Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

Cataaa_ 17-02-09 21:39

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

a evoluat mult masina de la primul post , din partea mea sincere felicitari , ai gust , masina e frumoasa foc , ce sa mai , imi place mult ! bafta in continuare cu pisi si te astept la craiova la un pahar de vorba !

GOGU_VL 18-02-09 00:19

6 Attachment(s)
Multumesc mult de tot baieti.....si revin cu un nou proiect.....destul de costisitor dar intr'un final o sa iasa bine :idea:

In poza e omu'-minune(Dragos), nu's eu :lol:

Victor_WRC 18-02-09 08:21

oooo da :lol::lol: foarte frumos....deci daca isi baga Dragos degetelele pe acolo sunt 100% convins ca o sa iasa o treaba de nota 200:joy::tenisclap:rockon:

road_runner 18-02-09 15:01

Nebun esti frace... te-a luat microbul rau se vede... Baga mare!!!

GOGU_VL 18-02-09 21:49

Quote:

Originally Posted by road_runner (Post 2078355)
Nebun esti frace... te-a luat microbul rau se vede... Baga mare!!!

Da frace Pak :peace: m'a luat valu' rau de tot......kestia e k din noiembrie cred k n'o sa mai fie a mea......o ia sotia, iti dai seama? Si eu tre'sa m'apuc iar de cea kre o s'o cumpar :rolleyes2

road_runner 18-02-09 21:59

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2079751)
Da frace Pak :peace: m'a luat valu' rau de tot......kestia e k din noiembrie cred k n'o sa mai fie a mea......o ia sotia, iti dai seama? Si eu tre'sa m'apuc iar de cea kre o s'o cumpar :rolleyes2

testeaza, mergi cu ele inainte sa dai banii, asculta-ma... vezi ce iti place si pe aia ia-o
eu si acum am un ///M in minte... offffff

deci ne vedem la Craiova? facem o poza de grup ca tot am masina de VL?:twisted:

D o n n 18-02-09 22:07

Quote:

Lasa frate ca o ia sotia ta,nu o ia altu strain...deci nu pierzi nimic...poti merge oricand cu ea...si de stricat nu ti`o strica....dar acum serios vorbind te`ai pus cu fapte mari pe ea...modificari in serie....mari si cu bun gust...cel putin exteriorul e super....de interior nu mai zic ca a iesit ca la carte...sunt curios ce o sa iasa cu bordul ala...ca e singuru care ti`a mai ramas de "infrumusetat" din tot interiorul...bafta in continuare...si ai grija ce iti alegi pe viitor...dar daca ti`a intrat in sange....frumosul....simt eu ca si aia o va urma pe asta...cu aranjarile de bun gust ;)

GOGU_VL 18-02-09 22:09

Normal k ne vedem la Craiova fra. Sa facem frumos p'acolo.
Donn......n'am cuvinte pt toate urarile, sincer. Ms mult

jipianu 18-02-09 22:10

Quote:

eu zic sa ii iei alta sotiei si sa ramai u cu asta tot te-ai apucat sa o faci asa cum iti place tie

GOGU_VL 18-02-09 22:14

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2079835)
eu zic sa ii iei alta sotiei si sa ramai u cu asta tot te-ai apucat sa o faci asa cum iti place tie

Am nunta in octombrie fra, si'as vrea sa'mi iau E46 cu 2.5 si sa'l fac tot asa......k as pune 2.5 pe pisy dar......daca'i ramane ei......e mai bine 1.6 pt ea, parerea mea

D o n n 18-02-09 22:18

lasa frate...i`ati si tu masina ta.....sa aveti fiecare pisicutza lui :P cand iesiti la plimbarica....sa iesiti ea cu pisica tu cu motanu....de 2.5....bafta in continuare cu planurile ....si sa nu auzim de incidente neplacute...si in legatura cuc e mi`ai zis pe mess....imi palce ca gandesti bine si sigur.... !sa auzim de bine !

GOGU_VL 18-02-09 22:44

5 Attachment(s)
+ ink un set de poze de la profesionisti :peace:

D o n n 18-02-09 22:58

super misto pozele...de efect...mai ales pozele 1,3,4.....chiar super smechere....2 masini cu pretenti;)

cEaska 18-02-09 23:06

misto dragos cu aia alba pe el :))

despre masina nu crek e nevoie sa iti zic pe forum ;)
Succes!

jipianu 19-02-09 09:13

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2079843)
Am nunta in octombrie fra, si'as vrea sa'mi iau E46 cu 2.5 si sa'l fac tot asa......k as pune 2.5 pe pisy dar......daca'i ramane ei......e mai bine 1.6 pt ea, parerea mea

E atunci ce sa zic.... sa dea dumnezeu sa iti iei ce iti doresti u si sa o faci tot asa cum iti doresti U;)

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning