![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mercedes Benz ML350 W164 Welly 1:24
Varianta pre-facelift. Lucrata destul de ingrijit, daca avea niste balamale ceva mai mici si hayonul functional ar fi fost excelent, dar merge si asa. Foarte putine defecte de vopsea, interiorul lucrat bine, din pacate unghiul de deschidere al portierelor e cam mic si nu reusesc sa surprind detaliile. Scara e cam mica (banuiesc ca e 1:25 de fapt). |
Frumos modelul mai ales pe albastru!
|
Frumoasa colectia! sa o stapanesti snatos'.
Shelby GT 500 =genial, am si eu unul dar este alb cu dungi albastre urmeaza la prezentare':D |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Porsche 911 Carrera 993 Bburago China Polizei 1:24 M-am hotarat sa-l pastrez si pe asta, desi l-as fi preferat intr-o varianta civila. - ceva urme de matrita pe la colturi (dar semnificativ mai putine ca la alte modele) - verdele nu e aplicat foarte bine (marginile nu sunt drepte) - motorul e slabut, iar vopseaua cromata devine din ce in ce mai enervanta (probabil chinezii de la Bburago sunt clientul numarul unu al companiilor producatoare de acest tip de vopsea) - jantele sunt realizate ok, fara linii de matrita, vopseaua e un argintiu placut (chiar m-am mirat ca nu sunt si ele cromate), dar e "zdrelita" pe alocuri PS: scuzati poza cu interiorul :oops: |
Poze clare la purcelul asta...:lol:
|
Quote:
app: ce vopsea ai folosit!? |
Din cate stiu Carrera 993 este o macheta mai veche, vad ca s-a pastrat bine sau i-ai adus ceva imbunatatiri ? Oricum e frumoasa ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ce bine arata purcelu :lol:
|
Il pun la ingrasat, poate pana de Craciun se transforma in 911 Turbo :lol:
|
Cu toate că e un Bburago arată bine dotat cu girofaruri și pare îngrijit. :2gun:
|
Frumoasa macheta! Arata bine pt Bburago! sa o stapanesti sanatos'!:D
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning