Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

bobby_gsi2 20-12-10 15:40

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Tradatorule....tu aveai ezitari de la axa...eu aveam ezitari de scanteie.....si poate si de benzina....plm.... am luat bataie de la g2 gti si suzuki de 100 de cai. Nu e de ajuns? :))
In alta ordine de idei....avem pe fata cauciuce de iarna..... pe 15 . Merge parfum volanu`....zici ca am servo. In vreme de criza nu se mai poarta cauciucuri identice...asa ca eu le am diferite...dar aceeasi dimensiune cu destula carne pe ele. Acu astept zapada sa ma dau si eu de-a latu` ca reisarii.....sigur gasesc eu sa mai mut vreun pietroi sau bordura :)
Cred ca in primavara o sa refac motorul....sunt sigur ca vor fi cei mai frumosi 5000 de km parcursi cu el.

Cum ie cu 16 vulve?

DRooPY 20-12-10 16:00

:)) tot ce e posibil :P dar am renuntat la NEmuritor in favoarea XEului sa vedem ce o iesi :P vezi ca am niste serpi poate ai nevoie

bobby_gsi2 20-12-10 17:56

De NE sau de 16v cu flansa de ne? 4-1 sau 4-2-1? Un pret? rate,leasig ceva :)

AG 80 BBI 20-12-10 21:52

taica mai patinai mult intr-a 2 a aia?! masina mie mi se pare ca trage super si se aude la fel de bine....sa o stapanesti (daca poti!) sanatos in continuare...si eu! :D

DRooPY 21-12-10 07:48

sunt originali 4-1 sebring de kadett gsi vezi ca am un anunt paici

DRooPY 21-12-10 07:50

https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...0ne-20seh.html ete colea

Radu_print 21-12-10 08:06

ii pacat sa stea serpii aia si sa adune praf
fa cumva si ia-i, ca merita din plin

bobby_gsi2 21-12-10 10:18

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 3915010)
taica mai patinai mult intr-a 2 a aia?! masina mie mi se pare ca trage super si se aude la fel de bine....sa o stapanesti (daca poti!) sanatos in continuare...si eu! :D

Tampita a patinat pana sus de tot....nu stiu daca se auzea.....abia cand a prins aderenta mi-a smucit volanu` din mana.
Cu sunetu` se poate si mai bine....eu m-am plictisit de el.....urmeaza sa o mai linistesc cu o finala mai stock asa.
Drupila daca zici ca merg....desi in poze arata ciudat...in sensul ca la ne evacuarea vine mai pe jumate...in poze vad ca e mai pe-o parte...plm....ii iau.
Da-mi un sms cu un cont....iti bag acu` 100 roni si cand vine mosu rezolvam si cu restu`.....nu de alta dar ma bate radu daca nu ii iau. Sper sa muste bine serpalaii, nu e graba ca nu ii pun acu`...... tre sa ii imbrac ca le e frig :)
0722 80 86 96 daca nu mai ai nr meu.

DRooPY 22-12-10 07:45

boss vbim la tel :)

bobby_gsi2 22-12-10 07:47

Imi dai de veste cu calibra aia. Deja am vb cu omu`....si daca faci pret bun luam motorul cu totu`....sa nu mai stai sa dai jos de pe el :)

DRooPY 22-12-10 08:52

bine sefu` :p

cristiandim4 10-01-11 23:12

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3918406)
Imi dai de veste cu calibra aia. Deja am vb cu omu`....si daca faci pret bun luam motorul cu totu`....sa nu mai stai sa dai jos de pe el :)

ai trecut la reptilieni ?
:)) am scos batranica in rodaj la plimbare :D
cat ma costa o asigurare pe juma de an ? tre sa depun dosaru sa o inscriu am toate actele

brummy 11-01-11 08:00

am primit o galerie de evacuare.. sau pui "serpi"?

bobby_gsi2 11-01-11 21:40

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3974032)
am primit o galerie de evacuare.. sau pui "serpi"?

Nu inteleg nimic :P , ai tu serpi sau ma intrebi daca am luat?
Cata ma suni maine si rezolvam ieftin....ca si pe ionica l-am surprins placut

brummy 11-01-11 21:46

serpi lu stalin.. poate daca iti fac :))
am o galerie stok, de care am vorbit, daca iti mai trebe...

bobby_gsi2 11-01-11 21:52

Chair ma oftic ca nu am putut sa te ajut, am vazut personal motorul ala si nu avea evacuare....cred ca a fost furata.Cat despre galerie....e rezolvata demult, in primavara luam
pitoni de la droopy si daca ne ajuta Cel de Sus refacem motorul, desigur si cu ceva picanterii in plus in afara de evacuare :)
M-am tampit dreaq de tot......am eu ceva cu motorul asta, dar presimt ca pt o perioada va fi bestiutza mica, bine.....bestiuta pt mine....ca e departe sa fie vreo rachetutza :)

cristiandim4 08-02-11 06:47

castrolul rs din comert are niste depuneri ciudate pe fundu bidoanelor ..deocamdata stai la valvoline

bobby_gsi2 26-02-11 11:13

Au inceput sa se "depuna" ceva piese. Zi-le cata....eu am uitat ce e pe acolo. Niste bucsi de brat, semeringuri, semeringulete, garnituri....urmeaza cuzineti, segmenti si o chiulasa facuta profi cu calculele de rigoare. M-am lecuit sa iau asa fara numar din ea :)

cristiandim4 26-02-11 11:47

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 4122348)
Au inceput sa se "depuna" ceva piese. Zi-le cata....eu am uitat ce e pe acolo. Niste bucsi de brat, semeringuri, semeringulete, garnituri....urmeaza cuzineti, segmenti si o chiulasa facuta profi cu calculele de rigoare. M-am lecuit sa iau asa fara numar din ea :)

fa-ti lista .. sa vedem ce si cum

MihaiS 01-03-11 14:20

sa dai si tu detalii la calculele alea ca poate ne mai inspiram si noi...
asta dk nu esti secretos.....

bobby_gsi2 01-03-11 14:46

Le dau, dar mai dureaza....inca nu am timpul necesar sa ma apuc de ea si nici chef. PLus ca tre sa stau fara ea ceva vreme...si mi-e peste mana.A, uitasem la lista si serpii de la droopy....dar pt aia tre sa mai strang goromele.

cristiandim4 01-03-11 16:44

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4132433)
sa dai si tu detalii la calculele alea ca poate ne mai inspiram si noi...
asta dk nu esti secretos.....

nuu :)) ca au fost gresite :))

bobby_gsi2 16-03-11 08:22

Traiascaaa justitia romana .|. am pierdut recursul.....cand imi ajunge hotararea acasa tre sa ma duc singurel sa predau permisul...... 2 luni, poate il iau dupa o luna cu examen.

era o treaba ca in perioada asta sa fac masina....dar nu am toate piesele si nici bani.plm....ce tara de cacat.

sebastyan2001 16-03-11 10:32

Cand se hotaraste in urma unui proces ca stai fara el 2 luni sau mai mult, nu poti da examen sa scazi la 1 luna. Daca era fara proces se putea...

bobby_gsi2 16-03-11 10:45

Ohooo.... ce vesti bune imi dai :))

FeS 16-03-11 11:37

Ce ai patit mai Bobby?

bobby_gsi2 16-03-11 15:45

Conform procesului verbal am mers pe contrasens...adevarul este ca nu eram pe contrasens.....ci invers pe sens unic....ei nu m-au prins in delict...ci eram stationat. POvestea e mai lunga...si desi procesul verbal era facut aiurea(eu stau in PItesti judetul DOLJ :) ).... si cu un martor "destept" am ajuns sa pierd si recursul. Traiasca politia si judecatoria Craiova...multe bucati de "praz" pt ei. Am inteles ca pot sa recuperez permisul dupa o luna...chiar daca am pierdut procesul, sunt si la prima abatere de genu`...partea proasta e ca platesc amenda intreaga....si e maricica...cu banii aia faceam motorul si cutia :)

MihaiS 17-03-11 08:52

poi trebuia sa te astepti la amenda cand tu esti parcat "invers" pe sens unic. la fel a incercat si fratemeo sa parcheze inver cu linie dubla continua si l-am tras de urechi... dk tot o ardeti, ardeti-o legal.......:rolleyes2

bobby_gsi2 17-03-11 09:13

Ai dreptate....insa mai sunt ceva aspecte. Cand un proces verbal e intocmit gresit....e nul nu? Uite ca eu sunt exceptia.....conform procesului verbal....eu stau in PItesti judetul Dolj, are corectate articolele, mi-a dat amenda, avertisment, puncte si mi-a suspendat si permisul......si asa ceva am inteles ca nu se face...plus ca mi-a dat suspendare doua luni....si toti militienii cu care am vb mi-au spus ca doua luni se da de obicei daca se produce un accident. Ata ete....mi-am furat-o. Justitia noastra e tare.......vin la 8,30 de la PItesti ca atunci sunt chemat...si judecatoare vine pe la 10,30 ca tre sa isi duca fetita la scoala sau cine stie ce face.....le doare in roba de program si alte cele. Mai bine stateam in banca mea....plateam amenda la jumate, acum aveam permis....si scuteam si drumurile pana la prazilia :). asa m-am ales si cu permisul luat....si bani cheltuiti...si amenda intreaga.....numai alegeri din astea fac :)). Faza e ca tre sa fac ceva cu masina....sigur voi fi tentat sa apelez la ea cat timp sunt pe bara....si o dau in alte alea, cred ca o duc undeva si ma apuc sa o desfac....sa fiu sigur ca nu pot pleca cu ea :))

Ca sa nu mai fiu off.....ieri m-am intalnit cu cineva care venereaza masina mea....de parca ar fi cine stie ce scula sau bomba..... si ne hotaram sa mergem la mine acasa. Am zis sa fac o fapta buna si i-am aruncat cheile sa conduca el.....era distanta scurta....dar se bucura ca un catzelus cand isi vede stapanul dupa mult timp.....avea emotii nebunu`. Si cum mergea el asa regulamentar si usor......ii apas pe piciorul drept si i-am zis "da-i blana da-o in plm"...asta in treapta 2. La inceput nu a zis nimic....pana a sarit ea de 3000 si ceva de turatii......apoi a inceput treaba. Urla de nebun in masina.....era tot un zambet. L-am vazut asa copt....si am mai lungit oleak traseul...ca sa apuce sa ii dea si din 1-a. Cand am ajuns acasa....mangaia masina si a pupat-o pe capota :)))))))))))))))))
Cred ca daca i-o dadeam cand tragea si mai tare.....se panica :P

-Caz- 17-03-11 20:08

Am un prieten pe care l-a luat radarul conducand un Colt, a dat din greseala talonul de la un Matiz si i-a fost intocmit procesul verbal cu numarul de inmatriculare de la Mitsubishi si la autoturism era trecut Daewoo Matiz... dar tot a platit amenda. No Coment !
Vis-a-vis de prietenul tau... a avut orgasm ?! :D

bobby_gsi2 18-03-11 07:38

Nu l-am intrebat......dar nici mult nu cred ca avea. Si-a aprins direct o tigare....mi-a aratat ca s-a inrosit si avea un tremurat mic :)). Ma gandeam sa i-o mai dau cand raman eu pieton.....dar asta mi-o pune pe branci in doua saptamani.....i-am mai dat sa mearga cu un seat si 99% din gropi nu le-a ocolit :)

speed line 18-03-11 09:18

Asa mah fa lumea fericita mie nu mi-ai dat-o cand am fost la tn te tin minte :lol:...

bobby_gsi2 18-03-11 09:54

Pai daca nu ai gura sa zici..... cine mi-a cerut-o i-am dat=o. Lasa ca nu intra zilele in sac.

FeS 18-03-11 11:12

Eu zic sa te apuci sa o inchiriezi cu "tura" ;)
Faci si tu un ban cinstit!

bobby_gsi2 18-03-11 11:19

Nu ar fi rau...... deci inchiriez gsi cu tura.....accept blana pana in limitare in treptele 1 si 2....apoi prinde viteza prea mare si mai tre sa o si oprim. Ma gandesc la pret si revin cu informatia :)

bobby_gsi2 21-03-11 15:41

Ca sa fie in forma pt "inchiriat" am desfacut si eu o bujie sa ii vad culoarea. Desigur ca amestecul e aiurea rau.... nici nu mai stau sa ma stresez....deja m-am obisnuit, pana nu pun alt debitmetru o las asa....dreaq stie care mai e reglajul optim :). Asa ca am purces la scimbarea bujiilor pentru ca am descoperit ca doua s-au crapat.... de la atata putere :)).
Tot ngk am ..... mi se pare mie ca se impaca bine cu ele....insa sunt afumate....dupa ce ca e scumpa benzina......eu merg cu multa benzina...nici nu mai stiu cum sa dau de rotita debitmetrului....logic ar fi sa cada slabesc arcul...clapeta merge mai usor si ajunge mai usor aerul in camera de ardere...... dar...cine stie. Accept pareri avizate. Daca desfac f mult arcul...... ar fi o chestie.....in sensul ca are sound de evo la relanti, partea proasta e ca daca o accelerez sau plec cu ea se opreste mereu si fwt electromotorul :)

speed line 21-03-11 15:47

sfat cumpara un debitmetru sau schimba instalatia electrica si punei cum am avut eu pe astra cu debitmetru digital si nu mai ai belele dastea

Sultanu 21-03-11 19:59

Quote:

Originally Posted by speed line (Post 4188202)
sfat cumpara un debitmetru sau schimba instalatia electrica si punei cum am avut eu pe astra cu debitmetru digital si nu mai ai belele dastea

am eu :) .........si calculatoru are si cip

bobby_gsi2 22-03-11 07:29

Tu repede miez...... tocmai vroiam sa zic ca daca schimb instalatia nu mai pot sa pun calculatorul meu cipat .....si sunt foarte multumit de el.....dar luam in calcul si varianta asta :)

MihaiS 22-03-11 13:09

bobi, bobi uite fac si rime:

imi vinzi mie calculatorul cipat
sau iti dau eu debitmetru sigilat.
:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning