Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Discutii diverse intre userii din Craiova! ;) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7414-discutii-diverse-userii-craiova.html)

Gabi 04-07-09 18:41

Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)

Vio, poate ne onorezi si tu cu prezenta maine seara, la ora 21:00, in parcare la Billa :-P

KrushX 04-07-09 19:32

Cam complicat ca planuiam sa beau cateva beri maine seara la o terasa cu pretena... Nu shtiu sa vad, dar nu promit nimik. Shi btw, nu cred ca te-ash mai putea recunoashte :)

Gabi 05-07-09 23:03

Eu te-as recunoaste pe tine, deci n-ar fi asta o problema. :-P

Xploshion 06-07-09 12:59

Am inteles ca acum pe 12 iulie ar fi "liniutze" la Bucovat , asa este ? :D

Gabi 06-07-09 13:18

Linuţe-n curbă, gen VTM. Răspunsul este "da", deşi... din ce-am citit aici, nu-mi sună deloc bine. Sper să fie totul ok!

Xploshion 06-07-09 14:30

si eu sper sa fie totul ok ;) . . .
ce parere aveti de Mitsubishi Lancer Coupe { model pt Australia } sau cum i se mai spune Mitsubishi Mirage , la cel din Craiova ma refer :D o simpla parere :mrgreen:

gbry_el_05-RSG 06-07-09 14:42

poi la ce scoruri s-a ajuns pt participare si ce pretentii, daca vor fi 10 masini e super...

Xploshion 12-07-09 18:14

Am si eu o nelamurire care cutie este mai buna pt bmw MANUALA sau SMG ? daca am gresit cva scz .

myky99 12-07-09 22:56

Quote:

Originally Posted by Xploshion (Post 2480619)
Am si eu o nelamurire care cutie este mai buna pt bmw MANUALA sau SMG ? daca am gresit cva scz .

cea mai buna din ce punct de vedere?
fiecare sofer cu "gusturile" lui;) pt unii manuala este sfanta ..pt altii automata!

ME.Beast 16-07-09 00:01

băieţi, a fost careva pe la Izvoarele Cernei ?! pentru că plec in concediu cu familia, şi voiam să ştiu dacă a fost careva pe acolo să-mi zică dacă o sa merite sau nu :D

Cataaa_ 27-07-09 17:07

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

cateodata pasiunea este mult mai mare decat puterea financiara !
proprietarul ursului cu max imi este prieten , chiar zilele trecute a venit la mine sa ii dau ceva piese pentru al lui ... omu e nebun dupa ursi , are 9 bucati si nu dezmembreaza niciunu ... , la max mai are de lucru , doar ce a montat motorul de 2.5 24v si inca este in reglaje , masina mai are mult pana a fi gata ...
gal`ul din cate am auzit zilele astea intra in service pentru tinichigerie + vopsitorie ... deci o sa auzim de el in curand !

sezione91_blue 27-07-09 17:13

Pe tipul cu MAX il stiu si eu..sta la cateva blocuri de mine si stiu care BMW-uri are.
Ala cu X5-ul cerea mult prea mult de la el

Laure2fast 27-07-09 17:25

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2516197)
cateodata pasiunea este mult mai mare decat puterea financiara !
proprietarul ursului cu max imi este prieten , chiar zilele trecute a venit la mine sa ii dau ceva piese pentru al lui ... omu e nebun dupa ursi , are 9 bucati si nu dezmembreaza niciunu ... , la max mai are de lucru , doar ce a montat motorul de 2.5 24v si inca este in reglaje , masina mai are mult pana a fi gata ...
gal`ul din cate am auzit zilele astea intra in service pentru tinichigerie + vopsitorie ... deci o sa auzim de el in curand !

mai bine dadea banii pe unu si bun decat pe 9 cotetze

Cataaa_ 27-07-09 17:29

cred ca isi lua mai mult de unu bun .... la cati are , mai are si 7`ari si 5`ari

in fine , nici eu nu stiu ce vrea sa faca cu ele :-?? .... dar nu da jos nimic de pe ursii aia .. pacat ca din toti aia ar face cel putin 2 jmkri rau ......

myky99 27-07-09 17:36

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2516248)
cred ca isi lua mai mult de unu bun .... la cati are , mai are si 7`ari si 5`ari

in fine , nici eu nu stiu ce vrea sa faca cu ele :-?? .... dar nu da jos nimic de pe ursii aia .. pacat ca din toti aia ar face cel putin 2 jmkri rau ......

imi pastreaza mie unu:P

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning