Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

mariusD 22-07-07 21:09

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

dak nu exista buget ...

Bogdan_Irimia 22-07-07 21:53

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1009536)
dak nu exista buget ...

buget exista doar din partea lu aid lazar(rmd) ca lui mitrel ii da tacsu bani si stiti cum e...tre sa te rogi si sa canti cum iti sufla ala mare sau iti iei meciul...ori mergi cu dacia.
a avut totusi tupeul sa spuna azi la telefon ca face o liniuta cu mine.:)) :)) :))
abia astept!

Ali_ump 23-07-07 11:50

Doar daca va jucati putin ..ca sanse nu prea are....eventual un traseu ...cu primul la finish

goguboy 25-07-07 21:17

ok...am vazut toata sectiunea...toate posturile..sincer ma asteptam la mai multe poze din intrunirile voastre. . bafta all!

bullibutton 25-07-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 1009532)
Noutati Piatra Neamt:
fostul NT86MIT are acum un seria 5 negru cu motor de 2.2 l .am ras de m-am prapadit. e rusinos sa-ti cumperi asa ceva.("M5") :)) :))
fostul RMD , la fel un bmw seria 5 2.5 td, dar nu va fi in piatra pana saptamana viitoare.
Ii voi aduce la o intalnire cu prima ocazie cand voi fi in piatra neamt.

NT 86 MIT inainte nu era un seria 5 gri metalizat? parca asa stiu. Si RMD ...parca era un A4 negru.Sa le stapaneasca sanatosi proprietarii.

Cabbano 25-07-07 23:28

2 Attachment(s)
prea multe posturi........prea putine poze.....
Just a CL five hundred

Bogdan_Irimia 27-07-07 00:45

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 1014193)
NT 86 MIT inainte nu era un seria 5 gri metalizat? parca asa stiu. Si RMD ...parca era un A4 negru.Sa le stapaneasca sanatosi proprietarii.

da asa e.rmd era un audi a4 negru 1.9 tdi si acum mai sunt 2 mercedes e class negre cu acelasi numar.doar cifrele difera.86mit era gri dar acum si-a luat asta un bmw 5 e60 negru dar e inca cu numere de germania.

Nartik 27-07-07 20:33

Tocmai am vazut un logan negru arata super bine din cate am vazut de la et.8..Cine imi poate spune daca e din PN sau a venit doar la intalnire..si unde pot gasi cateva poze cu el?

Ali_ump 28-07-07 14:12

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1017492)
Tocmai am vazut un logan negru arata super bine din cate am vazut de la et.8..Cine imi poate spune daca e din PN sau a venit doar la intalnire..si unde pot gasi cateva poze cu el?

Nu stim nici un Logan negru ...nu a fost pe la intalnirile noastre...si sigur e aparut nou in oras pt ca noi nu l-am mai vazut;)

Nartik 29-07-07 00:23

deci era prea crima loganu....l-am vazut rapid da arata prea thare..si ce o fo in seara asta k prea multe masini cu tuning pe ele da numere de germania sau alte judete...de ex am vazut un polo cu numere de germania da cu un paintjob cum vezi doar prin strainatate..nuj km sa explik..da sigur l-ati vazut..ce parere aveti de el??

VaLeX 29-07-07 01:09

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1018906)
deci era prea crima loganu....l-am vazut rapid da arata prea thare..si ce o fo in seara asta k prea multe masini cu tuning pe ele da numere de germania sau alte judete...de ex am vazut un polo cu numere de germania da cu un paintjob cum vezi doar prin strainatate..nuj km sa explik..da sigur l-ati vazut..ce parere aveti de el??

Polo ala cu'n fel de tribal 2 culori ..un gri si'nca una? ..l'am vazut si eu :) dragutel insa in afara de paint si jante (parca) ..nu mai avea nimic

Dooku 29-07-07 22:25

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1018944)
Polo ala cu'n fel de tribal 2 culori ..un gri si'nca una? ..l'am vazut si eu :) dragutel insa in afara de paint si jante (parca) ..nu mai avea nimic

si mai era un polo negru lasat jos...cu niste jante mai micutze si late...foarte tare

NT33EXE 29-07-07 23:06

https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/47395-golf-4-1-9-tdi-alh-devenire.html
acum sunt inca mic dar mananc bine si ma fac maaareee!!!8)

ByAlin 30-07-07 02:00

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 1020036)
si mai era un polo negru lasat jos...cu niste jante mai micutze si late...foarte tare

e a lui Padure
baiatul care lucreaza la romexpert

GHICI 30-07-07 10:59

OLCIT D ETEREN :) Proiect esuat

3 Attachment(s)
Nu am putut sa pastrez suspensia ridicata la maxim deoarece imi afecta grav planetarele :(

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning