![]() |
cu siguranta se va obisnui, si mie mi se parea de fiecare data k nu gasesc pe cineva sa o pot inlocui... si de fiecare data s-a gasit cineva mai interesant :lol:
|
DECI ... FAZA DE 1000 de puncte ..
de curand .. am facut cunostiinta cu o fata ... Alina .. nu conteaza cum unde bla bla .. astazi .. am vbit pe ym .. for the 1st time .. mi-a vazut avatarul cu lamborghini .. =)) a innebunit .. a inceput sa-mi spuna ca ... iubeste masinile ... =)) buuuun ... toate bune si frumoase .. i-am dat cateva poze .. cu mustang ... cu lamborghini .. cu subaru ... cu rx8 .. bla bla bla .. avea orgazm =)) mi-a zis ca tre sa plece ... la lic. =)) a zis ca vbim diseara ... i-am zis ca nu vbim diseara ptr ca diseara ies cu astia .. a zis bine :( vbim maine atunci :( i-am zis bine .. pana cand .. mi-a venit o idee cretina .. deci .. asta intra in ISTORIE .. =)) cum sa faci rost de nr unei tipe pasionate de masini .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i-am zis asa ... vrei sa auzi motorul un lambo gallardo ? e v10 .. e demential sunetul .. imi zice cica : DAAAA !!! vreau vreau !!! ii zic bine =))))))) da-mi nr tau ... si te sun diseara =)) mi-a dat nr ei de tel .. . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tipa e scumpa foc ... :D sa vedem daca .. reusesc s-o combin sau nu .. :lol: :lol: oricum .. bestiala faza ,BESTIALA .. |
u lucky devil :)
|
Re:
Quote:
|
cre' ca o lua sub forma de gluma :)
|
1 Attachment(s)
:) =))
nush frate .. ramane de vazut . .am sunat-o .. pare super ok , are o voce super dulce .. o sa vad ce e de capu ei .. nici nu-i vorbareatza .. primu telefon .. m-a tinut 20 de minute la tel =)) bici .. :) ea e .. |
sa moara capra... nu pot sa ma abtin :lol: :lol: :lol:
Quote:
le iei dp fetite.net ? :lol: :lol: :lol: :lol: e gluma bhaaaaa..pt astia care nu s prind...dar totusi?!?!?!?! :lol: :lol: :D |
evlsantos tata, da-i bataie, k abia astept sa aud ce-ai facut :arrow:
|
Re:
Quote:
o sa editez mai incolo e luata de pe mata.ro ;) |
mata.ro ?!?!?!
tare site :lol: :lol: :lol: :lol: |
palmierul ala e din mamaia.statiune.ro?
sau aveti si voi prin buc.ro asa ceva? :lol: |
nush unde.ro e facuta poza.ro , dar mi se pare super reusita.ro , am senzatia ca e facuta pe litoralul romanesc.ro ..
mi se pare super scumpa.ro .. |
ti-am spus . e marfa.com :wink:
|
ANDY_SLC!
LOL.com cu ce ati inceput si voi.ro cao dati in caterinca.de si chesti.tk si altele de genu.uk :)) tare asa.ro.de.com.uk.tk etc....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning