![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
Quote:
Scuze de offtopic dar... Cristi te tine la un pariu pe cine castiga finala? :D |
Quote:
Da, da, da .... ce sa zica si vali acum .... ti-e ciuda .... ai masina grea si lenesa ... da cu basi :shock: |
Quote:
|
e tare masinutza... asteptam orice modificare... oricum se aude super gti-ul.
|
cum dreq .......REMUS:twisted:
|
pentru Z Z din partea firmei Carstyle un bidon de benzina si un chibrit.
ca sa dea foc la jante. sunt K K. in rest e impecabila ii admir alegerea facuta |
1 Attachment(s)
O poza un pic editata... :D
|
Quote:
Si mai bine las chibritele..ca te arzi si doneaza si tu acolo macar .....o foliere ceva....sau o un catalizator sport ceva 8) 8) 8) ...alegerea e de partea ta 8) |
pt ZZ o foliere moca si un plin de motorina
|
da' ce te-ai sucit asa silviu? :D
ti-a amintit de vreo datorie ceva? -zz- tot respectul, am vazut masina prin oras si mi-au ramas ochii la ea apreciez ca o tii tot timpul curata :D |
Era o ironie..A zis o foliere moca si un plin de diesel (adik dupa ce face plinul de diesel poate sa ii dea foc la masina pt ca e pe benzina) :P Ai uitat aleks?
|
Salut zozo! Tarisor GTI-ul, poate ne intalnim duminica la meci pe la cafea cu lapte, sa imi bag si io capu sub capota un pic, sau ai sa fii sofer pe bere...
Eu as incepe cu jantele in locul tau,toti proprietarii de gti5 le lasa stock, anu asta se poarta negru, terminatiile la evacuare parca sunt cam anemice,decat 4 mici, mai bine 2 mai mari.La culoarea generala fara rosu , toate gti-urile care le-am vazut sunt rosii- rieger,abt,caractere, etc. La motor un chip tuning(abt), un filtru de aer din spuma(ca la japoneze;) ), si lista poate continua, ca e motor turbo si e intarit din fabrica si se tuneaza usor.Si ca sa fie complet, iti mai recomand un kit lambo, ca sa rupi gura targului, dar ma plimbi si p mine odata, ca mi-a facut sange rau madalin cand mi-a povestit cum merge draq asta negru al tau! Bafta la tunarit... si la bani in acelasi timp...:D |
Chiar nu sunt mici terminatiile de la toba..Vin foarte bine..Cat despre Lambo dors nu vin bine pe masina in 4 portiere..
|
2 Attachment(s)
nu da bine deloc cu lambo door in 4 usi...cat despre motor cel mai bine ai alege un chip ABT 40cp ,,,,pacat ca nu se poate pune la noi prin REVO ---http://www.revotechnik.com/products/....aspx?pvID=580
cat despre filtru de aer o alegere buna dar cam piperata e un filtru BMC CDA vezi poza...din asta si-a pus B-TURBO un propietar de gti din buc si a zis ca merita investia 300e si dac nu insel e singurul care se potriveste la gti;) Masina pana acuma e super si bafta la urmtr modificari la motor:!: :!: :!: 350 calutzi:twisted: |
deci
1.B-TURBO nu e din bucuresti,e din constanta 2. nu cred ca are 350 de cai sub capota ;) |
Quote:
cam am zis 350 cp ma refeream la ZOZO atatia caluti isi doreste el:twisted: |
sincer mie la masina lui nu mi-au placut farurile.
imita parca prea mult farurile de serie5....si acum si-a mai luat o prietena de-a mea acelasi tip dde faruri pe un g5 tot rosu.... pe GTI dau f bine pleoapele si asa se mentine si un nivel ceva mai scazut al banilor investiti nush cum e pe la voi prin bacau dar in cta s-a umplut de GTIuri |
Quote:
La noi doar 4 pana acum ... da sunt frumusele tare ... si a lui zozo sare in ochi ... doar jantele de le-ar schimba :D |
observ ca GTIurile deja devin un fel de insigna :)))))
mie nu mi se pare o masina chiar asa de iesita din comun.cat despre capitolul performante,daca as tie mortis sa iau un g5 as lua un r32 oricum boala mea a fost,este,si va fi in continuare seatul leon cupra r 2004 si cei 225 de caluti ai sai,dar cum nu se mai fabrica,tind sa ma reprofilez pe CTR ;) |
Quote:
Cat despre leon cupra 3 :shock: tare ... eu personal nu prea ma omor dupa noile seat-uri ... leonul vechi era superb ... Ctr-ul ... asta vechi ... nu-mi place schimbatorul ... si nici dupa exterior nu ma omor ... asta nou ... e ceva de nedescris ... imi place la nebunie ... atat exteriorul, cat mai ales interiorul ... cum stai in civicul nou ... (ma refer la civic nou, nu ctr nou :D ) Boala mea e Rs4 ... sau viitorul A5 ... :D |
deci cand am zis de leon cupra r ma refeream la modelul vechi ;)
la leonul asta nou....hm...am calarit unu 2.0 tdi 140 de cai.masina nu ma dadea pe spate ca estetic dar pozitia la volan e de vis.eu sunt f inalt am aproape 2 metri si asta e prima masina din clasa compacta in care nu dau scaunu la max in spate :P oricum,ce-mi placea mie la cupra r e brutalitatea puterii,o masina f violenta in reactii(in anumite limite) si nu in ultimul rand performantele ce se pot obtine in urma unei investitii relativ minime ;) cat despre civicu asta nou,da intr-adevar e OZN masina....da parca prea de tot :)) iar rs4.....e crima si pedeapsa.e unu prin cta......mai mult de 3 secunde nu ai cum sa-l vezi,poate doar cand sta la peco :)))))) |
Quote:
Mie unu ,personal, imi plac jantele stock....problema e ca toate gti-urile au aceleasi jante si incep sa devina un pic plictisitoare si comune (cand erau doar vreo 5 gti-uri in toata tara...erau cele mai tari jante ;) ;) ) Le schimb io si pe astea...deocamdata insa nu am gasit nimik special...si prefer pt moment sa bag si niste bani in motor :twisted: Lambo la 4 usi nu cred ca da asa de bine :???: Who are matale...ca si chestie :rolleyes2 :rolleyes2....ca gti-ul meu nu ridica capota la oricine :oops: |
Quote:
Cand te fac o Magura sau un Moinesti ??? :twisted: :twisted: |
Quote:
Pai nu e o masina iesita din comun (desi poate deveni :-) ), dar eu cand zic iesit din comun ma refer la altceva ... un RS4 pt mine :shock: :shock: Pai si a mea are cam aceleasi performante ... inseamna ca si a mea e iesita din comun ? :D |
1 Attachment(s)
Noul Abt Volkswagen Golf GTI VS4-R are 270 HP and 350 Nm.
Rotile de aliaj, SP1, sunt de 19" si sunt echipate cu anvelope Dunlop SP SportMaxx 225/35 R19. |
Quote:
DA nu mi se pare o masina iesita din comun pt ca:1 nu ofera mari performante sa zici "da domne,rupe asfaltu sub ea" ,2.o masina iesita din comun are un caracter UNIC. spre ex,o masina iesita din comun este un lambo,un ferrari,sau...poate fi si un golf5 GTI,R32....MODIFICATE ca daca-s stock,si a mea si a lu gogu de la etaju 18 sunt la fel,corect? o masina iesita din comun poate fi spre ex un espero cu motor SFI ;) sau un golf 5 gti de vreo 300 si ceva de cai dar chestiile astea cu stock dar e cea mai tare mi se par putin abusurde....ca sa fie mai speciala tre sa aiba cea mai special pe ea nu am vrut sa jignesc prin ceea ce am zis aici,aleks(moderatorul sectiuni) ma cunoaste f bine si stie ca nu-mi sta in fire sa jignesc am vrut doar sa-mi expun punctul de vedere toate cele bune |
lol, super tare
|
Quote:
Cel putin asa cred .... nu zozo ? :shock: |
Eu am vrut sa va spun ca fatza de alte oferte in zona asta de pret, golf 5 gti este o masina iesita din comun.
Eu nu am cum sa ma supar sau sa ma atac,pentru ca sunt inca convins ca am ales o super masina Multa lume dupa ce cumpara o masina normala,incepe sa puna suspensii sport,schimba sistemul de franare,cutie sau un ambreiaj sport macar......toate acestea la aceasta masina sunt stock si sunt gandite sa lucreze impreuna cu motorul si cu dsg-ul......magnific 8) 8) 8) 8) Eu atat am spus....ca daca nu sunteti asa impresionatzi de un 5 gti,incercatzi sa facetzi rost si sa conducetzi unul si dupa va astept parerile tot aici 8) 8) Si cand datzi peste un 5 gti intr-un sector de drum virajat....incercatzi sa va tinetzi dupa el 8) 8) 8) si postatzi tot aici ce atzi ........:twisted: |
Quote:
Eu ziceam ca alte masini le consider iesite din comun (lambo, porche, rs4 8) , masserati, etc ....) nu ca masina ta nu e super ... si ca nu as fi impresionat de ea. E iesita din comun fata de majoritatea masinilor ... asta e clar, nu se pune problema ... dar fata de altele ce sunt sportive pursange, nu este.:-) |
oricum tre' sa recunoasteti k gti-ul lui zozo sare in oki mai tare dekt restul, nush de ce, are el ceva...
cat despre plinul lui silviu, scuzele mele, nu citisem cu atentie :D |
apropo de silviu. tari jantele... nu crezi ca era mai bine sa vopsesti oala din spate si ertierele in portocaliu? parerea mea.
|
Nu a gasit portocaliu si le-am vopsit in galben..sunt sigur ca o sa le schimbe culoarea.. :)
|
nergru+galben devine portocaliu...
|
Quote:
|
asa frate... combinatii de culori... dao naibii... andrei. tu ai dsicuri pe spate nu?
|
Atentiune Atentiune !!!!!
Astept sugestii pentru jante ....cu poze cu tot 8) 8) 8) Cred ca am gasit un cumparator la astea ale mele si tre sa pun ceva in loc... Asa ca sa vedem acu ce mai zicetzi ,ca tot m-atzi frecat la cap cu jantele....sa vad acu ce imi sugeratzi sa pun in loc...ca eu unu nu prea am vazut alternative :evil: :evil: |
Quote:
Am eu niste jante pe 16 de tabla de care vreau sa scap ... au si cauciucuri de iarna pe ele :D :lol: O idee ar fi jantele ABT ... Ma mai gandesc ce ar sta bine pe gti si mai vin cu idei. :-) |
Pai zi si tu ce gen ce culoare..In cate spite?Cromate sau negre?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning