteca.. bause ceva.. ca altfel nu cred ca fugea :)

316`le ala arata mai mult a 320d, sau in orice caz Diesel...daca nu ma inseala privirea

MiTzA- 06-03-11 19:09

si dupa ce va dati voi seama intr o poza daca e 1.6 benzina sau diesel ? :rolleyes2

ziceti sa stiu si eu

KpE BuRn 06-03-11 19:23

Asta e problema ? ca e 320 ? sau 316.. am scris acolo sa fie nush ce e... ducetiva si intrebatil pe nenea cu bmw ul :))

SaproDVL eu pt bara spate sa o schimb si vopsit.. nu am reusit fara un *** de hartie.. mi-au iesit ochii... cat am cautat... anu trecut.. prin decembrie... :) depinde si de noroc :) in fine..

D o n n 06-03-11 19:34

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4147782)
si dupa ce va dati voi seama intr o poza daca e 1.6 benzina sau diesel ? :rolleyes2

ziceti sa stiu si eu

teava de iese din finala e indrepta in jos...si din cate stiu eu asa au doar diesel`urile ;)

PrietenCuTine 06-03-11 19:43

Si daca finala a fost schimbata ?! Eu zic ca e doar seria trei si punct.

Bogdan.vl 06-03-11 20:02

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4147877)
Si daca finala a fost schimbata ?! Eu zic ca e doar seria trei si punct.

eu zic sa intrebati omu :)))))))))))))))

GOGU_VL 06-03-11 20:17

Of of of, sa nu de-a p-afara atatea cunostinte despre Bmw.....ce granzi va dati....se stie el care.....

wehityou1 06-03-11 20:28

e 320d

radu_nb1 08-03-11 19:04

Hybrid edition

Bogdan.vl 18-03-11 13:51

Doi copii au fost spulberati de o dubita in valcea

:rolleyes2

sharkylete 26-03-11 22:44

Pana la urma ce accident a fost la unitatea militara?! Care a facut accident?!

cruizer11 27-03-11 10:00

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4202678)

Un Golf negru,o Toyota Prius si un Peugeot 306 breck.Cel putin atat am vazut eu cand veneam de la tara.

Victor_WRC 27-03-11 21:59

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4202678)

accidentul a fost destul de urat.....3 masini implicate si o a 4-a putin de tot atinsa:sad:.............totul a fost din cauza neacordarii de prioritate.......am sa atasez niste poze de la fata locului :cry:.........sunt profund socat de ce s-a intamplat ( patit ) , nu ma asteptam sa patesc asa ceva ....ceva extras dintr-un ziar local " Carambol din cauza neatenţiei

Īn localitatea Vlădeşti, īn jurul orei 17:20, Ştefan Pop (57 ani) şoferul unui Peugeot 307, a intenţionat să vireze la stānga şi să intre īn incinta unei unităţi, dar nu s-a asigurat că din faţa sa, pe celălat sens de mers, veneau alte autoturisme. Aşa se face că a intrat īn coliziune cu o maşină condusă de vālceanul Victor Zotica, autovehicul acestuia fiind proiectat īntr-o Toyota a unui alt vālcean. Din carambol a fost accidentată Mioara Iliescu, pasageră īn Toyota. "

............. le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au sprijinit moral :cry::cry::cry:

Dee.a 27-03-11 22:09

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4205025)
accidentul a fost destul de urat.....3 masini implicate si o a 4-a putin de tot atinsa:sad:.............totul a fost din cauza neacordarii de prioritate.......am sa atasez niste poze de la fata locului :cry:.........sunt profund socat de ce s-a intamplat ( patit ) , nu ma asteptam sa patesc asa ceva ....ceva extras dintr-un ziar local " Carambol din cauza neatenţiei

Īn localitatea Vlădeşti, īn jurul orei 17:20, Ştefan Pop (57 ani) şoferul unui Peugeot 307, a intenţionat să vireze la stānga şi să intre īn incinta unei unităţi, dar nu s-a asigurat că din faţa sa, pe celălat sens de mers, veneau alte autoturisme. Aşa se face că a intrat īn coliziune cu o maşină condusă de vālceanul Victor Zotica, autovehicul acestuia fiind proiectat īntr-o Toyota a unui alt vālcean. Din carambol a fost accidentată Mioara Iliescu, pasageră īn Toyota. "

............. le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au sprijinit moral :cry::cry::cry:

principalu' e ca esti bine >:D< . ca nu a fost mai grav .. si nu uita : niciodata singur , nu ! ;)

GOGU_VL 27-03-11 22:22

Tu ce viteza aveai ?

Victor_WRC 27-03-11 22:26

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4205103)
Tu ce viteza aveai ?

asta chiar nu stiu.........totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda ......deabea am avut timp sa franez:cry:.....deabea ce plecasem de acasa , nu facusem 300 de m de acasa pana acolo.....

Kaluvr6 27-03-11 22:31

nasol, imi pare rau sa aud asa ceva....cu asigurarea ce se intampla iti face ala masina? sau cum ramane?

lupalb 27-03-11 22:31

lasa ca o sa fie bine.... vezi cum faci cu asigurarea...

Victor_WRC 27-03-11 22:42

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 4205130)
nasol, imi pare rau sa aud asa ceva....cu asigurarea ce se intampla iti face ala masina? sau cum ramane?

masina e cam dauna totala......are asigurare la euroins.....pnm.....ramane de vazut...........

wehityou1 27-03-11 22:54

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4205186)
masina e cam dauna totala......are asigurare la euroins.....pnm.....ramane de vazut...........

Tot ce conteaza e ca esti bine.....cu masina rezolvi tu...euroins mi se pare ca e cumparata de Astra:???:

Victor_WRC 27-03-11 22:59

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4205223)
Tot ce conteaza e ca esti bine.....cu masina rezolvi tu...euroins mi se pare ca e cumparata de Astra:???:

asta e cel mai important ca nu am mai nimic .......iar legat de masina.......sa vad ce rezolv cu asigurarea.......si dak iese cum banuiesc eu ca o sa iasa :lol::lol::lol:........atunci........mare lucru sa nu vina pe strazile din VL alt VW Golf 4 1.8 turbo numai ca de data asta GTI 25th anniversary :lol::lol::lol:.........eu sunt optimist ca intotdeauna :))

wehityou1 27-03-11 23:06

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4205240)
asta e cel mai important ca nu am mai nimic .......iar legat de masina.......sa vad ce rezolv cu asigurarea.......si dak iese cum banuiesc eu ca o sa iasa :lol::lol::lol:........atunci........mare lucru sa nu vina pe strazile din VL alt VW Golf 4 1.8 turbo numai ca de data asta GTI 25th anniversary :lol::lol::lol:.........eu sunt optimist ca intotdeauna :))

:D apropo de asigurare ai grija cu agentii constatatori...o sa incerce fel si fel de smecherii pt ca mai nou sunt premiati pt fiecare dosar respins...si multe altele...un prieten a patit-o:sad:

lupalb 28-03-11 07:17

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4205257)
:D apropo de asigurare ai grija cu agentii constatatori...o sa incerce fel si fel de smecherii pt ca mai nou sunt premiati pt fiecare dosar respins...si multe altele...un prieten a patit-o:sad:

nu stiu de unde ai tu asemenea informatii, dar nu e intru totul adevarat...

Dj. Kameleon 28-03-11 09:33

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4205124)
asta chiar nu stiu.........totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda ......deabea am avut timp sa franez:cry:.....deabea ce plecasem de acasa , nu facusem 300 de m de acasa pana acolo.....

nasol frate..:???::sad:! important e ca n-ai patit nimic.pe la ce ora s-a-ntamplat ca eu cand m-am intors de la tara(olanesti,pe la 18:30) nu am vazut nimic....?

Aaronnel^ 28-03-11 09:36

Nasol rau Victor. Sper sa o rezolvi cu bine cu asigurarile. Am ramas masca cand am vazut masina facuta praf pe platforma. Eram acolo la spalatorie la Zavoi si prima oara au trecut cele 2 platforme cu 307-le si Prius-ul si apoi a ta.

Ce vei face acum cu masina? O dezmembrezi?

cruizer11 28-03-11 09:58

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 4205875)
nasol frate..:???::sad:! important e ca n-ai patit nimic.pe la ce ora s-a-ntamplat ca eu cand m-am intors de la tara(olanesti,pe la 18:30) nu am vazut nimic....?

Cred ca pe la 17 jumatate eu la 18 veneam de la tara si atunci se faceau masuratorile.

Aaronnel^ 28-03-11 10:02

Se vede in poza pusa cu interiorul, la ceasul de la bord indica 17:54, deci totul s-a intamplat inainte de ora aceasta.

wehityou1 28-03-11 12:19

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4205643)
nu stiu de unde ai tu asemenea informatii, dar nu e intru totul adevarat...

:Dprietene cand eu il am pe asta de e vecin cu mine si o are de 3 luni bubuita si i-au restpins dosaru..nu stiu de ce te contrazici aiurea,dar in sfarsit daca tu sti mai bine..asa e ca tine,am vazut ca tu esti un fel de "gooagal" mai mic:D

florynvl (X29 ZMT) 28-03-11 12:22

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4206294)
:Dprietene cand eu il am pe asta de e vecin cu mine si o are de 3 luni bubuita si i-au restpins dosaru..nu stiu de ce te contrazici aiurea,dar in sfarsit daca tu sti mai bine..asa e ca tine,am vazut ca tu esti un fel de "gooagal" mai mic:D

lupalb lucreaza la asigurari...

lupalb 28-03-11 12:26

printre altele:)
Wehityou: nu trebuie sa te ataci asa, ideea e ca daca esti un pic destept, si chiar ai "goagal" acasa, ai putea sa citesti putin Ordinul CSA 5/2010 cap coada, si sa vezi cum poti sa iti iei banii in maxim 15 zile, fara sa te mai stresezi.
Eu stiu cum e cu 3 luni, stiu cum e cu dosare respinse, si daca prietenul tau a avut dosarul respins, stiu ce trebuie facut si in continuare...dar in fine...
Daca erai baiat destept te documentai putin inainte sa postezi pe forum, dar deh....

wehityou1 28-03-11 12:28

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 4206308)
lupalb lucreaza la asigurari...

nu ma intereseaza,poate sa aiba si firma de asigurari..eu stiu caz real de dosar respins asa ca sa nu se contrazica aiurea..pt ca pe ei ii premiaza pt fiecare dosar respins.

lupalb 28-03-11 12:32

bine ma, e ca tine, ca eu nu exact treaba asta fac de un an... in fine, tu stii mai bine. Da Doamne sa ma premieze si pe mine pe criteriu` asta, ca pe bune daca nu o sa ma imbogatesc.
Nu vorbi prostii, daca nu stii, asta e o chestie spusa de prietenu` tau care a avut dosarul respins.
Dar ti-am zis, tu stii mai bine...

wehityou1 28-03-11 12:34

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4206316)
printre altele:)
Wehityou: nu trebuie sa te ataci asa, ideea e ca daca esti un pic destept, si chiar ai "goagal" acasa, ai putea sa citesti putin Ordinul CSA 5/2010 cap coada, si sa vezi cum poti sa iti iei banii in maxim 15 zile, fara sa te mai stresezi.
Eu stiu cum e cu 3 luni, stiu cum e cu dosare respinse, si daca prietenul tau a avut dosarul respins, stiu ce trebuie facut si in continuare...dar in fine...
Daca erai baiat destept te documentai putin inainte sa postezi pe forum, dar deh....

sti mah ce zic eu...sa o lasam asa...omu sa interesat,a citit,a vb cu lumea care stie si degeaba ...de la toti a aflat ca singura solutie e procesul adica sa ii de-a in judecata si a urmat calea asta...si apropo de desteptaciunea mea si documentare stai in banca ta cuminte;)

florynvl (X29 ZMT) 28-03-11 12:34

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4206317)
nu ma intereseaza,poate sa aiba si firma de asigurari..eu stiu caz real de dosar respins asa ca sa nu se contrazica aiurea..pt ca pe ei ii premiaza pt fiecare dosar respins.

dar sunt o gramada de cazuri respinse,nu numai unul si eu ziceam ca lupalb,daca lucreza la asigurari,stie mai bine de ce le resping sau cum sunt platiti oamenii nu ?

lupalb 28-03-11 12:39

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 4206333)
sti mah ce zic eu...sa o lasam asa...omu sa interesat,a citit,a vb cu lumea care stie si degeaba ...de la toti a aflat ca singura solutie e procesul adica sa ii de-a in judecata si a urmat calea asta...si apropo de desteptaciunea mea si documentare stai in banca ta cuminte;)

dar de CSA , reclamatii CSA, cereri de reanaliza,note tehnice de la service, expertize tehnice extrajudiciare, si in ultima instanta expertize tehnice judiciare cerute in instanta (in cazul in care e pe bune accidentul 100%) ati intrebat?
Dupa cum ziceam, sunt mai multe posibilitati, trebuie doar sa te documentezi putin.
Nu stiu unde v-ati documentat voi, dar tot se mai poate face ceva.
Cu expertiza tehnica extrajudiciara, daca mergi la ei, si le pui cerere de reanaliza plus expertiza tehnica, sunt cam obligati prin lege sa iti redeschida dosarul.
A si inca o chestie, ai timp 3 ani de zile sa faci treaba asta, dar ideal ar fi sa se grabeasca omul.

wehityou1 28-03-11 12:40

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 4206334)
dar sunt o gramada de cazuri respinse,nu numai unul si eu ziceam ca lupalb,daca lucreza la asigurari,stie mai bine de ce le resping sau cum sunt platiti oamenii nu ?

deci eu spun doar atat pt orice dosar respins agentul care a respins dosaru primeste 2-3%din suma dosarului(daunei) respins/e..cine nu crede sa se intereseze..e ultimu post al meu in legatura cu problema "asta".la revedere

lupalb 28-03-11 12:45

ok, ca si raspuns , eu fiind inspector coordonator , pot sa zic doar atat: Nu exista nici un fel de bonusare la firma unde lucrez eu pe dosare respinse. Exista bonusare cu - 10 % din salariu pe dosar facut gresit....

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning