![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
ma refer...la new topicu care il aveam...in fine....PM!
|
care ma poate ajuta q un link in care sa gasesc date tehnice despre ML 350 AMG...?
|
Quote:
|
deci...?..ce inseamna he he he
|
Din cate am cautat eu,nu am gasit varianta 350 AMG!Astea sunt datele despre cel simplu ML 350!
Motor şi tren de rulare Motor 6-Cilindri Configuraţie În V Nr. supape 4 Cilindree (litri) 3498 Alezaj x Cursă (mm) 92.9/86.0 Raport de compresie 10.7 Putere maximă (cp/rpm) 272/6000 Moment maxim (Nm/rpm) 350/2400-5000 Raport final 3.9 Combustibil Super fără plumb Performanţe 0-100km/h 8.4 secunde Emisii dioxid de carbon [g/km] minim/maxim 275/279 Consum - (litri/100km) urban/extraurban 11.5-11.7 (mixt) Frâne Frâne: faţă Discuri ventilate Frâne: spate Discuri Suspensie Suspensie: faţă Suspensie cu Braţe duble independente cu braţul superior din aliaj de aluminiu de înaltă rezistenţă şi braţ inferior din fontă. Geometrie care diminuează efectul de tangaj. Bară stabilizatoare. Suspensie: spate Suspensie independentă cu 4 braţe. Braţe superioare forjate din aliaj de aluminiu. Bară stabilizatoare/antiruliu. Geometria punţii asigură stabilitatea pe traiectorie şi asieta autovehiculului. Sistemul de direcţie Sistemul de direcţie Casetă cu pinion şi cremalieră cu servoasistare Diametru de bracaj (m) 11.6 Viteză maximă (km/h) 225 Jante şi anvelope Jante 7.5 J x 17 ET 56 Anvelope 235/65 R 17 Masă şi Capacităţi Masă (kg) 2135 Portbagaj (m3) 551 Rezervor combustibil (litri) 95 Dimensiuni: Exterior (mm) Ampatament 2915 Lungime 4788 Lăţime 1911 Înălţime 1779 Ecartament: faţă 1627 Ecartament: spate 1629 Consolă: faţă 873 Consolă: spate 1000 Dimensiuni: Interior (mm) Înălţime deasupra capului: fată 1015 Înălţime deasupra capului: spate 1013 Loc pentru picioare: faţă 361 Loc pentru picioare: spate 384 Distanţă scaun - portieră: faţă 525 Distanţă scaun - portieră: spate 525 Loc pentru umăr: faţă 474 Loc pentru umăr: spate 760 |
Quote:
|
:shock: :rolleyes2 am dar quoute din gresala.....ca citeam masaju...acolo la hehehe
|
ms bigule...gasisem la ML 350 si vazusem ca nu exista Amg dar a zis mugur ca el are Amg si am zis ca...cine stie...
|
Quote:
|
surprinzator ca nu gasesti pe net nici la mercedes.de...:D
|
o sal vezi.......;)
|
o fi un pachet amg...am vazut si eu s-uri sau cl-uri pe care scria amg si de fapt ele nu erau...din cate stiu eu poti sa-ti comanzi pachetul amg fara motorul clasei ... de exemplu e destul de ciudat sa ai un un mercedes diesel cu spoilerele de la amg cu jantele si cu interiorul tot de la ei...e ca si cum ti-ai lua un lamborghinii electric sau ceva de genu.;)
|
AMG-ul inca nu a scos ML35. poate in cursul acestui an. dar se poate sa aiba un pachet sport cum e la bmw 330i Touring M-Package. exista in schimb ML63 AMG si ML55 AMG. Eventual s-ar numi ML35 AMG nu 350 AMG ;)
....fanii Mercedes-Benz stiu.... intreaba-i pe ei |
Quote:
PS Ca sa nu uit, masoara-ti cuvintele "ciocu,mic", "daca aveai creier" pentru ca nici tu nu ma cunosti pe mine si s-arr putea data viitoare cand neintalnim sa fugi din alte motive...Nu incerca sa ma iriti ca reactionez, si eu ma bazez pe mine, nu o sun pe mama, da, pushtane???? Asta e ultimul post adresat tie, daca vrei s-o dam in altele, de orice fel te astept.:!: Hai... |
Visi tata tu-ti pui mintea cu Freak???????? ce naiba mah?????
are cam mult tupeu intr-adevar dar e specific VARSTEI asa fac unii "copiii" de bani gata :D. cred ca dc au o masina tare cumparata de mama sau tata sunt cocosi. :lol: Vad ca deja aceste dispute au ajuns intr-un punct in care nu cred ca si-a dorit cineva. asta e nasol. unde se va ajunge in halul asta a???????? ia ganditi-va.... cu totii |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning