![]() |
Re: Portul Constanta !
:drunk: :boogy: :peace: :weee: :pistoles:??? Va placut aseara baieti ??? :dance: :chainsaw: :2gun: :twisted:
|
eh...a fost ceva..:D
|
nu au fost chiar atatea masini ca data trecuta pt ca s-au speriat de politie da a iesit ceva .. a fost tare si la shaurmerie :))) am ras de n-am mai putut :)):peace:
|
ti-ai luat stiker pana la urma ?
|
pana la urma ce a fost aseara ca nu am fost pe faza si eu nu am auzit de nimic:P
|
nop :D 100 de mii pt un stiker e cam mult ! o sa vb cu cineva dak e sa imi faca :)!
|
a fost o adunare de nebuni ca acum 2 sapt :))! plimbaric in coloana prin oras !
|
fain .. si am auzit si de ceva politie.. sau nu am auzit bine?:P
|
o plimbare mai civilizata , zic eu, care nu a atras asa de mult ochiul suspect, dar a fost ceva.
|
am primit si eu invitatie de la peter ..
|
Quote:
|
k ma jucam pe pc ;)
|
Quote:
|
bhai cei care au filmat s-au au pozat aseara intratzi si voi pe id-u asta pls blytzer_x ca le vreau si eu !!!
|
Interesanta noapte, tre` sa recunosc, le`am facut alora paguba cat nu le-am facut profit:))....(sry de off`topic)
|
ahahhaa ... i nau uaci iu min ... :)))
|
a fost mishto aseara...o plimbare mai subtzi....care nu a atras atentzia politziei......shi cu showul din port...io zic ca a iehsit bine
|
Quote:
|
Quote:
Daca pot face o remarca este ca m-am inteles super bine cu McLaren SLR cu full tuning pe partea de performanta si il recomand tuturor pasionatilor de jocuri. Sa auzim numai de bine si spor la joc in continuare! |
:boogy: :chew: :boogy: Psycho minte:google: :blink: :google: a fost misto eu am filme si poze de la 2 camere... cati ati fost ma cu camere??? dati tot...
|
bah eu am terminat tot jocu .. si l-am jucat si pe net si tot .. a fost super jocu .. am facut si chalange series alea pe toate .. am 2 mashini de politie .. una de pompieri .. bmw gtr ala .. si o gramada
|
bine te credem
|
-= sa le fie rushine celor care au avut invitatie si nu au venit !!! de data asta s-au mai dat si 2-3 burnuri , putin talent... da nu prea a tinut vremea cu noi ca sa ne strangem in trupa mare =-
|
Bah ce e mah cu hvb-ul asta ? hvb-ule ce nick ai pe forum mah ?! dak citesti asta te invit la o linie , da k-lumea pe 400 de m cel putin ... hai ca am motor de 1,2 de 60 de cai ptr tine !!! intra pe idul asta : street_racer111286
|
Quote:
|
Quote:
|
nush cred ca fugea sa nu si ia omoru... bai sa va fie clar nu ma mai provocati la liniutze si sa-mi bag picioru daca mai comentez la vreo liniutza.... e valabil ptr toti... nu ma dau la liniutze cand dau cox imi place sal dau in trafic sa fac slalom si ma dau ptr mine... nu ma incanta cu nimic daca castig o linutza sau daca pierd vreo liniutza numi tai venele...
|
Quote:
|
Moama ce belea de oameni sunteti voi sa mor yo!!!
|
da ok iti dau perfecta dreptate... dar parca nui aceasi adrenalina ca la o liniutza?corect?parerea mea... oricum nu are rost sa discutam atat fiecare cu gusturile lui...
|
Ca sa faci un adevarat slalom in trafic si sa-ti permiti orice, ai nevoie de un minim 150 de cai, asta ca sa nu te lase masina cand ti-e mai drag si sa mori intr-o depasire (doamne fereste).
|
si mai ai nevoie si de intuitie ca sa stii cand sa te bagi am 50000Km la activ n-am murit... n-are rost sa vorbim de mine
|
au fost 2 burnuri frumoase si felicitari pt jean cu matizul pt incercare ... pacat ca nu l'a ajutat si masina
|
Quote:
|
eu am facut slalom prin trafic azi si nu am 150 cp ... si multzi m'au injurat sigur... si iti tre curaj ... parerea mea
|
DMX cu Hellman asta vroiam sa zic si eu... trebe sa ai curaj sati cunosti foarte bine masina si sa-i simti dimensiunile foarte bine sa stii sa tii covrigu in mana... :P
|
Quote:
Quote:
sau iti trebuie cateva grame de nebunie... eu nu am 150 de cai , am 100 .. .si iti zic eu ca merge si cu 100 ;) :D Quote:
Quote:
|
deoarece cauciucele mele erau mai noi si asta e .... eu acum cumpar cauciuce pt burn si nu ma las pana nu fac ca adi in port :D
|
de revelion ar fi marpha un burn:PP..daca cu petarde nu mai avem voie...macar un cauciuc sa bubuim:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning