Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

stefan_88 16-09-08 00:41

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

daca omului i-a placut asa .....ce poti sa-i faci ?

26WRC 16-09-08 07:17

cate leduri frate....:cry:

h3rodot 17-09-08 23:37

O masina f frumoasa, pacat ca e murdarita de led-urile alea in fata, stateau mai bine mascate...

stefan_88 17-09-08 23:40

am sa vb cu proprietarul audi-ului ...sa revina asupra ideei cu led-urile :)

ka$tor 18-09-08 08:47

acuma luati-va toti de om ca sa se simta prost ......... lasati-l wa, tot va dati cu parerea, voi care comentati despre masina lui, prezentati-va masinile sa comentez si eu rautacios despre ele.....hai bine....

mariusD 18-09-08 09:12

Daca il stiti pe proprietarul care are Audi-le ala cu leduri transmitetii ca mi`o ramas de anu trecut 3 instalatii de brad, poate are nevoie

Ali_ump 18-09-08 09:14

Stiti SFW-ul de la Bc ? Audile A4 exact modul asta ca si al baiatului cu ledurile ...ala tuning finut si de efect! daca gasesc vreo poza am sa v-o arat!

buddy_lexx 18-09-08 12:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1760779)
Stiti SFW-ul de la Bc ? Audile A4 exact modul asta ca si al baiatului cu ledurile ...ala tuning finut si de efect! daca gasesc vreo poza am sa v-o arat!

eu unu il stiu...dap ..e frumos facut..

pt ceilalti : prea va luati de omu asta...daca asa ii place lui nuj ce va bagati voi....deja prea mult tam tam pt o chestie din asta

mariusD 18-09-08 13:00

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1761184)
eu unu il stiu...dap ..e frumos facut..

pt ceilalti : prea va luati de omu asta...daca asa ii place lui nuj ce va bagati voi....deja prea mult tam tam pt o chestie din asta

da e nasjpa omule :)) prea prea aiurea :) cum sa pui tu asa ceva pe un frumos A4, cunosc masina respectiva , am vazut`o si prin Iasi de multe ori, dar totusi, sa`l strici in halu asta.........

stefan_88 18-09-08 14:49

in cel mai scurt timp ...led-urile ..nu vor mai fi acolo :)

Ali_ump 18-09-08 14:51

bAD IDEEA CU LED-RUILE ALEA
:) SE GANDESTE OMUL ACUM

stefan_88 18-09-08 14:53

ideea e ..ca led-uril vor fi puse in alta parte.... dar nu la vedere :)

mariusD 18-09-08 15:02

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1761471)
ideea e ..ca led-uril vor fi puse in alta parte.... dar nu la vedere :)

hm.. vine craciunu peste 2 luni :D nu le vinde? le cumpar eu :)

stefan_88 18-09-08 15:32

marius ...hai sa lasam ironia ...ok ?:)

mariusD 18-09-08 15:34

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1761571)
marius ...hai sa lasam ironia ...ok ?:)

:) bine gata ... dar tot imi vine cateoleaq sa rad :)

stefan_88 18-09-08 15:35

asta e problema ta ...si tine-o pt tine :)...
gata cu offtopicul :)

cam slabut cu intalnirea de vinerea asta :(

nsl.cartman 23-09-08 15:52

1 Attachment(s)
dupa cum am zis...intalnirile saptamanale NoSpeedLimit 100% LEGALE...in parcara stadionului !!! exclusiv NoSpeedLimit !!!

PS: dovada ;)

Ali_ump 23-09-08 15:56

Asta inseamna ca nu mai putem sa intram in parcare?:twisted: Doar cei din NSL au voie?

nsl.cartman 23-09-08 16:00

Toata lumea poate intra in parcare....dar daca vine garda...si nu avem nici o legatura cu evenimente gen burn sau cerculete...fiecare raspunde

app de asta....mi`au zis de la stadion ca s`a stricat un turnichet de acolo...a intrat cineva cu masina cand facea "virajuri" (ca sa citez persoana respectiva din conducere)...oricum de la noi 100% nu a fost nimeni....iar daca se strica ceva pe acolo....pe noi ne iau la intrebari....si cum nu am chef sa raspund pt faptele altora...o sa dau cu subsemnatu cine ce cand ce o facut....ca sa nu avem noi probleme

daca e liniste si pace (macar cat se sta acolo in parcare)....o sa fie toata lumea fericita ;)

Ali_ump 23-09-08 16:04

Dar au ajuns niste vorbe la urechile mele cum ca NSL ar pune stapanire pe parcare ...si nu mai are nimeni ce cauta ...de asta am intrebat! Cat Despre "virajuri" daca nu stii sigur ...sa nu arunci vina in curtea altuia ...ok? Cat despre datu cu subsemnatu nu cred ca e tocmai cea mai buna idee...sa te duci sa dai raportu! Dar na ...ti-ai asumat responsabilitatea;)

stefan_88 23-09-08 16:06

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1771405)
Dar au ajuns niste vorbe la urechile mele cum ca NSL ar pune stapanire pe parcare ...si nu mai are nimeni ce cauta ...de asta am intrebat! Cat Despre "virajuri" daca nu stii sigur ...sa nu arunci vina in curtea altuia ...ok? Cat despre datu cu subsemnatu nu cred ca e tocmai cea mai buna idee...sa te duci sa dai raportu! Dar na ...ti-ai asumat responsabilitatea;)

pai ..daca am fi pus stapanire pe parcare ....am fi zis ca de vineri ...nu mai intra nimeni inafara de NSL ....
alin...nu mai asculta toate zvonurile :)

nsl.cartman 23-09-08 16:08

nici nu am auncat vina pe nimeni....am zis ca de la noi sigur nu a fost nimeni ;)

iar la treaba cu subsemnatu....de ce sa iau eu amenda sau sa iasa scandal cand de fapt nush care o dat salpu jos si eu n`am nici o vina? (dau un ex)

nu am chef sa vin la intalniri vinerea....si sa ma stranga in spate ca nush care s`o suparat pe bariera de la intrare si vrea sa o mute 2m mai la dreapta...vreau sa ma simt si eu si restu bine....si sa nu fie pb cu garda...dar daca nu o sa se inteleaga cu vorba buna si sa fie ok pt toti....atunci da...am sa fac in asa fel incat vinerea de la 8-11 parcarea toata sa fie doar a NSL`ului....cu acte si cu tot tacamu...da nu cred ca e cazul...sper

Ali_ump 23-09-08 16:26

In legatura cu stalpu ala sau ce e ...nush cand s-a intamplat...cum si nici cine l-a dat jos ...se poate sa nici nu fi fost unul dintre cei care vine vinerea pe la intalniri ...dar asta e ...cade vina pe noi ...ca suntem des acolo in parcare!
E o initiativa buna, sper sa nu iasa alte discutii de genu celor care au ajuns pe la urechile mele!

buddy_lexx 23-09-08 20:32

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1771459)
In legatura cu stalpu ala sau ce e ...nush cand s-a intamplat...cum si nici cine l-a dat jos ...se poate sa nici nu fi fost unul dintre cei care vine vinerea pe la intalniri ...dar asta e ...cade vina pe noi ...ca suntem des acolo in parcare!
E o initiativa buna, sper sa nu iasa alte discutii de genu celor care au ajuns pe la urechile mele!

sry ca ma bag...dar vezi u ..de asta nu suntem uniti ca o comunitate normala ...datorita acestor zvonuri...ale unor persoane care probabil k sa fie in centrul atentiei nascocesc niste dume din astea!MARE PACAT!
Daca n`ar mai fi aceste zvonuri si discutii aiurea...tare bn ar mai merge treaba in orasul asta...k lumea e d treaba in toate cluburile..dar datorita unor astfel d zvonuri si discutii s`a ajuns aici..

Jok3r K10 23-09-08 21:02

Buddy_lexx ai mare dreptate in postul tau , dar printre zvonuri mai sunt si unele adevaruri ....care de multe ori vin de la persoane de la care nu te astepti!

LIV_Ros 23-09-08 22:21

Quote:

Originally Posted by nsl.cartman (Post 1771418)
nici nu am auncat vina pe nimeni....am zis ca de la noi sigur nu a fost nimeni ;)

iar la treaba cu subsemnatu....de ce sa iau eu amenda sau sa iasa scandal cand de fapt nush care o dat salpu jos si eu n`am nici o vina? (dau un ex)

nu am chef sa vin la intalniri vinerea....si sa ma stranga in spate ca nush care s`o suparat pe bariera de la intrare si vrea sa o mute 2m mai la dreapta...vreau sa ma simt si eu si restu bine....si sa nu fie pb cu garda...dar daca nu o sa se inteleaga cu vorba buna si sa fie ok pt toti....atunci da...am sa fac in asa fel incat vinerea de la 8-11 parcarea toata sa fie doar a NSL`ului....cu acte si cu tot tacamu...da nu cred ca e cazul...sper

mai lasa-ne cu porcariile astea....

stefan_88 25-09-08 16:22

hai sa incetam odata cu comentariile astea ..care nu isi au rostul !!!!....

VaLeX 25-09-08 16:25

nu stiti decat sa va certati in "comunitatea" asta :| ...chiar nu se poate sa va intelegeti si sa aveti putina ingaduinta unii cu ceilalti ? ..si cand va mai aud ca ce unita e comunitatea ...pfff ..la ce? la cearta? ..infine ..faceti ce va duce capul :|

stefan_88 25-09-08 16:33

valex....cart a zis de aprobare.... si niste reguli ce ar trebui respectate ..k sa fie bn pt toti ... da vad cu unii cauta alte chestii :(.... dar na ...nu mai are rost sa zicem nimic.

morpheusmaster 25-09-08 16:51

OFFFFF DOAMNE!!!

Ali_ump 25-09-08 16:54

Greseala a fost alta ...si multa lume stie despre ce vb ...pacat ca m-am zabatut ata ca la final sa ajungem la ce se intampla acum!!!
N-a sustinu nimeni ca e unita comunitatea valex! Si tu de ce vb ca si cum n-ai face parte din ea!!!???

VlaDoY 25-09-08 17:00

Si hop s-a ajuns unde am crezut ca se va ajunge, pacat.

Jok3r K10 25-09-08 17:09

Quote:

Originally Posted by VlaDoY (Post 1775769)
Si hop s-a ajuns unde am crezut ca se va ajunge, pacat.

Domnule Nostradamus ....nu mai pune si tu paie pe foc ....;)

Scarto 25-09-08 17:18

Sus la gospodina (inainte de-a intra pe poarta aia alba) din cate stiu nu e drum public si e si spatiu mare... acolo nu e nimeni sa sune la politie ca deranjati sau sa vina politia sa va ia la rost.. deci de ce nu va mutati intr-un loc retras unde nu e nimeni care sa raporteze incidente/galagie/etc? Sau voua va place asa, la vedere, sa va aratati masinile?

stefan_88 25-09-08 17:27

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1775798)
Sus la gospodina (inainte de-a intra pe poarta aia alba) din cate stiu nu e drum public si e si spatiu mare... acolo nu e nimeni sa sune la politie ca deranjati sau sa vina politia sa va ia la rost.. deci de ce nu va mutati intr-un loc retras unde nu e nimeni care sa raporteze incidente/galagie/etc? Sau voua va place asa, la vedere, sa va aratati masinile?

o fi loc acolo ....dar nu este asfaltat ....si sincer...cei cu masinile joase ...nu cred ca s-ar risca sa se bage acolo ...

Scarto 25-09-08 17:41

Si eu sunt curios cati dintre voi au masini joase :D Inafara de Megane'ul ala care are spoileru jos ... restu?

stefan_88 25-09-08 17:45

eu ma refeream la toti ce se intalnesc in parcare la stadion:)....
si sincer...mai alesc cum e vremea acuma ...nici nu stiu daca ai macar unde sa pui masina ..ca peste tot is balti si noroi :(

Jok3r K10 25-09-08 18:02

Le punem senile :lol::lol:

AnDrEiCa 25-09-08 18:55

si akusa vine iarna cn poate sa urce cu masina pana akolo:P:D

VaLeX 25-09-08 19:00

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1775694)
valex....cart a zis de aprobare.... si niste reguli ce ar trebui respectate ..k sa fie bn pt toti ... da vad cu unii cauta alte chestii :(.... dar na ...nu mai are rost sa zicem nimic.

da am inteles ca NSL a obtinut aprobare ca parcarea de la stadion sa fie spatiu pentru intalniri si cum orice document eliberat de o institutie publica , exista si anumite reguli , ca asa e si normal , ca doar nu`ti "inchiriaza" parcarea pt "x" ore si tu vii cu o grenada si'ti faci piscina :) , mi se pare normal sa existe reguli , si mi se pare normal sa se respecte catusi de putin.
nu cred ca au spus cei din NSL ca de cat au documentul , restu' cluburilor/comunitatea , nu mai au ce cauta la stadion ..cred si sper ca nu au zis asta .

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1775752)
Greseala a fost alta ...si multa lume stie despre ce vb ...pacat ca m-am zabatut ata ca la final sa ajungem la ce se intampla acum!!!
N-a sustinu nimeni ca e unita comunitatea valex! Si tu de ce vb ca si cum n-ai face parte din ea!!!???

fac parte din ea (adica eu cred ca fac parte), dar nu stiu daca ai vazut eu nu prea pun la suflet orice rautate , tachinare s.a.m.d. ....am obs , ca decat sa va apropriati , comunitatea se duce de rapa de la anumite zvonuri / vorbe care nu fac decat rau , dc nu intrebati direct persoana respectiva daca e adevarat ...decat " am auzit ca ..., cica x-ulescu a facut nu stiu ce " etc.
pacat , ca am fost toata vara la intalniri , unele au fost reusite , altele ma plictiseam de moarte , dar nu totul e perfect , sunt persoane care au conceptii diferite si raman cu ele , si nu ai cum sa'i schimb (aici generalizez) , asa ca ar trebui (toti) sa gasim un punct comun si sa plecam de acolo ....dar , lipsa de comunicare isi spune cuvantul ...

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning