![]() |
Re: Chat....
facem si noi un manifest la benzinarii cum fac baietii din alte orase? ne organizam sa facem ceva impreuna? :D
|
manifest ar fii sa nu mai cumparati benzina/motorina cu aproape 5 lei....si asa nu cred ca se va face ceva...poate cativa se aleg cu o amenda ca au blocat drumu public :D
Cumparativa masini pe motorina..si sustineti hotia si voi ! |
Quote:
|
Quote:
Adica is pro pt. minunea asta ce vreti sa faceti....da pana ce nu mergeti sa il bagati in masina pe borbelyi ala....nu o sa faceti nimica.... Sincer gandeste logic...(nu te contrazic, nu ma iau de tine, ca nu e frumos din partea mea) da sau facut si revoluti...si ce sa intamplat...?! Chiar crezi ca Parlamentari se sperie de niste tineri cu BMW-uri si alte carute care blocheaza benzinariile ? As putea sa ma plimb prin fata parlamentului o viata intreaga cu o pancarda ca jos taxa si ieftiniti combustibilul..ca nu o sa rezolv nimica... Asteapta sa vina iara alegerile si faceti atunci scandal... PS. Mi mi se rupe de taxa ca e mare si ca e scump combustibilu....daca vrei economie cumparati un moped si faci economie... Cine are o sa isi permita sa plateasca si taxa aia, si sa isi cumpere si combustibil scump...cine nu asta e....(sau putut inmatricula masini la noi in Romania si fara sa platesti taxa...) Romanu e bun la toate..si iara face o manevra si nu plateste taxa. Traim in Romania ! cu Base in frunte ! Asa e cum spui tu defapt...daca vrei te car si cu roaba...numa nu te lua de mine ca is satul de prosti ! (sper ca nu te simti) Ar trebui sa faca protest toata Europa...ca peste tot e asa...nu numa la noi se scumpeste... |
Vand BICICLETA
An fabricatie - Nu conteaza,telescop fata + spate,reductor cu 3 trepte ,9 viteze,consum 0% Si asa nu o sa te mai doara capul de 5lei/litru :D |
Quote:
|
Spilner, problema nu este doar de moped, dar pretul asta il resimti apoi in tot ceea ce consumi.
Ajungi sa il bagi mai greu in masina pe Borbely sau pe oricine... in schimb daca treaba asta ia amploare la nivel national, poate se va simti, poate nu - macar cei care au participat au constiinta impacata ca au incercat ceva. Iar cand vin alegerile... sa fim seriosi: avem de ales intre hoti, hoti si iar hoti, doar ca poarta diverse culori politice. |
Quote:
|
Quote:
faza cu taxa am inmatriculat si yo masina fara taxa... nu-i problema de asta, da sa mai deschidem ochii unpik la oameni. knd mergeam cu taicameo la rafinarie cu cisterna dupa combustibil, ei ieseau la pretu de 1.70 sau maxim 2 lei nu mai stiu... da bostanii astia ce is la guvern baga accize peste pretu dublu.. nu ma incalzeste cu nimik ca asa-i in toata Europa, ca aia au salarii de 10 ori mai mari ca a noastre. plus ca titeiu il scoatem de la noi din pamant nu-l importam de nusht unde... asa ca la noi n-ar trebui sa se scumpeasca de fiecare data knd anunta la TV ca is conditii grele in Marea Nordului de scos petrol si ca creste barilu. asta i vrajeala ... |
http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...l-benzinei.htm
Stiu ca articolu ii din 2005, dar am fi naivi sa credem ca s-ar schimba ceva, sa nu mai zic de accize :rolleyes2 |
Ar trebui sa faca protest toata Europa...ca peste tot e asa...nu numa la noi se scumpeste...[/QUOTE]
tu nu umbli pe afara asai? in austria si germania este in jur de 4.5 lei litru si ei au salari plus calitatea combustibilului este alta ( scade si consumul ) dec i cum ramane cu afirmatiile negandite facute de prosti (sper ca nu te simti) |
In Spania la Repsol unde alimentez cel mai des motorina e 1.24E iar benzina e 1.26E.
|
Quote:
|
Quote:
deloc (is genu de om care sta in Romania numa, nu ma misc din tara mea de 2 lei)...infine eu astept rezultatu` sa vad ce se va intampla...imi place sa privesc din spate lucrurile :)) daca voi faceti ceva (adica romania) as fii in stare sa ma inchin in fata voastra) |
E peste 1,30€/1,40€ in AT, DE, FR, CH...
4,5 lei grei inseamna exact 1,05€... Nu mai vorbi aiurea. |
@Varga In Austria benzina e deja 1.30-1,40 la OMV
Motorina 1,20 1,32 Si daca ar trebui sa fie ietin in grecia combustibilu supriza acolo e 1,50,1,65 si motorina 1,40, (si au facut oameni aia un scandal acolo de au dat foc la tot) la noi acuma e mai ieftin inca si va urca pretul de EU cat de curand ! LA MULTI ANI TOTUROR! Un An Nou Fericit va doresc ! is prea batran pt certuri ma duc sa ma relaxex :) |
In Spania din cate am auzit eu in momentul in care au scumpit combustibilul au facut proteste tiristii... 3 zile au stat in greva, nu au mai circulat, iar atunci tara a paralizat... nu s-a mai gasit aproape nimic in magazine, iar atunci statul spaniol a redus din nou pretul combustibilului.
|
Quote:
|
Da, da... Difera preturile, mai ales in AT si CH. Gasesti in Franta motorina si cu 1,10 mai pe la tara.
Dar in general sunt mari preturile. Saptamana trecuta in Franta pretul medie la carburanti era de: Motorina: 1,23€ Benzina: 1,41€ Iar preturile cresc saptamanal pentru ca: - pe termen scurt, iarna este destul de grea si lumea se incalzeste + e vacanta si lumea circula de sarbatori - pe termen lung pentru ca tarile precum China si India consuma din ce in ce mai mult Peste cateva saptamani s-ar putea se inregistreze noi recorduri de preturi. Azi barilul era la 90,25$... |
8 Attachment(s)
Vand jante pe 16" cu buza, prindere 4*100, cauciucuri de vara 215/40/16,
250E cu tot cu gume, accept schimburi. Jantele se afla in CJ |
Quote:
|
unde erai cand imi trebuiau model de rs2 pe B4 ? :lol:
|
ce sa fac ... oferta e valabila !!
|
stire pt automobilisti, daca e cineva interesat:
de la 1 februarie se baga iarasi blocaje in tg. mures la parcarile cu plata la a doua sanctiune deja poti fi blocat 60 ron deblocarea asa ca luati-va masuri de precautie |
si daca acuma ai deja 2? sau de la 1 februarie se ia de la 0?
|
cred ca din februarie incolo, inca nu se stie sigur; oricum, cele de pana acuma nu se sterg oricum
ps. nu voi fi eu acolo, deci sper sa nu incepeti cu telefoane :evil: |
Quote:
|
de dat jos roata nu poti ca ala vine peste prezoane; mai indicat ar fi insa sa parchezi cu roata virata maxim, asa nui sigur ca se poate pune
|
Stiti ceva masina (buna) care ar urma sa fie dusa la Rabla? :D
|
vrei sa ii faci un cadou lui Alin? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
`baietii ,unde gasesc si eu un spray dinala rosu pentru stopuri?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
De vanzare audi A4 b5, 1.9 tdi s-line, full piele clima, 110 cai, jante de vara si de iarna, an ,97
pret 4500 negociabil 0745926111 |
Vand mirositori auto cu aroma de guma "Turbo",daca tineti minte unii ce miros avea:) si en-gros si si pe bucata,poze o sa pun maine sau eventual deseara.Pretul unei sticlute este de 35 ron cu TVA !
|
poate le si pui in sectiunea destinata vanzarii...
https://forum.4tuning.ro/403-zona-com...i-talcioc.html |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de Firma DEPO ce produc faruri....sunt bune sau asa si asa. mi-am luat faruri pe a4 model facelift noi
|
sunt chiar ok. am montat o gramada si sunt de calitate foarte buna..daca nu te descurci cu montajul sau ai nevoie de xenon pe ele da un semn pe privat ;)
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning