![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
|
Quote:
|
cum a reusit?:))eu am inteles o poveste ...acum poate aflu alta:))
|
accident pe dealu negru, pe la 10 km de valcea cred
un tir rasturnat in curba asta https://www.youtube.com/user/hondacbr.../9/k-LegjxtEEY venea catre valcea, era rasturnat pe stanga peste parapet cu parbrizu facut praf, nu cred ca ii e prea bine la sofer dupa cum a picat noroc ca nu a prins pe nimeni sub el... nu am apucat sa fac poze :oops: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ce a fost si ce a ajuns :cry: .Pacat o vazusem live prin nord chiar se auzea si arata bine.Momentan for sale pe un site .
Attachment 1851036 Attachment 1851037 Attachment 1851038 Attachment 1851039 |
A dat trenul peste ea ? :rolleyes2
|
Dati-mi si mie un PM cu numarul de inmatriculare al Bmw-ului.
uniquevl - Fa-i si tu ceva sa poti primi PM ;) |
pacat de BMW.era chiar frumos....dar ce s-a intamplat pana la urma??
|
Quote:
|
Quote:
https://img14.imageshack.us/img14/295...2010056.th.jpg |
Quote:
|
|
Da erea din valcea.pacat...mare pacat
|
stie cineva de un accident la iesire din oras ... raureni sau drumu spre horezu ?
|
Stie cineva ce numar de inmatriculare avea A cinciu' ?! :rolleyes2
|
VITEZA UCIDE!
Quote:
Niste Indieni au iesit in decor cu "marcedesu" si au luat un copac in plin care saracu` nu a rezistat tentatiei si a cazut pe spate cand i-a vazut si masina era cu plafonu` pe copac,2 raniti... nu murise nimeni cand am plecat eu dar unu era ranit mai rau! Au avut mare noroc cu farurile ca au ramas aprinse si am putut sa ii vad si alt mare noroc e ala ca nu s-au dus un metru mai incolo... era linia ferata si pana a venit descarcerarea au trecut 2 trenuri... daca erau un metru mai incolo veneau degeaba! Oricum am ramas surprins de militie... nu au durat 5 min dupa ce am sunat si erau la fata locului!(descarcerare,ambulanta,rutiera) Pana la urma au iesit paguba masina .. care nu prea era stralucita si sigur nu era de romania.. pe fata nu avea numar si in spatele masini nu am putut sa ma duc sa vad.. Si nu stiu sigur cel de-al 2`lea daca a supravietutit! Shit Happens! :paper: |
|
Quote:
Nu era din rm valcea , omu statea in agigea-constanta .. imi era cunostinta :( Dumnezeu sa-l ierte |
Quote:
Dumnezeu sa il odihneasca ! ieri a fost inmormantat in rm valcea. R.I.P Fenta |
eh , de acolo se tragea , dar majoritatea timpului il pierdea la constanta
|
RIP FENTA
|
Accident pe la 5 si ceva.. in centru la mall, un golf 4 ( un prieten ) venea dinspre olanesti.. a taiat calea la un BMW seria 3.. si .... vedeti si voi din covorbirea pe mess ...A fost aseara pe bulevard.. cu golf 4 GRI ..
CONVORBIRE PE MESSENGER: sukarboy65 : imi luara permisul ~BoDo ~ : ce? ~BoDo ~ : cum? sukarboy65 : facui accident ~BoDo ~ : grav? unde? cum? sukarboy65 : taiai calea unui treiar,ala lovii un x3 si xe -ul atinsa un pic un peugeot ~BoDo ~ : aveai viteza? ~BoDo ~ : sau cum/? sukarboy65 : taiai calea unui treiar in drum spre ana ipatescu sukarboy65 : si dupa ce ma lovii pe mine....lovii si in parcare ~BoDo ~ : deci practic ala intra in tine,nu? sukarboy65 : da sukarboy65 : dar eu eram de vina ca ii taiai calea ~BoDo ~ : trecusi pe rosu? sukarboy65 : nu nene nu sukarboy65: eu am usile job,de pe stanga sukarboy65: pragurile varza sukarboy65: o bara dusa ~BoDo ~: pff ~BoDo ~: ***.. ce aiurea.. sukarboy65: stalpul zob ~BoDo ~: si acu le faci si alora masiniile sukarboy65: poi da ~BoDo ~: si permisu cat ? 3 luni? sau definitiv? sukarboy65: minim 200 milioane cred ca o sa fie despagubirile sukarboy65: 3 luni sukarboy65: la 17 si un pic ~BoDo ~: ~BoDo ~: si a ta e dauna totala... bine macar k ai casco sukarboy65: ppoi da NASPA FRATE ! |
Quote:
|
stie cineva ceva de accidentul din ostroveni (langa enigma)???era un peugeot parca infipt intr-un copac de pe totuar...cam toata masina era avariata...
|
Quote:
un baiat cu un passat pe la 5 de dimineata a intrat in 4 masini un fiat, renault-ul, un mercedes si inca una... |
Daca baiatul ala e cine cred eu ca e...nu are permis si acel clio e tot al lui.
|
Quote:
|
Quote:
hai cu detalii demonS :shock: |
Un seat toledo de prin 1995 era adineauri in tufisuri jos in nord langa gara :-?? bucati de bara isirate pe jos spatele facut varza.Portbagaj deschis si usi dar nimeni pe acolo. :shock:Spookie
|
e de cateva zile acolo asa...si au fost mai multe masini avariante in parcarea aia. Cred ca a intrat cineva in ele
|
un opel astra a lovit seatu,un e class si o skoda octavia 2 ....<-viteza+zapada
|
Quote:
daca a venit dinspre cozia, la fel cred ca unul dintre voi nu a respectat semaforul. daca tu dinspre zavoi ai intrat pe verde si n-ai avut timp sa treci, ala e vinovat ca nu a asteptat |
4 Attachment(s)
Faza cam asa sta, prietenul asta al meu, venea dinspre zavoi, si a vrut sa intre pe ana ipatescu.. Si ala venea de pe podu vinerii mari.. dar dupa logica mea, baiatu asta cu golfu trebuia sa fie lovit si pe partea dreapta, si culmea, e doar pe stanga.. In fine, cert e ca 3 luni e pieton. Grija mare tuturor.
Cateva poze de cand am "reparat"( indreptat bara si armatura de fier ) masina lu DuD.VL dupa un nefericit eveniment ! |
am uitat sa facem poza dupa ce am reparato =))) da era intuneric... PS Cumpar faruri simple g3
|
2 Attachment(s)
Accident azi de dimineatza ... Pe la 3:30-4:00 ... la mine in fata blocului :) O masina venea cu viteza.. si a intrat in 3 masini pe partea dreapta :) o dacia 1310 , o dacie Solenza , un Bmw 316... Nu am facut poze decat la 2 masini... ca solenza o lua nenea din parcare :) ( Ala care a dat.. a fugit imediat.. nu ia vazut nimeni numaru de inmatriculare.. cik era o masina gri metalizat... mare.. motor mare ca se auzea destul de gros :) probabil un Mertzan sau Bmw.. ) Soferul mai mult ca sigur venea de la discoteca.. bause ceva.. ca altfel nu cred ca fugea :)
|
are pagube serioase bmw`ul...:(
|
da.. si daca nu il gasesc pe cel care a facut paguba... tre sa il faca pe bani lui ...
|
Quote:
|
Tocmai ce am trecut si eu pe acolo si am vazut cele doua masini... Nasol, de asta e buna o polita casco, habar nu ai cand da "norocul" peste tine...
Ce mor eu pe unii... Ce pagube serioase are " bemveu' ", pai dacia aia nu are pagube serioase? EDIT: de l-ar gasi pe ala beat/nebeat de a facut accidentul si a fugit de la locul accidentului. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning