![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
Inca ceva, spre deosebire de butelie, acel aparat baga si ulei special pentru compresor plus acea substanta de contrast. @alex, eu am pus ieri si nu merge, maine daca am timp vad ce si cum, intra si tu pe mess mai des. |
Quote:
|
salut! ma intereseaza 2 lucruri:
1.exista cineva in iasi care se ocupa cu evacuari inox? am de montat 2 tobe. una dintre ele necesita modificat putin traseul. am evacuare de inox cap-coada. 2.se ocupa cineva cu folieri geanuri auto? am de foliat spatele la un pegeot 106 in 2 portiere. ma interreseaza un pret pentru luneta+cele 2 geamuri spate. multumesc. |
Quote:
|
Pentru evacuare poti vorbi cu AlinRao / user geti -aici pe forum.
Iar la geamuri...recomand 4you - zona Granit, in spatele benzinariei Lukoil. |
pentru evacuari cred ca cel mai indicat e geti :) lasa-mi mesaj ca intra des ..
|
Stie cineva un electrician nu bun, ci foarte bun?
|
@vinyl : Ai mesaj privat!
|
Stie cineva la ce pret ar putea ajunge o colantare totala tip camuflaj, daca este cineva care face chestia asta in Iasi. :D
|
salut, trebuie sa-mi inlocuiesc catalizatorul de pe linia de esapament, sa o fixez ceva mai bine si sa ii sudez o toba sport la final. am nevoie de cineva sa-mi sudeze bine si ieftin in argon, recomandari?
pt folieri geamuri de asemenea pe cine-mi recomandati ? mersi |
Pentru folie eu iti recomand in Bucium, vis-a-vis de spitalul Socola, langa Stil Auto.
|
Quote:
|
A cumparat cineva , de la ei https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...c-gps-uri.html , is de incredere?
Am platit pt o pereche de pleoape vineri , maine se face o saptamana si nu le-am primit. Inainte de a da comanda am vb cu baiatul care se ocupa cu elementele de tuning , acesta mi-a zis sa trec pe la magazin ca il gasesc pe colegul s-au acolo. Am fost , am platit , mi-a dat o foaie cu suma platita, data in care am dat banii , stampila lor , un nr de tel si cam atat. Am sunat marti la nr de tel scris pe foaie si cel de la magazin imi zice ca el nu stie nimic , ca el se ocupa de piese , uleiuri etc. si sa-l sun pe baiatul care se ocupa cu elementele de tuning . Apelez pe respectivu...nimic , nu suna ..probabil are telefonul inchis (de marti si pana in momentul de fata). Am sa mai incerc si maine , daca nu rezolv nimic , ma duc sa le cer banii inapoi ... Ce ma sfatuiti sa fac ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aveti careva pusa folie de la ei, sigur e buna ? ca n-am mai auzit de folia asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu tot acolo am fost pentru foliat, totul super ok.
|
Quote:
Stie cineva un electrician care e capabil sa realizeze o copie a unei telecomenzi ( frecventa 433 Mhz - cred)de la o bariera de parcare? Originalul il am. Vreau dublura.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe Cuza Voda vis a vis de posta e Liv key. Foarte priceput omul. |
Face si telecomenzi pt bariere fixe? As avea nevoie pt cele de la Universitatea AL I Cuza:twisted:. Sa parchez si eu la 1 min de facultate, nu numai profii/ BOSS'ii.
|
Platesti 50 lei parca (nu mai stiu pentru cat timp ) si parchezi si tu ca BOSSii :))) :lol::lol::lol:
p.s. Vorbim de aceeasi facultate(cred), iti vad masina mai mereu prin fata pe trotuare :D |
Nu parchez pe trotuar decat la corpul C, unde e o regula nescrisa cu cele 2+2 locuri .Eu in general nu parchez aiurea si ii injur de toate mamele pe cei care o fac ;)
Super! Bine ar fi fost sa fi aflat acu' 2 ani... |
Pai pe acolo ti-am vazut-o. Nu m-am referit ca o parchezi aiurea, ca si pe mine ma enerveaza tolomacii care parcheaza ca si cand si-ar fi cumparat strada.
p.s. Unde mai exact e legea nescrisa cu 2+2 ? :D |
Pai sunt 2 in fata barierei,langa scari. (daca mai ai si masina mica si parchezi pe margine frumos nu te injura nici pietonii, fiindca au loc destuuul) si 2 in fata usii la scari. Acolo nu se ia militia de ele. In rest am vazut ca daca au chef iti lasa accesoriu' la roata :lol:
|
Mai sunt... pe stanga cum mergi spre bariera, longitudinal pe trotuarul din fata facultatii (doar sa aiba pe unde sa treaca pietonii - sa nu o parchezi oblic ), eventual in fata bisericii ( daca nu trebuie sa soseasca Daniel si Anca sa ridice vreun ... ) etc :)) Asa ca nu prea merita banii pentru bariera...
|
Ideea e in felul urmator: eu am o telecomanda de la acele bariere, dar nu o pot tine foarte mult. Vreau ca in cel mai scurt timp, sa o "reproduc".
Virus, da 433 Mhz...cel putin asa am citit pe niste forumuri. Multumesc si pentru pont. Maine am sa trec pe acolo ! Jemis, eu pentru asta am nevoie. Dar copii nu se pot face decat dupa original. Ai si tu una? |
Nu am un original.
1 an nu am avut masina ,apoi 2 ani am frecat stradutele alea de pe la urgente dupa un loc de parcare :| Mai am 2 luni de facultate (in total). Poate sa o iau pt master:lol: Tinem legatura ,ne intelegem noi :D. |
Ma intereseaza si pe mine un loc de parcare la universitate, cum se procedeaza cu aia 50lei? :) sau cu telecomanda? un mic ajutor va rog :D am masina atinsa in 3 locuri, probabil numai de studente soferite:))
|
Ti-am lasat mesaj pe feisbuci cosmin.
Este Polo-ul ala roz-mov cu folii si pe tobe cred :)))) Nu ai vreo urma de pe la el? :))) |
Nu exista treaba aia cu 50 de lei. Daca exista, erau toate locurile ocupate. Doar telecomanda... daca ai. Altfel nu. Cat despre ele...doar profesorii au.
|
50 de lei costa o telecomanda de acces. si doar cadrele didactice uaic/uti pot achizitiona astfel de telecomenzi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning