Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

DTH 25-09-08 03:51

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

In majoritatea cazurii-lor asa este,nu shtiu ce sa zic acuma, da posibil ca peste cativa ani sa-mi schimb parerea, traim si vedem :) , eu sincer din punct de vedere nu as vrea sa fie asa, imi pare rau pentru tine , am si eu cateva cazuri , care dupa ani buni numai sunt impreuna :( e trist dar adevarat :(

wOlf_ 26-09-08 19:58

Asa, s-o iau cu ce a fost mai grav:
Fisura de bazin :D
Palma dreapta taiata pe mai mult de jumatate ( 7 copci )
Mana dreapta rupta
Tepusa infipta-n pulpa piciorului stang
Un colt din grebla ( asta la tara, grebla de fier ) infipta-n talpa :D

cam atat :D

Ingerasul99 26-09-08 21:48

intors piciorul drept !super naspa!

DoDo NSL 26-09-08 22:27

hhmmm ... dureri ...
nush ...
cateva ...
1. blana in nas ... (nas ca de circar 1 luna de zile ) ... m`am urcat in carutza...si mi`a venit blana direct in fatza ... eram mic ...
2. mai recent asa ... muscat volan .... voi stiti ce gustu dulce are volanu` ala de seat ? ppfff... o delicatesa .... aici a fost din nou vina mea ... eram cu instructoru ... garari cu spatele... ma saturasem deja si am plecat cu masina tare .... centura o desfacusem ca iesisem putin ... si mi`a pus frana brusc...direct volan !
3. durere sufleteasca ( ca vad ca se poarta ) .... 3 zile avea Leon`ul .. intra frumos in garaj ... mai in fatza .. mai in fatza ... deodata POC! :shock: ...
pana sa ajung sa vad daca e vreo paguba ( din fericire nu!) eram ... total distrus :rolleyes2

the rider 16-10-08 02:08

impact lateral, eram intr-un A6 din 2000, un Mondeo variant,nu a cedat prioritate si a intrat in stanga mea, eram fara centura,nu a iesit airbag-ul, eu nu aveam viteza dar cel care a intrat in mine, da. s-a intamplat in cea mai periculoasa intersectie din ploiesti, de pe centura, dupa parerea mea,nu mai tin minte cum se numeste localitatea dar e ceva cu 'B'. Mi-a rupt osul de langa rotula umarului si 2 coaste.si cel mai mare chin era ca vara trecuta cand erau 40 grade afara eu aram bandajat oproape tot pt sustinerea bratului sa nu forteze umarul. toti faceau baie in piscina si eu ma uitam la ei ca nu aveam voie sa ma ud. asta e ..... poti sa megri cu 30 la ora si vine alt' si te ia de nu mai ai cum sa scapi ........

momo 16-10-08 10:42

Quote:

Originally Posted by the rider (Post 1811263)
impact lateral, eram intr-un A6 din 2000, un Mondeo variant,nu a cedat prioritate si a intrat in stanga mea, eram fara centura,nu a iesit airbag-ul, eu nu aveam viteza dar cel care a intrat in mine, da. s-a intamplat in cea mai periculoasa intersectie din ploiesti, de pe centura, dupa parerea mea,nu mai tin minte cum se numeste localitatea dar e ceva cu 'B'. Mi-a rupt osul de langa rotula umarului si 2 coaste.si cel mai mare chin era ca vara trecuta cand erau 40 grade afara eu aram bandajat oproape tot pt sustinerea bratului sa nu forteze umarul. toti faceau baie in piscina si eu ma uitam la ei ca nu aveam voie sa ma ud. asta e ..... poti sa megri cu 30 la ora si vine alt' si te ia de nu mai ai cum sa scapi ........

unde pe centura mai exact? barcanesti cumva? unde-i si benzinaria luckoil?

the rider 17-10-08 19:45

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1811581)
unde pe centura mai exact? barcanesti cumva? unde-i si benzinaria luckoil?

DA DA DA. La Barcanesti, ieri am fost iar peacolo. Cum mergi spre Bucuresti (pe centura), pe dreapta, la intersectie, e o casa cu niste masini de vanzare, ingarduite. Mi-au zis mai multi ca aproape in fiecare saptamana sau luna,nu mai stiu exact, se produce cate un accident. masina a fost data la daune totale......... noi sa fim sanatosi:D

Strainger 20-10-08 12:03

dupa o raceala tratata acum 4 zile am ramas cu o tuse seaca, iau pastile da degeaba tusesc in continu de ma ia draq

momo 22-10-08 15:42

durerea de cap care ti-o provoaca altii la locul de munca...

eMH 25-10-08 17:27

nimicuri...
1.cazut cu motocicleta => belit fesa dreapta in asa fel incat se vedea femurul,acum talpa de la piciorul drept pot sa o intorc pe spate (din sold) pana mi-o pun pe umar,daca vrei pun poze.
2.cazut cu scuterul => cap spart in 4 locuri (m-a mancat in anus sa merg fara casca...)
3.intrat intr-o proasta => sarit peste ea cu bicicleta,cazut pe burta,bicicleta a venit din spate,si mi-a picat direct cu coltul de la sa in cap.
4.cazut cu rolele => antebratul drept rupt (undeva aproape de jumate) si umarul drept dislocat
5.incercat sa sar pe o chestie de ciment (cine stie,in bariera,la trecerea de pietoni de la orient e pasajul ala...) => nereusit,proptit cu tibia in el -> jumulirea pielii pe o intindere de aproximativ 2 cm...se vedea osul :((
6. cazut din pom => umarul stang dislocat
7. cazut cu bicicleta => proptit cu barba in ghidon => pierderea cunostintei ~10 minute,purtat guler la gat ~2 luni :|
8. mai nou...rasturnat cu masina,Dacia Logan PH 08 YFP... => cap spart in 2 locuri,si cam atat :D

Astea au fost aventurile mele,daca mai apare ceva va anunt :D

Daca vrei vreo poza la vreo cicatrice va arat...nu am,dar le fac :D

aleks 27-10-08 00:33

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1826450)
nimicuri...
1.cazut cu motocicleta => belit fesa dreapta in asa fel incat se vedea femurul,acum talpa de la piciorul drept pot sa o intorc pe spate (din sold) pana mi-o pun pe umar,daca vrei pun poze.
2.cazut cu scuterul => cap spart in 4 locuri (m-a mancat in anus sa merg fara casca...)

costum complet din piele cu armura, casca pe masura capului tau, legata complet, manusi, cizme, altfel....
cat e de greu sa intelegem cu totii ca mersul pe motor inseamna in primul rand responsabilitate?
mi-e mila de tine, sincer, sti bine ce-ai tras, si nu doresc nimanui sa sufere cat ai facut-o, ca stiu cum e...

momo 27-10-08 09:30

Quote:

Originally Posted by the rider (Post 1813711)
DA DA DA. La Barcanesti, ieri am fost iar peacolo. Cum mergi spre Bucuresti (pe centura), pe dreapta, la intersectie, e o casa cu niste masini de vanzare, ingarduite. Mi-au zis mai multi ca aproape in fiecare saptamana sau luna,nu mai stiu exact, se produce cate un accident. masina a fost data la daune totale......... noi sa fim sanatosi:D

bine ca ai scapat tu sanatos. acolo e cea mai naspa zona.

eMH 27-10-08 17:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1828706)
costum complet din piele cu armura, casca pe masura capului tau, legata complet, manusi, cizme, altfel....
cat e de greu sa intelegem cu totii ca mersul pe motor inseamna in primul rand responsabilitate?
mi-e mila de tine, sincer, sti bine ce-ai tras, si nu doresc nimanui sa sufere cat ai facut-o, ca stiu cum e...

Merci pt compasiune...
Aveam 15 ani si jumatate,un Aprilia AF1 de 125 cmc,si baiatul care conducea a inceput sa faca slalom (oricum soseaua era libera) si i s-a innodat ghidonul (pe la 80 km/h) si am cazut aman2...eu am avut noroc ca am cazut mai mult peste el...
La varsta aia...de unde bani de costum ?? Si de unde era sa stiu eu ca ala are figuri in cap ?

Astazi am patit una noua,am fost iar in skate park (in vest) si dupa ce am coborat de ~25 de ori rampa cu spatele,am zis sa o mai cobor inca o data,m-am dezechilibrat si am cazut pe burta. M-am julit rau in cot,care in acelasi timp mi-a si sarit din incheietura,incheietura mainii drepte a ajuns naspa rau,si pe coaste un pic. Interesant e ca dupa aia am mai incercat o data,si am cazut iar :| nu stiu ce am avut azi...

Am facut poza la cot,dar nu se vede chiar asa clar,ca e facuta cu ceva camera VGA...

aleks 27-10-08 19:09

scuze, am crezut ca erai tu cu ghidonul in maini si nu ca erai un copil pasager :)

eMH 27-10-08 19:23

pai daca eram eu "la volan" nu cred ca pateam asa ceva,pt ca nu ma apucam ca boul sa fac figuri,incepator fiind,pe DN1...

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning