Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

goshy 30-09-12 11:18

Re: Vw bora Edition

de la ta technix o gasesti polish... asa era si a mea

soosy 30-09-12 13:58

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5192324)
de la ta technix o gasesti polish... asa era si a mea

si de ce ai renuntat?ceva nu ii ok?

imi este frica ca nu cumva sa "agate" in capacul de la motor...intre caroserie si capac este putin spatiu...si ii la nivel cu oala telescopului sau poate ceva mai sus:rolleyes2

goshy 30-09-12 14:24

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5192483)
si de ce ai renuntat?ceva nu ii ok?

imi este frica ca nu cumva sa "agate" in capacul de la motor...intre caroserie si capac este putin spatiu...si ii la nivel cu oala telescopului sau poate ceva mai sus:rolleyes2

nu am avut probleme, sa zicem ca venea exact la ras cu capacul... si tu ai tot AJM ca si mine, dar nu am mai vrut sa gauresc oala si nu am eu o hergelie de cai s-o intaresc

soosy 30-09-12 14:40

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5192498)
nu am avut probleme, sa zicem ca venea exact la ras cu capacul... si tu ai tot AJM ca si mine, dar nu am mai vrut sa gauresc oala si nu am eu o hergelie de cai s-o intaresc

de mult ma bate gandul sa pun dar tot is cu dubiul sa nu dau banii degeaba...sau sa ma apuc sa fac improvizatii si etc etc
daca zici ca merge...ma bag

pozele puse de colegul,cel mai apropiat model la motor ii cel de la skoda..dar din apcate ala are Wiechers,ceva mai de calitate si probabil mai dedicata

omu de la Ta zice ca merge la tdi,dar din cate se vede sunt multe modele si na...

B-99-SAA 01-10-12 19:43

Si iar incepem cu multa vorbarie pentru nimic.... Daca a pus omu poze cu mai multe modele, nu e bine, daca ti-au mai zis altii ca au avut si s-a potrivit, iar nu e bine, daca o iei si nu se transforma masina in avion (adica nu simti tu nici o imbunatatire) iar nu e bine. Si mai umplem 5-6 pagini doar cu pareri, si in ultima instanta renunti!
Ai putea foarte bine sa te documentezi, internetul e foooooooaarrrrte vast, gasesti chiar ce vrei si ce nu vrei! Iar pe forum pui 2-3 poze dupa montaj. Dar na, fiecare cum ii place, unii fac si tac, altii invers.

soosy 01-10-12 20:06

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5194065)
Si iar incepem cu multa vorbarie pentru nimic.... Daca a pus omu poze cu mai multe modele, nu e bine, daca ti-au mai zis altii ca au avut si s-a potrivit, iar nu e bine, daca o iei si nu se transforma masina in avion (adica nu simti tu nici o imbunatatire) iar nu e bine. Si mai umplem 5-6 pagini doar cu pareri, si in ultima instanta renunti!
Ai putea foarte bine sa te documentezi, internetul e foooooooaarrrrte vast, gasesti chiar ce vrei si ce nu vrei! Iar pe forum pui 2-3 poze dupa montaj. Dar na, fiecare cum ii place, unii fac si tac, altii invers.

acum daca iti zic ca iar vorbesti de a dragul de a vorbi te superi
intradevar el a pus poze dar nici una dintre ele nu este exact ca si motorul meu si nici strut barul nu este cea ce am gasit eu
adica mare lucru nu am rezolvat(maxim modelul de pe sokda ar fi cum am eu)
legat de dubii,evident inainte sa dau banul ma documentez,intreb si etc...ii forum nu?:rolleyes2
si ii vorba de o piesa care s-ar putea potrivi si poate nu(la cati dintre voi ii va parea rau daca dau banii degeaba?!)
+ cu cati am vorbit pentru bara am primit fel si fel de raspunsuri(ba ca nu merge,ba ca trebuie modificat ba ca ii ok)

dupa toate astea,am dreptate sau nu?

soosy 03-10-12 11:50

5 Attachment(s)
asa arata pioneerul montat:D...
de cateva zile ma bucur de calitatea sunetului
merge lada de bass de rupe;)

next...o sa dau comanda pentru knob si saculet
si in final,ultim pas...sa lamuresc problema legat de strut bar(desii unii devin agitati de la intrebari si etc treaba nu este chiar simpla,chiar producatorul,dealer oficial a celor de la Ta tehnix spune ca nu este pentru tdi)doar cu adaptari si etc etc

cea ce este chiar dedicat sa zic asa,incepe de la 120 eu

sorin gti power 03-10-12 12:10

pioneer-ul vine perfect ,
volanul e imbracat bine dar albul ala de pe el ca ca nuca-n perete nu merge cu nimik din masina , daca era negru era perfect ,
iti cam place sa complici lucrurile cand totul poate fi atat de simplu ...la fel si cu bara ...cumpara wiechers si nu ai probleme cade perfect si n-ai batai de cap , la fel complici lucrurile cu Ta care e cel mai slab de pe piata improvizatii si altele , cumpara calitate nu te carpii ca te rupi (calitatea costa)

soosy 03-10-12 12:14

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5196027)
pioneer-ul vine perfect ,
volanul e imbracat bine dar albul ala de pe el ca ca nuca-n perete nu merge cu nimik din masina , daca era negru era perfect ,
iti cam place sa complici lucrurile cand totul poate fi atat de simplu ...la fel si cu bara ...cumpara wiechers si nu ai probleme cade perfect si n-ai batai de cap , la fel complici lucrurile cu Ta care e cel mai slab de pe piata improvizatii si altele , cumpara calitate nu te carpii ca te rupi (calitatea costa)

da ii corect ce zici tu de calitate,pret si etc
dar nu intodeauna ce este mai scump este si mai bun
daca o fi vorba de o piesa originala,ceva chestie de la motor si etc atunci no comment dar asa fiind "tuning" evident caut(cautam)variantele mai ieftine(asa cevanu faci la o bara fata,la o instalatie audio...si etc)dar acelas lucru face si wiechers ca si Fk sau eu stiu...atat ca nu stiu cum ii cu compatibilitatea

volanul ii chiar ok...chestia aia de jos ii un gri...genul cum ii la ceasuri si pedalele
un fel de imitatie dupa gti

sorin gti power 03-10-12 12:20

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196029)
da ii corect ce zici tu de calitate,pret si etc
dar nu intodeauna ce este mai scump este si mai bun
daca o fi vorba de o piesa originala,ceva chestie de la motor si etc atunci no comment dar asa fiind "tuning" evident caut(cautam)variantele mai ieftine(asa cevanu faci la o bara fata,la o instalatie audio...si etc)dar acelas lucru face si wiechers ca si Fk sau eu stiu...atat ca nu stiu cum ii cu compatibilitatea

volanul ii chiar ok...chestia aia de jos ii un gri...genul cum ii la ceasuri si pedalele
un fel de imitatie dupa gti

calitatea costa si crede-ma e calitate si se vede am simtit pe pielea mea

ieftin e slab calitativ intotdeauna

imitatie=kitch , nu exista pe gti volan modelul ala nici asemanator, pedalele fac parte din alt film cum spunea cineva mai sus , or fi ele ieftine dar se duc spre nfs rau

soosy 03-10-12 12:43

2 Attachment(s)
uite aici....am zis imitatie,nu exact la fel
oricum imi parea asa mai ok decat cel de gti...(imi parea ciudat doar partea de sus sa fie alta culoare(a partii de jos)...asa vine mai bine)

faceam 100% la fel daca puteam si forma volanului...dar era alta investitie,alta treaba
pedalele is chiar ok...simple(nu gume peste,nu leduri,nu modele si etc)
evident is mai frumoase cele de TT dar na..

sper nfs mai este foarte mult din toate punctele de vedere

sorin gti power 03-10-12 17:02

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196050)
uite aici....am zis imitatie,nu exact la fel
oricum imi parea asa mai ok decat cel de gti...(imi parea ciudat doar partea de sus sa fie alta culoare(a partii de jos)...asa vine mai bine)

faceam 100% la fel daca puteam si forma volanului...dar era alta investitie,alta treaba
pedalele is chiar ok...simple(nu gume peste,nu leduri,nu modele si etc)
evident is mai frumoase cele de TT dar na..

sper nfs mai este foarte mult din toate punctele de vedere

omule degeaba incerci sa explici te contrazici singur , volanul tau nu are nici-o treaba cu volanul de mk5 gti , nici macar cea mai mica asemanare , este doar un volan sport vw imbracat si ai vrut tu sa fie bucata aia gri-alba jos si doar atat , nu este nici imitatie nu e nimik , tu incerci ceva dar nici tu nu stii ce e

si treaba cu pedalele e doar in mintea ta ca sunt simple -- sunt ozn-uri , simple si mult mai frumoase erau cele normale ale masinii

spor la treaba , sper sa-ti iei drumul bun si sa iei in considerare ce spun unii useri si gandeste-te ca nu tot ce e in mintea ta e bine , accepta criticile si pune-le in practica

soosy 03-10-12 17:09

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5196330)
omule degeaba incerci sa explici te contrazici singur , volanul tau nu are nici-o treaba cu volanul de mk5 gti , nici macar cea mai mica asemanare , este doar un volan sport vw imbracat si ai vrut tu sa fie bucata aia gri-alba jos si doar atat , nu este nici imitatie nu e nimik , tu incerci ceva dar nici tu nu stii ce e

si treaba cu pedalele e doar in mintea ta ca sunt simple -- sunt ozn-uri , simple si mult mai frumoase erau cele normale ale masinii

spor la treaba , sper sa-ti iei drumul bun si sa iei in considerare ce spun unii useri si gandeste-te ca nu tot ce e in mintea ta e bine , accepta criticile si pune-le in practica

le accept nici o problema...fiecare cu ideiile lui
iar asa cum in mintea mea este acel volan si pedalele au altii altele in mintea lor
nu contest nimic ca gusturiile nu se discuta,nici mie nu imi plac N si N modele de jante desii sunt scumpe rare si etc,asa si altora poate sa placa ceva ieftin dar poate fi si bun

in fine...nu are rost sa intram in detalii si polemici

Mirel1919 03-10-12 19:04

Era foarte frumoasa masina daca ascultai sfaturile tuturor de aici. Daca aveai acuma pedalele normale, volanu fara chestia alba si capace originale la boxe era lux interiorul. Succes in continuare.

B-99-SAA 03-10-12 19:15

Omule, nu te supara, tu ai problema de perceptie....! Sorin iti spune ca ce e calitativ costa, iar tu zici ca tot bara e si aia si cealalta.... Pai de ce nu ti-ai luat Dacie, ca si aia tot masina e, si era mai ieftina decat Bora. Si sa nu zici ca nu e acelasi lucru, pentru ca e fix la fel!
Sunt de acord cu Mirel, toti ti-am zis ca aia nu si aia nu, dar tu ai adunat cate putin la fiecare capitol din gusturile tale si a iesit cam trist: pedalele "is ok" ca-ti plac tie, husele cu playboy n-au nimic pt ca sunt doar aruncate acolo, boxele "arata bine si asa", volanu asa ti s-a parut tie ca seamana cu nu stiu care de gti, si lista continua.
Si apropo, sa te documentezi nu inseamna sa scrii pe 4tuning si sa astepti raspuns, ci sa folosesti google si site-urile de afara, ca nu esti primu care modifica o Bora. Asta e, ramai la pedale si stickere, ca OEM cu jante si lasata blana nu-ti place, ala nu e tuning.....!

soosy 03-10-12 19:15

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196482)
Era foarte frumoasa masina daca ascultai sfaturile tuturor de aici. Daca aveai acuma pedalele normale, volanu fara chestia alba si capace originale la boxe era lux interiorul. Succes in continuare.

care era farmecul pedalelor cu gumele alea roase?
volanul cu pielea decolorata?
capacele originale?!?!?pentru ce?

hai sa fim seriosi si sa nu incepem din nou
pana la urma ajungem la concluzia ca nu are rost sa facem nimic ca pe original ce vine din fabrica ba ca ii in stare buna ba ca nu trebuie sa ramana asa si orice ai pune in loc nu arata frumos

chiar acum incep sa imi imaginez cat de frumoasa era daca erau toate alea la loc:))OAMENI TREZIREA

mersi,bafta si tie

Mirel1919 03-10-12 19:17

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196498)
care era farmecul pedalelor cu gumele alea roase?
volanul cu pielea decolorata?
capacele originale?!?!?pentru ce?

hai sa fim seriosi si sa nu incepem din nou
pana la urma ajungem la concluzia ca nu are rost sa facem nimic ca pe original ce vine din fabrica ba ca ii in stare buna ba ca nu trebuie sa ramana asa si orice ai pune in loc nu arata frumos

chiar acum incep sa imi imaginez cat de frumoasa era daca erau toate alea la loc:))OAMENI TREZIREA

mersi,bafta si tie

Eu nu ma refeream sa nu retapitezi volanu, bine ai facut ca l-ai facut dar fara alb sau gri sau ce e ala, navigatie arata super bine, boxele is ca nuca in perete, pedalele la fel.. si mai scapa de jucariile de la oglinzi si o sa vezi ca altcumva arata.

soosy 03-10-12 19:19

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5196497)
Omule, nu te supara, tu ai problema de perceptie....! Sorin iti spune ca ce e calitativ costa, iar tu zici ca tot bara e si aia si cealalta.... Pai de ce nu ti-ai luat Dacie, ca si aia tot masina e, si era mai ieftina decat Bora. Si sa nu zici ca nu e acelasi lucru, pentru ca e fix la fel!
Sunt de acord cu Mirel, toti ti-am zis ca aia nu si aia nu, dar tu ai adunat cate putin la fiecare capitol din gusturile tale si a iesit cam trist: pedalele "is ok" ca-ti plac tie, husele cu playboy n-au nimic pt ca sunt doar aruncate acolo, boxele "arata bine si asa", volanu asa ti s-a parut tie ca seamana cu nu stiu care de gti, si lista continua.
Si apropo, sa te documentezi nu inseamna sa scrii pe 4tuning si sa astepti raspuns, ci sa folosesti google si site-urile de afara, ca nu esti primu care modifica o Bora. Asta e, ramai la pedale si stickere, ca OEM cu jante si lasata blana nu-ti place, ala nu e tuning.....!

sefu
RELAX
una ii sa vorbim de o bara..un lucru simplu si alta ii sa vorbim de o masina,ceva mai complex
dar asa va place voua sa va legati de toate chestiile sa putem incepe iar discutii inutile
hai ca eu is prost si nu stiu...explica cu ce este mai bun bara de 100 eu fata de cea cu 50 eu?(ce ofera in plus...?)ca ii dintru-n material mai finisat?si CE?
legat de "problemele"anterioare nu are rost sa le aducem iar in discutii(husele nu mai sunt)iar restu ramane la imaginatia,gustul fiecaruia
volanul este absolut ok...boxele si mai si iar pedalele sunt singurele sa zicem varianta de avarie(nu sunt eu de vina ca ii distanta mare intre fata de usa si usa)

soosy 03-10-12 19:25

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196503)
Eu nu ma refeream sa nu retapitezi volanu, bine ai facut ca l-ai facut dar fara alb sau gri sau ce e ala, navigatie arata super bine, boxele is ca nuca in perete, pedalele la fel.. si mai scapa de jucariile de la oglinzi si o sa vezi ca altcumva arata.

mda...ma gandesc ca si acel plus ii ca nuca in perete si ca ii kitch
chiar nu va inteleg...
griul ala chiar sta foarte bine...ca nu va place la 1-2-3 persoane ok...poate mai sunt inca atatea sau mai multe persoane carora le place
boxele la fel...voi chiar suneti batuti in cap sau chiar nu mai stiu ce sa cred....va trebui sa dau telefon la mtx sa ma iau de ei ca de ce produc asemenea grile ca carcotasii si fanii Oem zic ca ii tiganie...mda
poate o sa faca si ei grile ca cele originale si totul va fi bine

ca si rezumat,is chiar satul pana peste cap
nu sunt primul si nici ultimul care modific bora,masina este foarte ok asa cum este acum,la orice ora oriunde pot sa imi fac prezenta pentru ca este o masina decenta,modificata si la locul ei
putin ma intereseaza chichituriile voastre ca nu ii ok grila,si etc etc...COPILARII
ma intreb daca nu erau astea,ce alta discutie puteati gasi

in final,rog un moderator sa inchida acest topic
voi continua sa fac masina frumos in liniste si fara discutii inutiile
atunci cand oameni in masura care au realizari si pot dovedi cea ce vorbesc o sa imi spuna ce nu este ok,o sa imi repar greseala(desi deocamdata nu am SIGUR ce)pana atunci nu am timp si nici nu as vrea sa ma tot iau in gura cu toti sustinatorii tuningului virtual

apucativa fratiilor de fapte si mai putine vorbe
va multumesc

Mirel1919 03-10-12 19:31

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196514)
mda...ma gandesc ca si acel plus ii ca nuca in perete si ca ii kitch
chiar nu va inteleg...
griul ala chiar sta foarte bine...ca nu va place la 1-2-3 persoane ok...poate mai sunt inca atatea sau mai multe persoane carora le place
boxele la fel...voi chiar suneti batuti in cap sau chiar nu mai stiu ce sa cred....va trebui sa dau telefon la mtx sa ma iau de ei ca de ce produc asemenea grile ca carcotasii si fanii Oem zic ca ii tiganie...mda
poate o sa faca si ei grile ca cele originale si totul va fi bine

ca si rezumat,is chiar satul pana peste cap
nu sunt primul si nici ultimul care modific bora,masina este foarte ok asa cum este acum,la orice ora oriunde pot sa imi fac prezenta pentru ca este o masina decenta,modificata si la locul ei
putin ma intereseaza chichituriile voastre ca nu ii ok grila,si etc etc...COPILARII
ma intreb daca nu erau astea,ce alta discutie puteati gasi

in final,rog un moderator sa inchida acest topic
voi continua sa fac masina frumos in liniste si fara discutii inutiile
atunci cand oameni in masura care au realizari si pot dovedi cea ce vorbesc o sa imi spuna ce nu este ok,o sa imi repar greseala(desi deocamdata nu am SIGUR ce)pana atunci nu am timp si nici nu as vrea sa ma tot iau in gura cu toti sustinatorii tuningului virtual

apucativa fratiilor de fapte si mai putine vorbe
va multumesc

Ma omule tie ce-ti lipseste? Tu nu creca esti la semne, iti zice tot forumu ca nu arata bine, e o critica constructiva, ii alegerea ta daca schimbi aia sau pe aialalta. De ce dracu iei asa maxim? Doar ca-ti zicem? Atunci de ce ai mai facut topicu daca te asteptai ca toata lumea sa iti zica ca TOTUL E OK CU MASINA TA? Mie personal in-afara de navigatie ce ai facut tu la interior mi se pare un mare cacat. + ca nu esti dispus sa accepti sfaturi, cand iti zice unu ceva te aprinzi si incepi sa dactilografiezi hieroglife de a tale, treaba ta ce faci cu masina dar vezi sa nu ajunga unde nu trebe. PS: Mie personal imi place exterioru mult.

soosy 03-10-12 19:36

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196527)
Ma omule tie ce-ti lipseste? Tu nu creca esti la semne, iti zice tot forumu ca nu arata bine, e o critica constructiva, ii alegerea ta daca schimbi aia sau pe aialalta. De ce dracu iei asa maxim? Doar ca-ti zicem? Atunci de ce ai mai facut topicu daca te asteptai ca toata lumea sa iti zica ca TOTUL E OK CU MASINA TA? Mie personal in-afara de navigatie ce ai facut tu la interior mi se pare un mare cacat. + ca nu esti dispus sa accepti sfaturi, cand iti zice unu ceva te aprinzi si incepi sa dactilografiezi hieroglife de a tale, treaba ta ce faci cu masina dar vezi sa nu ajunga unde nu trebe. PS: Mie personal imi place exterioru mult.

chestia cu boxele si pedalele am auzit-o de N ori de la 2-3 persoane
crezi ca ii ok daca toti repetati,sau repeti?
da mare cacat...volanul ca are o pata gri acolo..mda
mare cacat ca grilele boxelor am pus plasa sa nu se vada distanta mare...mda
mare cacat ca am dat jos gumele alea de pe pedale si am pus niste ornamente...mda
nu ii vorba sa fie totul ok cu masina mea,si daca era extra show nu are cum sa placa tuturor dar deja ii abureala pe acest topic si chiar nu am nervi:rolleyes2

asa in final,chiar te rog sa vi tu cu un exemplu ce ai facut,sau oricare altu si atunci da...respect,uite omu vine si cu dovada ca asa da si asa cum am facut eu nu
dar pana atunci,sunt doar vorbe si chestii din gura
+ baga 2-3 poze cu masini aici de pe forum cu bora,care sa imi fie exemplu...sa vad si eu,sa nu mor prost ca eu nu am vazut nimic

sorin gti power 03-10-12 19:57

eu renunt , scuze ca-ti spun dar tu chiar esti batut in cap daca ne spui noua ca sunteam , ai ramas la mk2 se pare ,

tu chiar nu vezi ca e puscarie ce ai facut pe alocuri ?

sunt atatea elemente frumoase de pus si tu alegi calea cea mai grea si elemente de c...t , nu accepti ce-ti spune lumea si crezi ca ceea ce ai facut tu este perfect , tine-o pt tine si gata (cred ca o grila de dacia 1310 ar da bine )

eu numai postez aici ca daca iti dau un sfat (ceea ce cred k toti sunt de acord cu mine ) , e luat in nume de rau si nu intelegi

Cius ,

soosy 03-10-12 20:00

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5196559)
eu renunt , scuze ca-ti spun dar tu chiar esti batut in cap daca ne spui noua ca sunteam , ai ramas la mk2 se pare ,

tu chiar nu vezi ca e puscarie ce ai facut pe alocuri ?

sunt atatea elemente frumoase de pus si tu alegi calea cea mai grea si elemente de c...t , nu accepti ce-ti spune lumea si crezi ca ceea ce ai facut tu este perfect , tine-o pt tine si gata (cred ca o grila de dacia 1310 ar da bine )

eu numai postez aici ca daca iti dau un sfat (ceea ce cred k toti sunt de acord cu mine ) , e luat in nume de rau si nu intelegi

Cius ,

urmeaza si grila...dar va fi de 1300
cius cius

.Alex 03-10-12 21:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196538)
+ baga 2-3 poze cu masini aici de pe forum cu bora,care sa imi fie exemplu...sa vad si eu,sa nu mor prost ca eu nu am vazut nimic

bag eu 2 poze cu o bora din bucuresti :) , sper sa nu se supere proprietarul.

soosy 03-10-12 21:11

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5196695)
bag eu 2 poze cu o bora din bucuresti :) , sper sa nu se supere proprietarul.

da....de masina asta uitasem...insa oricum nu este prezentata pe forum
ok...facem exceptie de la asta
si pana la urma asta nu ii deloc Oem de care tot toti vorbiti
ii full custom(desii nu sunt deacord cu eliminariile bandouriilor)si toba...in rest chiar frumoasa
+ este facuta la Ghetto...cea ce inseamna ceva

in afara de aceasta...mai era una ceva mov,inceput de tuning dar omu a renuntat repede,si cea a lui Circoloco care la fel nu ii pe forum
in rest majoritatea sunt cu planuriile pe hartie

ce ar mai fi de amintit,la un variant,interiorul si ATAT

Mirel1919 03-10-12 21:13

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196720)
da....de masina asta uitasem...insa oricum nu este prezentata pe forum
ok...facem exceptie de la asta
si pana la urma asta nu ii deloc Oem de care tot toti vorbiti
ii full custom(desii nu sunt deacord cu eliminariile bandouriilor)si toba...in rest chiar frumoasa
+ este facuta la Ghetto...cea ce inseamna ceva

in afara de aceasta...mai era una ceva mov,inceput de tuning dar omu a renuntat repede,si cea a lui Circoloco care la fel nu ii pe forum
in rest majoritatea sunt cu planuriile pe hartie

ce ar mai fi de amintit,la un variant,interiorul si ATAT

Esti singurul din romania care are bora tunata

soosy 03-10-12 21:15

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196721)
Esti singurul din romania care are bora tunata

singurul putin spus....Unicul eventual,suna mult mai real
aici era vorba de o mica comparatie sa zicem asa...si un VS...daca tot vorbim de planuri,si realizari iar pana la urma nici cu altor useri nu putem invoca o discutie ca nu are rost...

deci pana la urma ideia ta de tuning se bazeaza pe youtube,google si din auzite
ATAT
fara suparare

Mirel1919 03-10-12 21:16

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196731)
singurul putin spus....Unicul eventual,suna mult mai real
aici era vorba de o mica comparatie sa zicem asa...si un VS...daca tot vorbim de planuri,si realizari iar pana la urma nici cu altor useri nu putem invoca o discutie ca nu are rost...

deci pana la urma ideia ta de tuning se bazaeaza pe youtube,google si din auzite
ATAT
fara suparare

Dar ideea ta de tuning pe ce se bazeaza? Pe plase si grile kitsch, volan alb si pedale de dacie?

soosy 03-10-12 21:19

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196732)
Dar ideea ta de tuning pe ce se bazeaza? Pe plase si grile kitsch, volan alb si pedale de dacie?

se bazaeaza oarecum pe idei proprii,fara influente de youtube
si pe fapte reale...pe care le aplic chit ca imi iasa bine sau rau...asa castig experienta si ma orientez
dar din vorbe cum faci tu nu rezolvi absolut nimic,si nu imi poti arata nici atat
in final se bazeaza pe INVESTITII...volanul 50 eu...
boxele 150 lei
si pedalele 20 eu...acesti bani pe care tu nu i-ai investit

pentru informarea ta,daca nu a aparut pe youtube,sunt pedale FK
si grile boxe Mtx...

Mirel1919 03-10-12 21:21

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196738)
se bazaeaza oarecum pe idei proprii,fara influente de youtube
si pe fapte reale...pe care le aplic chit ca imi iasa bine sau rau...asa castig experienta si ma orientez
dar din vorbe cum faci tu nu rezolvi absolut nimic,si nu imi poti arata nici atat
in final se bazeaza pe INVESTITII...volanul 50 eu...
boxele 150 lei
si pedalele 20 eu...acesti bani pe care tu nu i-ai investit

pentru informarea ta,daca nu a aparut pe youtube,sunt pedale FK
si grile boxe Mtx...

Probabil nu i-am investit in masina prezenta (Golf-u) dar A3-u pe langa Bora ta, daca aveam niste jante calumea, rupea normele. Oricum, cat am investit in a3 am investit cu cap, nu ca tine, i-ati grile nike de mine si pune-ti la boxe si pedale puma, tot la fel de urat o sa arate si asta nu e numai parerea mea. Sa treaca putin timpu sa apuc sa fac si io cate ceva la masina si dupa le putem compara

.Alex 03-10-12 21:22

youtube la putere ! :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=VNNVF...layer_embedded

soosy 03-10-12 21:24

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196741)
Probabil nu i-am investit in masina prezenta (Golf-u) dar A3-u pe langa Bora ta, daca aveam niste jante calumea, rupea normele. Oricum, cat am investit in a3 am investit cu cap, nu ca tine, i-ati grile nike de mine si pune-ti la boxe si pedale puma, tot la fel de urat o sa arate si asta nu e numai parerea mea. Sa treaca putin timpu sa apuc sa fac si io cate ceva la masina si dupa le putem compara

oricand la orice ora....din orice punct de vedere...
atat tehnic cum sta,arata si functioneaza masina cat si la capitolul bani investiti si rezultatul obtinut

cand si unde vrei tu
numai sa nu dureze 2-3ani asa cum ii cel mai probabil la multi dintre voi
ca din cate am vazut chiar acum pe topicul tau din lista aia lunga inca nu ai ABSOLUT nimic...doar vopsit embleme,dat stergatare jos si etc...ABURELI

eu o sa imi pastrez toate astea,stai linistit,si cu timpul o sa mai adaug cate ceva
si eu daca aveam airride nu ma comparam cu tine:))...auzi,daca aveam jante pe a3...
vrei donatie sau?

hai sa incheiam,ca nu are rost
o dai in prostii deja

Mirel1919 03-10-12 21:26

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196747)
oricand la orice ora....din orice punct de vedere...
atat tehnic cum sta,arata si functioneaza masina cat si la capitolul bani investiti si rezultatul obtinut

cand si unde vrei tu
numai sa nu dureze 2-3ani asa cum ii cel mai probabil la multi dintre voi
ca din cate am vazut chiar acum pe topicul tau din lista aia lunga inca nu ai ABSOLUT nimic...doar vopsit embleme,dat stergatare jos si etc...ABURELI

eu o sa imi pastrez toate astea,stai linistit,si cu timpul o sa mai adaug cate ceva
si eu daca aveam airride nu ma comparam cu tine:))...auzi,daca aveam jante pe a3...
vrei donatie sau?

hai sa incheiam,ca nu are rost
o dai in prostii deja

Ok einstein, veziti de drumu tau si sa ai noroc de masina

soosy 03-10-12 21:26

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5196745)

cand o sa aveti masini de genul atunci mai invocam o discutie ceva...pana atunci traiti cu aceste influente si spor la copiat

stii cum ii aia cu intodeauna copiat niciodata egalat
hai cu picioarele pe pamant si urmariti-va munca,si spor la treaba

soosy 03-10-12 21:28

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196749)
Ok einstein, veziti de drumu tau si sa ai noroc de masina

nici un einstein
doar un simpu soosy,omul carei munca vezi aici...cu bine cu rau
sunt doar eu...fara youtube si din auzite....Dovezi,fapte si rezultat...

bafta si tie;)

Mirel1919 03-10-12 21:30

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196752)
nici un einstein
doar un simpu soosy,omul carei munca vezi aici...cu bine cu rau
sunt doar eu...fara youtube si din auzite....Dovezi,fapte si rezultat...

bafta si tie;)

Fara youtube? De unde ai stiut tu de cupra lip? De lupe in far, de jante, etc etc? Zi sa mori tu ca nu te-ai uitat la o poza sa te inspiri?

soosy 03-10-12 21:34

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196756)
Fara youtube? De unde ai stiut tu de cupra lip? De lupe in far, de jante, etc etc? Zi sa mori tu ca nu te-ai uitat la o poza sa te inspiri?

cupra lip...vezi ca mai sunt si alte masini pe forum inafara de vw...care au cupra lip si sunt destul de universale incat sa caut sa vad cum da pe bora
de jante?pur si simplu am cautat dupa modele de jante si care mi-au placut am cautat pe bora
in final,lupele in far nu erau doar de design,erau o necesitate avand xenon si calitatea lor destul de proasta(ca si far)iar asa am apelat la lupe
sunt absolut CUSTOM!!

intelegi?
nu simt nevoia sa caut masini vw bora tunate de dincolo si sa incep sa pun una alta la mine pe masina...
urmaresc un plan de al meu si apoi ma informez
cu atat satisfactia este mai mare cu cat totul este planuit si realizat de mine
asa cum am planuit de la inceput,o sa duc la capat cu ce mi-am propus si in linii mari multe nu mai am(evident tot timpul ramane de facut una alta)dar deocamdata dupa peste 2000 eu investiti eu zic ca ii ok
pe urma vedem cu restu genul racaro,piele,chip,late bare si etc ce o mai fi

sorin gti power 03-10-12 21:47

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196760)
cupra lip...vezi ca mai sunt si alte masini pe forum inafara de vw...care au cupra lip si sunt destul de universale incat sa caut sa vad cum da pe bora
de jante?pur si simplu am cautat dupa modele de jante si care mi-au placut am cautat pe bora
in final,lupele in far nu erau doar de design,erau o necesitate avand xenon si calitatea lor destul de proasta(ca si far)iar asa am apelat la lupe
sunt absolut CUSTOM!!

intelegi?
nu simt nevoia sa caut masini vw bora tunate de dincolo si sa incep sa pun una alta la mine pe masina...
urmaresc un plan de al meu si apoi ma informez
cu atat satisfactia este mai mare cu cat totul este planuit si realizat de mine
asa cum am planuit de la inceput,o sa duc la capat cu ce mi-am propus si in linii mari multe nu mai am(evident tot timpul ramane de facut una alta)dar deocamdata dupa peste 2000 eu investiti eu zic ca ii ok
pe urma vedem cu restu genul racaro,piele,chip,late bare si etc ce o mai fi

2000eu investiti degeaba , pedale kitch,huse playboy,baston politie,volan curcitura , buza cupra care vine ca o pl..

daca puneai jantele si suspensia erai de apreciat ! dar o tii pe a ta parca esti cu capu

.Alex 03-10-12 21:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196760)

nu simt nevoia sa caut masini vw bora tunate de dincolo

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4700891)

daca reusesc sa iasa asa ceva,voi fi cel mai fericit

-vezi poza de jos.

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5196750)
spor la copiat

stii cum ii aia cu intodeauna copiat niciodata egalat

mama lui de multi quote :lol::lol::lol:
ce bine zici in ultima fraza , poza este postata de tine pe pagina 2.
long story short , ai luat bora lui Aaron , a iesit ok si dupa ce au intrat in joc ideiile tale au inceput sa apara criticile , dao cum o dai dar a iesit un .....
dau si eu unsub , cum au dat multi care au incercat sa te ajute.

soosy 03-10-12 21:53

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5196781)
2000eu investiti degeaba , pedale kitch,huse playboy,baston politie,volan curcitura , buza cupra care vine ca o pl..

daca puneai jantele si suspensia erai de apreciat ! dar o tii pe a ta parca esti cu capu

mda...parca ziceai ca nu mai postezi?!
iar o dam in pedale...plm ca le arunc atat m-ati frecat la cap cu ele...si atunci o sa fie masina anului
bastonul si husa nu este...nu intra nici in investitii
buza cupra ii foarte ok...ca nu iti place tie asta e...nici mie nu imi plac cacaturii de bbs ce tot le lauzi ca is rare si etc...dar tac si nu zic nimic...nu imi pare nimic fantastic in niste pisaturi de jante si la pretul care sunt...
daca tot o dam in asa personal sa zicem lucruriilor pe nume

daca sunt bani investiti degeaba asta e...bine ca ai investit tu mai putin sau mai mult cu rezultat
dar ma mir ca nu ai luat vreu-n premiu

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5196784)
-vezi poza de jos.

da...in prima faza era vorba de asa ceva...insa fiind air ride,jante rare si scumpe si etc...nu avea rost si nici nu mi-ar fi placut in fond sa dau copy paste..
asa doar am ramas la bad boy si ceva idei din modelul faruriilor

mama lui de multi quote :lol::lol::lol:
ce bine zici in ultima fraza , poza este postata de tine pe pagina 2.

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning