![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
a evoluat mult masina de la primul post , din partea mea sincere felicitari , ai gust , masina e frumoasa foc , ce sa mai , imi place mult ! bafta in continuare cu pisi si te astept la craiova la un pahar de vorba !
|
6 Attachment(s)
Multumesc mult de tot baieti.....si revin cu un nou proiect.....destul de costisitor dar intr'un final o sa iasa bine :idea:
In poza e omu'-minune(Dragos), nu's eu :lol: |
oooo da :lol::lol: foarte frumos....deci daca isi baga Dragos degetelele pe acolo sunt 100% convins ca o sa iasa o treaba de nota 200:joy::tenisclap:rockon:
|
Nebun esti frace... te-a luat microbul rau se vede... Baga mare!!!
|
Quote:
|
Quote:
eu si acum am un ///M in minte... offffff deci ne vedem la Craiova? facem o poza de grup ca tot am masina de VL?:twisted: |
Quote:
|
Normal k ne vedem la Craiova fra. Sa facem frumos p'acolo.
Donn......n'am cuvinte pt toate urarile, sincer. Ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
lasa frate...i`ati si tu masina ta.....sa aveti fiecare pisicutza lui :P cand iesiti la plimbarica....sa iesiti ea cu pisica tu cu motanu....de 2.5....bafta in continuare cu planurile ....si sa nu auzim de incidente neplacute...si in legatura cuc e mi`ai zis pe mess....imi palce ca gandesti bine si sigur.... !sa auzim de bine !
|
5 Attachment(s)
+ ink un set de poze de la profesionisti :peace:
|
super misto pozele...de efect...mai ales pozele 1,3,4.....chiar super smechere....2 masini cu pretenti;)
|
misto dragos cu aia alba pe el :))
despre masina nu crek e nevoie sa iti zic pe forum ;) Succes! |
Quote:
E atunci ce sa zic.... sa dea dumnezeu sa iti iei ce iti doresti u si sa o faci tot asa cum iti doresti U;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning