![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Il gasesc rpd.. iti dai seama k la cum a dat.. are si el pagube serioase :).. o sa fie vazut prin parcare.. sau pe strada :) in plus iti trebue o hartie de la politie sa iti poti repara masina in service..
|
prietencutine : pana mori u pe mine,hai sa comparam putin preturile vrei?cat costa tripla de la 3`ar,cat costa tripla de la dacie?cat costa spoilerele la fiecare?finalele de la fiecare?cat costa tablaria?ia zi acum?nu am zis ca ala cu dacia nu are nimic serios,insa eu stiu ce inseamna sa cauti prin dezmembrari piese de bmw...si sa nu gasesti,si sa iti dea aia preturi de mori..
|
KpE BuRn aia e problema ca ii trebuie hartie de la politie sa repare masina ? La jumate din service`urile din oras o faci fara si stiu astia din propria experienta. :-)
|
Quote:
|
si dupa ce va dati voi seama intr o poza daca e 1.6 benzina sau diesel ? :rolleyes2
ziceti sa stiu si eu |
Asta e problema ? ca e 320 ? sau 316.. am scris acolo sa fie nush ce e... ducetiva si intrebatil pe nenea cu bmw ul :))
SaproDVL eu pt bara spate sa o schimb si vopsit.. nu am reusit fara un *** de hartie.. mi-au iesit ochii... cat am cautat... anu trecut.. prin decembrie... :) depinde si de noroc :) in fine.. |
Quote:
|
Si daca finala a fost schimbata ?! Eu zic ca e doar seria trei si punct.
|
Quote:
|
Of of of, sa nu de-a p-afara atatea cunostinte despre Bmw.....ce granzi va dati....se stie el care.....
|
e 320d
|
Hybrid edition
|
|
Pana la urma ce accident a fost la unitatea militara?! Care a facut accident?!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Īn localitatea Vlădeşti, īn jurul orei 17:20, Ştefan Pop (57 ani) şoferul unui Peugeot 307, a intenţionat să vireze la stānga şi să intre īn incinta unei unităţi, dar nu s-a asigurat că din faţa sa, pe celălat sens de mers, veneau alte autoturisme. Aşa se face că a intrat īn coliziune cu o maşină condusă de vālceanul Victor Zotica, autovehicul acestuia fiind proiectat īntr-o Toyota a unui alt vālcean. Din carambol a fost accidentată Mioara Iliescu, pasageră īn Toyota. " ............. le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au sprijinit moral :cry::cry::cry: |
Quote:
|
Tu ce viteza aveai ?
|
Quote:
|
nasol, imi pare rau sa aud asa ceva....cu asigurarea ce se intampla iti face ala masina? sau cum ramane?
|
lasa ca o sa fie bine.... vezi cum faci cu asigurarea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nasol rau Victor. Sper sa o rezolvi cu bine cu asigurarile. Am ramas masca cand am vazut masina facuta praf pe platforma. Eram acolo la spalatorie la Zavoi si prima oara au trecut cele 2 platforme cu 307-le si Prius-ul si apoi a ta.
Ce vei face acum cu masina? O dezmembrezi? |
Quote:
|
Se vede in poza pusa cu interiorul, la ceasul de la bord indica 17:54, deci totul s-a intamplat inainte de ora aceasta.
|
Quote:
|
Quote:
|
printre altele:)
Wehityou: nu trebuie sa te ataci asa, ideea e ca daca esti un pic destept, si chiar ai "goagal" acasa, ai putea sa citesti putin Ordinul CSA 5/2010 cap coada, si sa vezi cum poti sa iti iei banii in maxim 15 zile, fara sa te mai stresezi. Eu stiu cum e cu 3 luni, stiu cum e cu dosare respinse, si daca prietenul tau a avut dosarul respins, stiu ce trebuie facut si in continuare...dar in fine... Daca erai baiat destept te documentai putin inainte sa postezi pe forum, dar deh.... |
Quote:
|
bine ma, e ca tine, ca eu nu exact treaba asta fac de un an... in fine, tu stii mai bine. Da Doamne sa ma premieze si pe mine pe criteriu` asta, ca pe bune daca nu o sa ma imbogatesc.
Nu vorbi prostii, daca nu stii, asta e o chestie spusa de prietenu` tau care a avut dosarul respins. Dar ti-am zis, tu stii mai bine... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dupa cum ziceam, sunt mai multe posibilitati, trebuie doar sa te documentezi putin. Nu stiu unde v-ati documentat voi, dar tot se mai poate face ceva. Cu expertiza tehnica extrajudiciara, daca mergi la ei, si le pui cerere de reanaliza plus expertiza tehnica, sunt cam obligati prin lege sa iti redeschida dosarul. A si inca o chestie, ai timp 3 ani de zile sa faci treaba asta, dar ideal ar fi sa se grabeasca omul. |
Quote:
|
ok, ca si raspuns , eu fiind inspector coordonator , pot sa zic doar atat: Nu exista nici un fel de bonusare la firma unde lucrez eu pe dosare respinse. Exista bonusare cu - 10 % din salariu pe dosar facut gresit....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning