![]() |
Re: Kitsch Tuning din Iasi
Imi povestea un fost vecin care ar fi apucat sa lucreze la masina asta ca baietii urcau masinile pe butuugi si le lucrau. Doar ca in unele cazuri uitau sa dea importanta detaliilor minore ca de ex. rotile si dupa ce le coborau cam taraiau cu pragurile pe jos. :lol:
Tot de tipu' asta daca imi amintesc bine a fost lucrata si Calibra FXR, insa aia chiar a fost o masina deosebita. |
1 Attachment(s)
Una "fresh" de la mine. :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Revenim cu TUNING A LA` MANU!!!!!!!!!!!!!
|
Sa nu lasati masina aia sa iasa in strada ca sperie naibii babele si copiii mici :))
|
Sunt poze din 2003-2004.... :)
|
Crys'ule ai poze cu ea terminata? :lol:
|
Aha, la Pieta,da! :lol::lol::lol::lol:
|
Cineva care are magazin de piese auto, imi poate face o oferta mai buna decat cea de la reprezentanta Seat/VW pentru prelungire bara fata Seat Leon Cupra R. Codul piesei este 1ML 805 903.
Acolo pretul este de 120 RON iar termenul de livrare este de 7 zile lucratoare. Nu e vorba ca ma zgarcesc la 120 dar dupa cum stim cu totii, preturile de la reprezentante sunt mai mari. |
Vorbeste cu Razvan MRG ! El are prelungire si cred ca... tot atatia bani a dat pe ea! 120 ron e un pret OK!
|
Ups....acu vad ca am postat aiurea..:D
Ok, am sa vorbesc. Merci ! |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Fara sa fie cu suparare o sa pun si eu cateva poze pentru doritorii de amuzament.Cand ne iese cand nu ne iese asa e in tuning,eu unu admir orice prostie pentru ca cineva a incercat ceva.
|
Honda din poza 2 nu cred ca ii este locul aici
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning