![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Misto Porsche-ul de politie. Ma intreb, care ar fi sansele sa faci girofarul functional? :) Ma gandesc ca-i o chestiune de timp... caci tu esti baiat priceput.
|
Mersi. E simplu sa ii fac luminile functionale, dar parca m-ar tenta sa il revopsesc si sa pun insemnele Politiei Romane. O alta varianta ar fi safety-car, dar asta are sanse mici.
|
crimaaaa bmw urile in zapada , mai ales cel care face cerculete :D
|
Multumesc :-)
|
6 Attachment(s)
Mercedes Benz S500 W220 Motormax 1:24
- stickerul de pe capota zboara cu prima ocazie (nu stiu ce au avut chinezii in cap) - rotile sunt o gluma din toate punctele de vedere - interiorul e slabut si e vopsit doar in partea din fata, de fetele de portiere spate si restul detaliilor au uitat complet - interiorul farurilor e realizat doar ca sa fie la inventar - capota portbagajului fixa - motorul e o mare pata neagra - au nimerit dimensiunile totusi, macheta are 21 cm lungime, presupunand ca e versiunea SWB asta inseamna ca e 1:24, spre deosebire de varianta Maisto care e 1:26. |
Multe minusuri bre...esti rau!
Lasa ca o faci sa fie doar cu plus, presimt eu ceva...:lol: Mie imi place cum arata macheta si da foarte bine pe raftul tau! |
Alte jante si coborata ! Rapid ! :lol:
in rest e faina limuzina...mai gasesti tu cate ceva sa o aranjezi :-) |
Quote:
Quote:
|
Si eu sunt tentat de un S din asta. Tot asa luat si modificat, insa nu prea mai e timp.
|
Merita fie numai si pentru dimensiuni. Motormax sunt cam singurii low-cost care le fac la scara corecta (sau suficient de aproape).
|
Mie-mi place Porsche-le de Bburago, ar merge foarte fain de politia romana. La oglinzi a avut "sticla" sau ai lipit-o tu? Ar merge Mertzanul coborat putin, nu mult, si cu niste jante mai mari si mai frumoase.
|
Multumesc. Porsche-ul e stock, a venit cu oglinzile asa de la mama lui.
|
8 Attachment(s)
Volkswagen Golf IV GTI Welly 1:24
- linii de matrita la greu - interior simplist - rama geamurilor portierelor dintr-o bucata cu caroseria - portbagaj inexistent desi hayonul se deschide - linii de matrita la cauciucuri |
Mie imi place cum arata iar langa cel albastru e si mai si!
Super poze!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning