![]() |
la 3 noaptea azi ... GOL GOLUTZ portu (adik parcarea) ... se duce de rapa ... :(
altadata la ora asta deabea incepea distractzia :lol: |
da u ce crezi ma ca noi semnam condica in fiecare noapte ?
|
Frate e vara totusi adu-ti aminte in port se sta primavara toamna, cum vine vara e mai rarutz ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ce era in port acum 2-3 ani n-o sa mai fie niciodata
Din jdemii de motive, le stiti si voi nu numai eu... deja pare un topic nostalgic, de cand nu ati mai vazut o liniutza in port? de cand n-ati mai vazut 4-5 masini sa-si rupa cauciucurile in acelasi timp etc... :( :( :( :( :( |
Taci mah din gura ca oricum numai nimeresti a doua oara!!!
|
Azi am fost in PT si era plin frate!!! sa mai zica lumea ca nu-i agitatzie in PT :)
PS Sigur reusesc si din a doua incercare :) |
Re:
Quote:
|
eu zic ca tot portuu eram noi:)))))))))
|
Re:
Quote:
|
care a fost aseara in port dupa concert a ramas cu amintiri placute toata viata.masini de masini,fum de fum,distractie la greu in fata martorilor :lumea,politia,jandarmeria.super klumea
|
Re:
Quote:
|
pai au fost romanii cu masini klumea care au facut cerculete bmw x3,bmw seria 7,deci septarul se invartea,a fost si andrei (WRC)dar pe el nu l-am vazut pe acolo,doar mi-as spus cineva.acolo ptr a dua oara s-a facut de ras CT-11-TED.i-a murit motorul unui dodge belea doar la aspect ,motorul fiind varza.multe motoare si ceva burnout-uri facute cu motoarele.nu stiu ce sa zic si in ce ordine.daca nu ar fii atata orgolii si lumea atat de impresara, s-ar organiza ceva de genul acesta oriunde si oricand,chiar si ilegal.oricum varianta aiai la metro e belea.am uitat ceva insa eu am dacia,deci nu prea am ce cauta :oops: numai bine
|
Ce ma oftic... imi pare rau ca n-am vazut... rar vezi un septar sa faca cerculetze :( :( :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning