Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Bmw_Rulllzzz 15-06-07 01:02

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

da da daaaa, pune link-ul aici sa-l vad si eu :D

Ali_ump 15-06-07 12:50

Ia de aici link https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/43735-provocare-foto.html :)

GHICI 15-06-07 19:20

La ce va mai agitati cu masinile astea daca nu lipitzi de ele si vreo femeie :)) se pare ca in Piatra Neamt nimeni nu poate sa imi raspunda la provocare :))

Ali_ump 16-06-07 14:49

Ai si tu putintica radare....ca nu toata lumea e asa mare combinatoare de femei ca tine:)
On topic ....Vreau sa multumesc tuturor celor care au raspus la invitatiea aseara...a fost multa lume ...asa cum nu a mai fost de mult si sper ca si data viitoare sa fie la fel.
Cei care au facut poze vineri ....va rog sa puneti si aici cateva ...
Numai bine!

dangti16v 17-06-07 15:29

vinerea asta a fost chiar interesant....poate incepe din nou sa iasa ceva interesant;) sa speram

Ali_ump 17-06-07 17:53

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 952473)
vinerea asta a fost chiar interesant....poate incepe din nou sa iasa ceva interesant;) sa speram

O sa iasa....cu putin ajutor si din partea voastra a tuturor o sa iasa....doar ca tre sa ne irganizam putin ..si sa stabilim dinainte cam ce ar trebui sa facem dupa ce ne intalnim ...acolo in centru ...ot ca fiecare vine ...pleaca ...asa cand stim ca este ceva stabilit ...e altceva

morpheusmaster 17-06-07 19:42

Salutare Salutare. Sunt din Roman si as vrea sa vin si eu la intruniri...dar...ce nu am inteles din ultimele randuri...mai xact ce facem cand ne vedem??? (eu as avea nevoie de sugestii, sfaturi...pentru ca vreau sa imi modific oleak masinuta)

stefan_88 21-06-07 23:38

am si yo o intrebare intrebatoare :)) .... vineri unde ne intalnim ... k in centru e blocat ??? ma lumineaza si p mn cineva ?:D

Ali_ump 22-06-07 18:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 952807)
Salutare Salutare. Sunt din Roman si as vrea sa vin si eu la intruniri...dar...ce nu am inteles din ultimele randuri...mai xact ce facem cand ne vedem??? (eu as avea nevoie de sugestii, sfaturi...pentru ca vreau sa imi modific oleak masinuta)

Vii la Piatra si disutam sau pe mess... ...noi ne intalnim ...in fiecare vineri la ora 21:00 in centru ...

Intalnirea va fii tot in centru ....s-a deblocat ...este loc pt toti ;)

GHICI 26-06-07 18:47

1 Attachment(s)
Oare un parsh de farash de olcit ...ar putea sa se ambaleze ca o masina adevarata ...asa un 8 mii de ture ?:) ......

Nartik 26-06-07 19:08

Ghici de la ce ti se trage numele?
ai vreo legatura cu firma ghici computers?

Ali_ump 26-06-07 19:10

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 968002)
Ghici de la ce ti se trage numele?
ai vreo legatura cu firma ghici computers?

Ghici ....oare ce crezi??:D

Nartik 26-06-07 19:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 968006)
Ghici ....oare ce crezi??:D

:-) :D :-) Eram sigur k asta ai sa spui..parerea mea e k da k altfel nici nu intrebam dar ce ma facut sa cred e faptul k am vazut un olcit cu stickere pe el cu ghici computers

GHICI 27-06-07 16:22

1 Attachment(s)
Foto - No Coment

Ali_ump 27-06-07 18:32

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 969729)
Foto - No Coment

:yikes: nu credeam daca nu vedeam poza.....you're crazy man

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning