![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
sa-l pui pe aleks sa faca poze din timpul lucrarilor:oops:
|
F E L I C I T A R I !!!
Chiar meritai asta , pt k e multa munca(am mai spus-o de cateva ori), si mai important, foarte multa pasiune si bani Mult respect bro';) |
Mosule cand iese nu uita sa ma anunti :D , stiu cum e sa astepti la o buburuza
|
schimba oglinzile, nu prea potrivesc cu stilul masini. in rest la cat mai multe upgrade-uri
|
3 Attachment(s)
Quote:
Avem primele fotografii oficiale de la locul dezastrului!!! Pentru ce'i care nu'l stiu pe subiectul din poze, e prietenul Sageata. Eu ma uit si tot nu inteleg la ce i'o trebuit lui 3 ciocane :))... |
ma uitat si nu am vazut dar ai cumva vreo poza cu body cel nou care o sa vina pe masina sau e ceva custom?
sau.. o sa arate cam ca la semnatura? |
Quote:
|
Pentru că Bogdan a cerut-o, am şters toate posturile care nu aveau legatură cu topicul, îl las pe el să decidă ce postează aici şi ce nu din imaginile pe care le are.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Va salut cu respect si sper ca nu am suparat pe nimeni. O noapte buna si un weekend placut. Un nou inceput, poze din prima zi de lucru la masina |
Ochioasa asta mica :D
Sa inteleg ca ai renuntat la ideea cu badboy look sau cum ? |
moph daca iese asa ca in schitele alea doua, sau pe aproape va fi dementiala. cred ca va fi printre cele mai simpatice seicento pe care la-m vazut. ciuss si numai bine
|
Quote:
Oricum, până ajunge ca în schiţe mai e mult, mult de tot de muncă. p.s.: poză cu faruri stock, cu figura aia de căţel speriat, ca să se vadă diferenţa :lol: http://www.mytown.ie/images/classifi...66330196_1.jpg |
Acum are figura de caprioara... cu ochii aia negri si mari :D
La "aerisirile" alea 2 de sub faruri... ce faceti cu ele ?!? le astupati ?!? |
Nu dau detalii despre niciun aspect, urmează pozele pe care o să le pună la timpul ăla Bogdan, şi cam atât :)
|
:( asta e, asteptarea e grea, dar ce sa facem...
Spor la treaba :D Asteptam rezultatele.... |
Azi am vazut postul asta si m-am apucat si am citit de la capat (ma dor ochii):D asa ceva nu cred ca o sa mai existe chiar o sa ai o BUBURUZA unicata :) sa o stapanesti sanatos .Urmatorul plan este transplantul :shock:masinutza asta o sa faca senzatie.Bafta
|
Quote:
Va salut cu respect! |
sall morph...sall all...de vreo 2 zile...am inceput sa citesc toate post`urile,de la inceputul inceputului...si mi se pare ca faci ceva foarte tareeeeeeeeeeeee....nu`ti doresc decat mult succes....si sa stii ca masina e super marfa...si mai mult...m`ai facut sa vreau sa ma apuc si eu de ceva modificari la o masina(nu ca inainte nu as fi vrut dar cred k nu aveam increderea necesara)....dar am vazut la tine ca din greseli poti invata ...si cu rabdarea necesara poti face multe....bineinteles si sa nu`ti lipseasca dolareii...
|
Quote:
Kitul exterior este un punct de cotitura...reusita ma poate ambitiona mai tare, esecul (cel putin in ochii mei), care nu o sa existe, ma poate demoraliza total...desi nu sunt acolo sa muncesc EU la ea...e greu si asa pentru ca moral si psihic...fiecare zi de cand au inceput prietenii de la PLM TUNING sa lucreze la ea e ca ziua cand il asteptam pe Mos Craciun :) Si is zile cand Mos Craciun lasa cate o poza si mai vad si eu ceva si ma tzopai (nu la propriu) de bucurie...is zile cand nu gasesc nimic sub brad si ma demoralizez...total...is cu sufletul acolo langa ea :) Iar in alta ordine de idei...de cateva zile ma gandesc daca sa ii schimb culoarea exterioara sau nu...bodykitul ei e umpic exotic...ar merge o culoare mai exotica pe ea??? Fac bine daca am sa o las in alb perla (albastra) ? Nu o sa fie prea simpla cumva...si o sa o dezavantajeze culoarea??? Nu ar merge mai bine un verde? Sau un portocaliu, un rosu aprins ceva... Automat si ce e alb in interior ar trece la culoarea exteriorului...dar mie totusi contrastul alb/negru mi se pare foarte fain...totusi exista mici dubii. Habar nu am dar stiu ca nici banii pentru culori exotice nu sunt momentan asa ca nu e o prioritate...vreau doar o opinie, OBIECTIVA Va salut cu mult respect! Eu ma duc sa ma uit sub brad... :) |
Salut din nou!Dupa parerea mea ai face bine daca ar ramane alb negru.
|
Eu cred ca i-ar sta bine alb cu sidef de mov sau rosu aprins...
Parerea mea, cam asa as vedea Seicento-ul perfect :D Bafta mult cu masina ! :D |
DA! E mai bine alba, ca sa o stie lumea de masina lui morph :) (eventual ii poti schimba "perla")
|
Si eu ma alatur albului, eventual cu perle multicolor sau vreo culoar preferata de tine, simplu fapt pt care prefer albul culorilor "exotice" este ca body exotic + paint exotic = PREA exotic, dupa care incepe sa dea a kitsch. i.e. tuningul incarcat din spania http://www.tuningcars.us/uploads/Ren...na_tuning_.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=mdh09MZayIU |
sincer fao ce culoare iti place, frumusetea sta in ochiul celui care o priveste.
asta daca nu cumva o faci ca sa placa altora. sunt multe masini care arata grozav si pe alte culori, numa nu o fa bling-bling |
dar in filmuletz la 1.48 ce zici de burlanele alea :D
|
Quote:
P.S. Poll ended :)) P.S.2 Eu tot la Laguna aia mai gandesc! :) E mai urata decat "The new Deisia Sandero" varianta botita :) ...asta daca ati vazut episodul Top Gear filmat in Romania :)) |
sa votat buburuza ramane alba!!!!URAAAAAAAAAA:D
|
Mie nu imi place cum a iesit capota.
Morph de ce nu vb cu baietii sa respecte desenul pentru ca altfel iese o ceapa cu improvizatii si chiar nu merita asa ceva bondarul tau dupa cat suflet ai pus pana acum. Nu vad nici un motiv pentru care masinuta sa nu arate ca un bondar suparat, pentru ca farurile bateau super OK. Cred ca ar trebui reconstruita ceva mai drept. Sunt singurul nemultumit? |
Quote:
Ştiu ce fac acolo, şi dacă nu iese bine, îmi asum vina. Până la ultima dunga, aveţi răbdare. |
Quote:
Strikeru (ionut) referitor la capota...ce sa zic...daca azi facem capota, maine aripa poimaine bandouri si zilnic spun "refa aia refa aia...nu cred ca mai termin". Astept sa o vad asa in context final, sa vad cum da...cum se aseaza. Personal fara sa mint nu ma incanta cum arata acum pentru ca mi se pare stock. Sesizez f bine diferenta dar doresc altcva! (Stiu ca acum aleks ia foc :)) si'mi sparge un cauciuc :)) vai de mine...glumesc!) Si atunci desi bateau farurile super bine...parca era umpic prea badboy...mai ales pentru noul look. Concluzie: Sa taiat umpic mai mult fata de cat trebuia dar chill boys...nu e nimic batut in cuie si nu vreau sa facem subiect de dezbatere din orice detaliu, eu asa il consider pe acesta, detaliu. Referitor la respectatul desenului, am cuvantul lui Aleks ca o sa il respecte cat de bine SE POATE UMAN si am incredere in ceea ce face! Va rog putintica rabdare! Si va rog mult fiti mai ingaduitori si mai respectuosi unii cu altii, macar aici! Va cunosc pe toti (cel putin pe cei de'ai casei) si va stiu pe toti oameni de nota 11. Stiu ca la unii va sare mustarul mai usor dar nu imi place sa va vad cum la o simpla afirmatie/opinie aruncati cu noroi de nu va recunosc. Ma gandesc ca asa ati proceda si cu mine. Hai, va salut cu respect! Aveti rabdare ca atata agitatie ma omoara si pe mine de creieri :) |
Morph, daca tot vrei sa-i schimbi culoarea, si i se spune buburuza, de ce nu o faci rosu cu bulinutze negre? :))
Revenind la seriozitate, masina arata foarte bine pe combinatia alb-negru, si e bine ca o sa ramana asa:) |
Va fac si exemplificarea :) Seicento Alb cu perla albastra...o placere :X Am eu impresia sau jantele seamana cu modelul care il am si eu?? Daca nu or fi chiar la fel...oricum vreau si eu sa polishez buza cum o are el...stie cineva unde se face asta???
Aaaaaa..and the video: https://www.youtube.com/watch?v=aOj-c0s-0W4 |
va fi "cul' sa ii arunci niste perla albastra, da te-ai gandit vreodata sa o faci alb mat?
|
Quote:
@ morph. de ce nu te apuci sa polisezi tu dupa video ala, stii tu care ;) |
Quote:
|
Dudes...mam gandit si la alb mat...mam gandit la multe culori, nu are rost sa le enumar...
|
da corect, insa eu iti prezentam si un alt aspect de alb inafara de cel perlat, oricum decizia iti apartine.
|
Rosso Ferrari
|
poi ce ar fi cat sta masinuta acolo... tu sa te duci sa i iei jantele sa le faci frumoase?...
sa sti ca si sunt foarte nerabdator sa mai vad progrese... si eu intru in fiecare zi sa vad daca a mai aparut vreo poza... dar nu avem ce face :P |
Quote:
Va salut cu respect! Am sa mai postez cand aflu si eu ceva noutati! Vad k baietii mio cam coc ca nu mai pun nimic poze ;)) eu credeam k sageata glumeste dar vad ca vorbea serios (pentru 1 data in viata) sau probabil e doar o coincidenta de situatii :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning