![]() |
Re: Fumator/Nefumator
run forest .... run ...
de fumatori :)) |
.....oribil mirosul de tzigara ma jur k nush kum il inhaleaza fumatorii.....bleah!!.....deci klar nefumatoare :):)
|
welcome in the club :) desi eu m`am obisnuit cu fumu .... acasa - se fumeaza afara se fumeaza la scoala se fumeaza :))
|
Quote:
:lol: |
Cand conduc eum, o fac pe terorista ce cel din dreapta si nu-l las sa fumeze. Daca stau eu in dreapta -- indur cu stoicism.:pissed:
Ma enerveaza cei care fumeaza in masina. Mi se pare o impietate fata de "bijuterie":evil: |
puii mey... nici eu nu fumez in masina decat in momente de nebunie totala... :D
|
Quote:
oh si-ti aprinzi o tigara... :D asta .. tinand cont ca ai termen de comparatie... zilele trecute.. cand .. o ea iti zicea.. imi pare rau puiule.. nu se fumeaza in masina .. tocmai atunci cand te arde plamanu ... :D la drumuri lungi , ptr un fumator, sa mearga cu un NEfumator in masina .. intr-o masina in care NU se fumeaza... e TORTURA ... :D n-am mers niciodata si NICI nu vreau sa merg :D |
Lasa mai, nu le mai plange de mila, tagma poluanta ce sunteti, ca de asta exista pit/ piss stopu' ! :twisted:
|
cred ca in curand o sa devin si eu fumator :D da de narghilea;) am un prieten sper sa imi aduca din turcia cand mai are drum pe acolo
|
eu cred ca o vreme buna ... tot nefumator o sa raman ... :)
|
eu sunt fumator, din pacate.si m-am lasat deja d 2 ori de fumat dar....eu mam apucat d fumat in ....... clasa a 10 a.cel mai lung timp cat nam fumat a fost 29 de luni!
|
mi se pare... cumba absurd... sa iti propui sa te apuci de fumat ! :) ......
eu zic ca ceva trebuie sa te determine sa fumezi... nu ca iti porpui tu... " peste 2 zile ma apuc de fumat " !!!!! |
nefumator convins!!!!!!! nu am pus nici odata tigara in gura chiar daca majoritatea prietenilor/prietenelor mei fumeaza... si si daca nu fumeaza sigur au fumat macar odata.... multi au incercat sa ma convinga, da nici macar la betie nu reusesc :D si sunt mandru de asta :P
|
lasa ... ca mai ai .. si mai au vreme ... ;) :) :)
|
houuu tutunu!! dak o sa castig la 6 din 49, 2 miliarde promit ca ma apuc de fumat maine!!! cine stie numerele de saptamana viitoare? aaaaaaa era sa uit: sunt nefumator ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning