![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
|
Quote:
Si unde va incadram ? Supercars ? Concept cars ? Masini tari ? :lol: |
Quote:
|
Am citit toate posturile ... incepand cu ala de pe street virus. In fine ... subiect incheiat ... si mai posteaza tu odata sa nu zici ca am eu ultimul cuvant :lol: :Lol:
|
@Lucian: te rog eu nu te mai baga...ca nimeni nu are nimic cu tine!!si nu mai jigniii lumea degeaba!!!
@Bigu : tu veziti de masina ta si de racerii tai...ca nu te tine pooola sa te dai cu nimeni...si mai vinzi gogosi ca iti iei polo GTI si etc...hai minte mai frumos!!!am aincheiat si cu tine! @Cata :te rog eu nu te mai baga in seama aiurea...nu aveai ce face si ai avut chef de scandal!??!?!dai dovada de imaturitate ...ma asteptam la mai mult de la tine in sensul gandirii...totusi am crezut ca tiau sarit gargaunii din cap de cand ai o familie(lucru admirabil)!!! fi matur cata...in spatele tastaturii esti zmeu...de ce nu ai venit in livada in seara aia sa ma provoci!!!???il trimiti pe MANSOUND sa vina sa ma "ia la o plimbare"????nu tie un pic rusine ma?!?!?daca ai coae asa cum ziceti voi toti...vino frate si zio in fata!! ba vreau sa ma dau cu tine...te dai sau nu??? voi nu frate...va mancati pe la spate intre voi...ce sa mai zic de restu!! Hai pa la toti ca sincer mie sila de certurile astea!!!sincer mam saturat!!!nu stiti sa aveti un spirit de competitie!!! Si cu asta am incheiat absolut tot!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi a plouat putin.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropos era sa uit, in general cand ma " duelez " cu tine o fac fiindca ai masini de nivelul meu, nu as putea sa provoc un basca care nici in mars arrriere nu stie sa bage fara sa loveasca masina, iar despre polemici daca le fac le fac la adresa ta, nu este necesar sa sara cateii sa te apere, mai ales ca noi am avut divergente dintodeauna si am stiut sau nu sa le rezolvam..pe mine ma intereseaza personajul Mugur nu ce reprezinti tu , nu bacil sau alt nume ma rog e treaba ta cu ce grupare te dai...te consider un posibil partener de intrecere fiindca detii ceva apropiat mie, restul sunt discutii , pule, maturi...nu-mi permit sa provoc pe cineva mai slab ca mine, vreau cineva mai tare sau de acelasi nivel..pina la urma e treaba ta ce ai inteles sau nu, nu e cazul sa il jignesti pe Alex , nici pe noi..tot ce vreau e sa colaboram pe aceste teme, daca se poate , daca nu, in veci nu te voi mai deranja pe tema curselor auto....
|
Quote:
|
Quote:
paie pe foc aruncate aiurea?????????? dc iti ziceam eu ca astept sa-mi dau cu fruntea imi buric nu era nici o problema nu? hai bai fi serios.... si acum "incetez" .... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Rog ca subiectul discutiilor voastre sa nu mai fie un colectiv......ex: "voi", "aia"...."ai tai/vostri" ....sper ca s-a inteles |
Yack ti-a mai ramas popcorn ?
|
Quote:
|
Catalyn .... te-ai dat vreodata cu mine de tot afirmi aicea verzi si uscate ca nu stiu sa bag in reverse? Sanatate ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Un sfat Freak ... unde citesc eu ar fi bine sa nu vorbesti despre barbatie si onoare. Cred ca stim amandoi de ce si nu are rost sa mai exemplific. Astept cursele de la Oradea cand voi trece prin BV si SPER sa ai masina gata sa vedem cum sta o nova cu a ta masina .Sper ca atunci sa raspunzi la tel. ;)
|
Quote:
|
am ras de m-am cracanat pana acum! super tare despre ce se intampla!
revenind la lucruri seriose [quote=FreaK_Bv;912297@Bigu : tu veziti de masina ta si de racerii tai...ca nu te tine pooola sa te dai cu nimeni...si mai vinzi gogosi ca iti iei polo GTI si etc...hai minte mai frumos!!!am aincheiat si cu tine! [/quote] in primul rand eu ti-am dat un sfat mai mult decat de prietenesc da vad ca faci pe parizeru(jignire) eu imi vad de masina mea, dar tu de a ta? 180 de cai din filtru si pomu din portbagaj? eu am un jalnic de 1.4 daca mi-e mura treaba mea, nu crezi? am zis eu ca ti-e mura sa dai linie cu cata? nu-mi aduc aminte! de abia astept sa vad elicopteru cum se da de la 1000km.... ii faci ITPu` la IAR?? (jignire...pardon, bataie de **** de taxiu tau) de care raceri sa-mi vad? de aia care nu mint? nu baga pe nimeni in discutia noastra acum vand gogosi ca sa-mi iau gti mah ... =)) nu-mi iau nimik mah,nu am bani , sint sarac lipit, apropo, nu ai vreo coaja de pita ca mi-e foame! am vrut sa vad daca vorbesti anapoda cand umbla zvonuri... eram curios cand ajunge la tine vorba ca imi iau si un Veyron....da acum ai auzit de la mine...la naiba! apropo misto bmw: m3, negru, albastru, 2-4usi, seria 3 nou, vechi, diesel, de ziua ta, e in showroom blabla...cel putin astea au fost datele culese de la mine, capu, yack, edi. deci te barfim, si iti dai seama ca batem **** de tine ! =)) inca o chestie, nu mai generaliza cand arunci cate un cacat in aer! si....cu prima abatere de vorbe in vant credema ca te fac dop de pluta...si nu sunt singuru care vrea sa te capaceasca umpic pt toate cacaturile spuse de tine. jeg ordinar ce esti! te jignesc mah! pt ca esti un 0 barat... te tine pla sa nu dai reply si sa vorbim in fata? atat vreau sa stiu! |
doamne cat de josnici sunt unii oameni.
|
Quote:
|
Quote:
|
pai vad pt ca nu te mai opresti din mancat :lol: si lucian la fel vad
|
Quote:
|
tovarasie, eu am incercat sa mai atenuez dar vad ca umbla degetele aiurea pe tastatura... sa tinem umpic de distanta nu crezi?
|
Eu cred ca nu are rost sa mai uzam tastele cu personajul asta . E cam degeaba . Daca vreau sa o rezolv altfel decat pe forum cu el nici nu am cum. Masina nu are ... nici macar una stock ... ce draq sa faci ? Sa-l iei la bataie ?
|
Quote:
|
Quote:
ultimul post pt voi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si BTW: veziti de viata ta personala si nu mai vb aiurea si nu te mai baga cu japca unde nuti fierbe oala...(ma refer la faza cu laura) ca poate imi umbla si mie gura aiurea!!!clar?? vrei sami rup muia...hai ma...chiar astept!!!ca mai mult de atat nu te duce capu... vreti sami rupeti muia...haideti ma..va astept!!si dupaia mai vedem noi(da iao ca pe o amenintare sau ca pe un sfat prietenesc)...;) taxiu meu???=))=))=))=))=)) ceam mai ras ma ...DUBA DE LA PAPA REALE!! Cu jantele alea de camion!!!hai sa nu o dam in barci sincer... ca vb de mine ma???bv tie ma...vb pentru ca va roade...pe mine nici in cur nu ma doare... pe tine nici nu team bagat in discutie dar iara sari u repede...MACHO MAN!!!=))=))=)) si cu ce tear interesa pe tine ca ii fac ITP-u la IAR???poate e elicopter...dar pe langa a ta...e MIG;) si hai sa nu o mai dam in balarii....lasa lucrurile asa cum sunt...u cu viata ta si eu cu viata mea sincer!!!chiar nu ma mai doare de VOI(o chestie generala)!!! si la faza cu care ai incheiat U...ata te rog eu vb frumos...;) atat iti zic... si stai calm ca nici tu nu esti mai presus in fata mea cu nimic... va dati toti zmei...de ce nai venit ma sa vb cu mine???ai nr meu ma...daca nu til mai dau odata...sunama si hai sa ne intalnim...;)si sa vb fatan fata!!! |
vad ca nu ai raspuns la intrebarea mea... trecand peste, mugur stii f bine ca si em mici secrete si am tacut . eu nu am facut altceva decat sa-ti dau un sfat prietenesc mai devreme in leg cu diferenta de varsta, numi aduc aminte de vreo jignire...ai sarit de cur in sus aiurea... si nu numa cu mine, si cu capu
si daca vrem sa rupem muia cuiva , rupem pe rand, nu cu gashca.... dar asta e alta poveste |
Quote:
si oricum faza cu laura a fost o faza josnica pentru un baiat(barbat)!!!;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning