Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

MihaiCsl 13-05-12 21:07

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 5021718)
dar de ce va feriti de butelie? eu acum 2 ani am incarcat la cineva tot la fel la butelie si m-a tinut fix 6 luni!! am crezut ca am scurgeri ceva desi mi-a verificat atunci instalatia, sa fie din cauza ca am pus de la butelie si nu din aparat?

Da Gaby, conteaza, aparatul pune exact gramajul indicat de producatorul masinii respective, are chiar un soft care pune exact dupa marca, model, tipul de clima etc. Instalatia nu functioneaza cum trebuie daca gramajul nu este cel dat de producator, daca e mai putin, merge o perioada pana cand ajunge la nivelul in care nu mai merge deloc, daca-i peste, nu merge deloc si se poate distruge instalatia, compresorul etc.
Inca ceva, spre deosebire de butelie, acel aparat baga si ulei special pentru compresor plus acea substanta de contrast.
@alex, eu am pus ieri si nu merge, maine daca am timp vad ce si cum, intra si tu pe mess mai des.

aalex691 14-05-12 09:27

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 5021978)
@alex, eu am pus ieri si nu merge, maine daca am timp vad ce si cum, intra si tu pe mess mai des.

Mai toata ziua sunt pe mess, lasa mesaj si raspund :D Stau in umbra8) Merci mult.

stef29 15-05-12 07:43

salut! ma intereseaza 2 lucruri:
1.exista cineva in iasi care se ocupa cu evacuari inox? am de montat 2 tobe. una dintre ele necesita modificat putin traseul. am evacuare de inox cap-coada.
2.se ocupa cineva cu folieri geanuri auto? am de foliat spatele la un pegeot 106 in 2 portiere. ma interreseaza un pret pentru luneta+cele 2 geamuri spate. multumesc.

Rih85 15-05-12 09:03

Quote:

Originally Posted by stef29 (Post 5023904)
salut! ma intereseaza 2 lucruri:
1.exista cineva in iasi care se ocupa cu evacuari inox? am de montat 2 tobe. una dintre ele necesita modificat putin traseul. am evacuare de inox cap-coada.
2.se ocupa cineva cu folieri geanuri auto? am de foliat spatele la un pegeot 106 in 2 portiere. ma interreseaza un pret pentru luneta+cele 2 geamuri spate. multumesc.

2. www.cardesigniasi.ro - Lucian : 0754.414.669 sau https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...n/page-11.html. Super de treaba tipul. Am masina foliata la el de 2 ani si nu au aparut bule de aer, nu s-a desprins.. totul este ca atunci cand a fost pusa. Recomand cu placere.

vinyl 15-05-12 10:32

Pentru evacuare poti vorbi cu AlinRao / user geti -aici pe forum.
Iar la geamuri...recomand 4you - zona Granit, in spatele benzinariei Lukoil.

Jockers 15-05-12 18:24

pentru evacuari cred ca cel mai indicat e geti :) lasa-mi mesaj ca intra des ..

vinyl 15-05-12 19:42

Stie cineva un electrician nu bun, ci foarte bun?

ktalyn 15-05-12 20:04

@vinyl : Ai mesaj privat!

MihaiCsl 16-05-12 21:22

Stie cineva la ce pret ar putea ajunge o colantare totala tip camuflaj, daca este cineva care face chestia asta in Iasi. :D

lilutosh 16-05-12 22:43

salut, trebuie sa-mi inlocuiesc catalizatorul de pe linia de esapament, sa o fixez ceva mai bine si sa ii sudez o toba sport la final. am nevoie de cineva sa-mi sudeze bine si ieftin in argon, recomandari?

pt folieri geamuri de asemenea pe cine-mi recomandati ? mersi

Victor VRE 17-05-12 11:03

Pentru folie eu iti recomand in Bucium, vis-a-vis de spitalul Socola, langa Stil Auto.

grg_92 17-05-12 17:03

Quote:

Originally Posted by Victor VRE (Post 5026990)
Pentru folie eu iti recomand in Bucium, vis-a-vis de spitalul Socola, langa Stil Auto.

si ca preturi : 250 ron luneta/spate, 280 cu tot cu laterale fata

18.Marius.92 17-05-12 20:11

A cumparat cineva , de la ei https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...c-gps-uri.html , is de incredere?
Am platit pt o pereche de pleoape vineri , maine se face o saptamana si nu le-am primit.
Inainte de a da comanda am vb cu baiatul care se ocupa cu elementele de tuning , acesta mi-a zis sa trec pe la magazin ca il gasesc pe colegul s-au acolo. Am fost , am platit , mi-a dat o foaie cu suma platita, data in care am dat banii , stampila lor , un nr de tel si cam atat. Am sunat marti la nr de tel scris pe foaie si cel de la magazin imi zice ca el nu stie nimic , ca el se ocupa de piese , uleiuri etc. si sa-l sun pe baiatul care se ocupa cu elementele de tuning . Apelez pe respectivu...nimic , nu suna ..probabil are telefonul inchis (de marti si pana in momentul de fata). Am sa mai incerc si maine , daca nu rezolv nimic , ma duc sa le cer banii inapoi ...
Ce ma sfatuiti sa fac ?

Rih85 17-05-12 20:19

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5027601)
A cumparat cineva , de la ei https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...c-gps-uri.html , is de incredere?
Am platit pt o pereche de pleoape vineri , maine se face o saptamana si nu le-am primit.
Inainte de a da comanda am vb cu baiatul care se ocupa cu elementele de tuning , acesta mi-a zis sa trec pe la magazin ca il gasesc pe colegul s-au acolo. Am fost , am platit , mi-a dat o foaie cu suma platita, data in care am dat banii , stampila lor , un nr de tel si cam atat. Am sunat marti la nr de tel scris pe foaie si cel de la magazin imi zice ca el nu stie nimic , ca el se ocupa de piese , uleiuri etc. si sa-l sun pe baiatul care se ocupa cu elementele de tuning . Apelez pe respectivu...nimic , nu suna ..probabil are telefonul inchis (de marti si pana in momentul de fata). Am sa mai incerc si maine , daca nu rezolv nimic , ma duc sa le cer banii inapoi ...
Ce ma sfatuiti sa fac ?

Dupa cum observi in ultima vreme nu a mai postat aici.. te cam pune pe ganduri. apoi poti vedea ca am pus niste intrebari si la cata incredere mi-au inspirat am ales sa nu imi fac cumparaturile la ei. Daca ai o factura proforma (ai spus ca ai primit o foaie. ce foaie? ) poti face legal scandal, altfel nu stiu ce sa zic...

18.Marius.92 17-05-12 20:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 5027611)
Dupa cum observi in ultima vreme nu a mai postat aici.. te cam pune pe ganduri. apoi poti vedea ca am pus niste intrebari si la cata incredere mi-au inspirat am ales sa nu imi fac cumparaturile la ei. Daca ai o factura proforma (ai spus ca ai primit o foaie. ce foaie? ) poti face legal scandal, altfel nu stiu ce sa zic...

O poza cu foaia .

Rih85 17-05-12 20:32

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5027623)
O poza cu foaia .

hmm. nu prea are nici o valoare. dar au trecut 6 zile. daca nu s-a depasit termenul in care ti-au spus ei ca o sa iti livreze pleaoapele poti sta inca linistit

18.Marius.92 17-05-12 20:37

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 5027628)
hmm. nu prea are nici o valoare. dar au trecut 6 zile. daca nu s-a depasit termenul in care ti-au spus ei ca o sa iti livreze pleaoapele poti sta inca linistit

Mi-a zis ca in 3-4 zile , maine o sa ma duc la magazin sa vad ce rezolv .Sper sa ma intorc acasa cu pleoapele , nu cu banii :D.

lilutosh 18-05-12 14:14

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 5027374)
si ca preturi : 250 ron luneta/spate, 280 cu tot cu laterale fata

detalii ? unde e exact sediul lor, un nr de tel si ce folie folosesc ? de asemenea, ce garantie ? mersi

grg_92 18-05-12 14:17

Quote:

Originally Posted by lilutosh (Post 5028579)
detalii ? unde e exact sediul lor, un nr de tel si ce folie folosesc ? de asemenea, ce garantie ? mersi

sediul ti-a explicat victor mai sus unde e, iar ca folie folosesc skyfol (made in america), nr este 0740575347, garantie 5 ani

lilutosh 18-05-12 14:20

aveti careva pusa folie de la ei, sigur e buna ? ca n-am mai auzit de folia asta

grg_92 18-05-12 14:23

Quote:

Originally Posted by lilutosh (Post 5028594)
aveti careva pusa folie de la ei, sigur e buna ? ca n-am mai auzit de folia asta

e buna, am prieteni care si-au foliat acolo, sunt multumiti, eu zic sa te duci fara griji, atata timp cat iti da garantie 5 ani nu ai de ce sa te temi

lilutosh 18-05-12 15:08

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 5028604)
e buna, am prieteni care si-au foliat acolo, sunt multumiti, eu zic sa te duci fara griji, atata timp cat iti da garantie 5 ani nu ai de ce sa te temi

super. sa traiesti ! :D

Victor VRE 18-05-12 18:49

Si eu tot acolo am fost pentru foliat, totul super ok.

vinyl 22-05-12 00:00

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5024813)
Stie cineva un electrician nu bun, ci foarte bun?

Revin:
Stie cineva un electrician care e capabil sa realizeze o copie a unei telecomenzi ( frecventa 433 Mhz - cred)de la o bariera de parcare? Originalul il am. Vreau dublura....

lilutosh 22-05-12 13:32

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5033446)
Revin:
Stie cineva un electrician care e capabil sa realizeze o copie a unei telecomenzi ( frecventa 433 Mhz - cred)de la o bariera de parcare? Originalul il am. Vreau dublura....

Este unu bun care se pricepe la telecomenzi pe staduta aia dintre piata unirii si teatrul national, fix fata-n-fata cu posta. Avea o sigla cu ceva cu rosu. E meserias omu. Mie mi a refacut telecomenzile pt inchiderea centralizata.

vinyl 22-05-12 16:21

Quote:

Originally Posted by lilutosh (Post 5033888)
Este unu bun care se pricepe la telecomenzi pe staduta aia dintre piata unirii si teatrul national, fix fata-n-fata cu posta. Avea o sigla cu ceva cu rosu. E meserias omu. Mie mi a refacut telecomenzile pt inchiderea centralizata.

Multumesc mult ! Am sa incerc..

=Virus= 22-05-12 18:08

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5033446)
Revin:

433 MHZ? Esti sigur? Asta e frecventa de telecomanda inchdere centralizata VW.

Pe Cuza Voda vis a vis de posta e Liv key. Foarte priceput omul.

jemis90 22-05-12 20:25

Face si telecomenzi pt bariere fixe? As avea nevoie pt cele de la Universitatea AL I Cuza:twisted:. Sa parchez si eu la 1 min de facultate, nu numai profii/ BOSS'ii.

aalex691 22-05-12 20:37

Platesti 50 lei parca (nu mai stiu pentru cat timp ) si parchezi si tu ca BOSSii :))) :lol::lol::lol:
p.s. Vorbim de aceeasi facultate(cred), iti vad masina mai mereu prin fata pe trotuare :D

jemis90 22-05-12 20:42

Nu parchez pe trotuar decat la corpul C, unde e o regula nescrisa cu cele 2+2 locuri .Eu in general nu parchez aiurea si ii injur de toate mamele pe cei care o fac ;)

Super! Bine ar fi fost sa fi aflat acu' 2 ani...

aalex691 22-05-12 20:50

Pai pe acolo ti-am vazut-o. Nu m-am referit ca o parchezi aiurea, ca si pe mine ma enerveaza tolomacii care parcheaza ca si cand si-ar fi cumparat strada.
p.s. Unde mai exact e legea nescrisa cu 2+2 ? :D

jemis90 22-05-12 20:53

Pai sunt 2 in fata barierei,langa scari. (daca mai ai si masina mica si parchezi pe margine frumos nu te injura nici pietonii, fiindca au loc destuuul) si 2 in fata usii la scari. Acolo nu se ia militia de ele. In rest am vazut ca daca au chef iti lasa accesoriu' la roata :lol:

aalex691 22-05-12 21:26

Mai sunt... pe stanga cum mergi spre bariera, longitudinal pe trotuarul din fata facultatii (doar sa aiba pe unde sa treaca pietonii - sa nu o parchezi oblic ), eventual in fata bisericii ( daca nu trebuie sa soseasca Daniel si Anca sa ridice vreun ... ) etc :)) Asa ca nu prea merita banii pentru bariera...

vinyl 22-05-12 22:57

Ideea e in felul urmator: eu am o telecomanda de la acele bariere, dar nu o pot tine foarte mult. Vreau ca in cel mai scurt timp, sa o "reproduc".
Virus, da 433 Mhz...cel putin asa am citit pe niste forumuri. Multumesc si pentru pont. Maine am sa trec pe acolo !
Jemis, eu pentru asta am nevoie. Dar copii nu se pot face decat dupa original. Ai si tu una?

jemis90 23-05-12 00:21

Nu am un original.

1 an nu am avut masina ,apoi 2 ani am frecat stradutele alea de pe la urgente dupa un loc de parcare :| Mai am 2 luni de facultate (in total). Poate sa o iau pt master:lol: Tinem legatura ,ne intelegem noi :D.

267511 23-05-12 11:55

Ma intereseaza si pe mine un loc de parcare la universitate, cum se procedeaza cu aia 50lei? :) sau cu telecomanda? un mic ajutor va rog :D am masina atinsa in 3 locuri, probabil numai de studente soferite:))

aalex691 23-05-12 15:02

Ti-am lasat mesaj pe feisbuci cosmin.
Este Polo-ul ala roz-mov cu folii si pe tobe cred :)))) Nu ai vreo urma de pe la el? :)))

vinyl 23-05-12 16:13

Nu exista treaba aia cu 50 de lei. Daca exista, erau toate locurile ocupate. Doar telecomanda... daca ai. Altfel nu. Cat despre ele...doar profesorii au.

Victor VRE 23-05-12 18:20

50 de lei costa o telecomanda de acces. si doar cadrele didactice uaic/uti pot achizitiona astfel de telecomenzi.

vinyl 23-05-12 19:00

Quote:

Originally Posted by Victor VRE (Post 5035688)
50 de lei costa o telecomanda de acces. si doar cadrele didactice uaic/uti pot achizitiona astfel de telecomenzi.

In alte tari. In Romania posibilitatile sunt mai mari :))

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning