![]() |
Re: Evenimente de Tuning
Quote:
|
Sooooooooooooooooooooooooper tare!!! Fac tot posibilul sa ajung!!! (cu hursu)
|
Nu cred k nu are cum sa nu vina si lumea cu masini pentru expo, mai ales k e la SV?!
|
Quote:
|
Quote:
E la fel peste tot ! Mergeti sa vedeti, sa expuneti munca , sa va bucurati ca aveti unde si cu cine impartii pareri si impresii nu sa luati cupe cum e la moda acum! Cine merge pentru cupe e normal sa fie interesat de aspecte gen discutii, cum a mai fost, cum n0a mai fost! Inainte ne rugam sa fie un eveniment sa vedem si noi o masina doua! Acum ne plangem ca sunt discutii auzi! Reveniti-va si hai sa mergem cat mai multi la SHOW ca in vremurile bune si lasati la o parte orice minus organizatoric! Cu putin noroc o sa avem 2 masini la drift participante ...au nevoie de sustinere! Hai sa facem gasca si sa mergem cat mai multi! |
Quote:
cat despre sustinere si participare in grup, eu am experiente mai mult decat neplacute ...am fost la Cluj la KOE si nu am vazut pe cineva din aceasta comunitate sa fi fost pe acolo(sau nu pt noi)!! Dar poate nu a fost apreciata evolutia echipei, sau stiu eu ce a fost... |
Quote:
...si au mai fost. Sunt unii care sunt doar "sufleteste" prezenti...si is unii care chiar is acolo. |
Quote:
|
Eu personal mam bucurat ca e pe harta Neamtul cu o echipa...stiam ca vine compactul dar credeam ca's dume vorbele cum ca Filip il conduce. Nu vreau sa degenereze discutia in offtopic si alta tenta.
Poate sa inteles gresit. Mie nu mia placut si am fost uimit ca i sa dat asa masina, atata munca pe mana. Ce am aflat ulterior ca sa intamplat ma lasat tablou...dar nu conteaza. Deci echipa, prezenta >>>> + Driveru >>> singurul - ...atat. |
Normal ca discutii vor fi tot timpul...atat timp cat sunt implicate mai multe persoane cu interese diferite!
Personal am fost mandru si mi s-a parut o chestie super tare sa avem participant din Neamt in KOE sau in orice competitie legata de drift , e un semn de evolutie! Restul e can can ce a urmat , experiente neplacute...chestia e daca va mai fi aceeasi implicare sau nu ;) ceea ce nu cred... Cei care au fost la Cluj din Neamt au urmarit evolutia chiar daca din parcul tehnic nu s-a vazut si vor mai urmari daca va exista vreo continuare pe orice parte a competitiilor auto! Acum la subiectu cu Suceava ...2 masini vor sa participe ceea ce e bine pt noi ca si comunitate si ar trebui sa ne bucuram! |
Quote:
|
Quote:
|
Sper ca Nissanu sa fie gata dupa problemele de la BV si mai sper ca motoru si turbina ursului sa tina la antrenamente pana la etapa de la SV:)
Deci da, pana acum cele 2 masini sper sa ajunga! |
Quote:
am relatat un fapt divers ... din partea mea durem-ar ce se intampla la evenimente...eu doar am spus ce am auzit acolo si am fost martor la niste discutii ,ATAT! nu stiu ce ati inteles voi din ce am spus atunci. A fost foarte misto ce a fost legat de drift iar restu ..no comment! Si acuma presupun ca va fi la fel... super maxim fun la drift ,pt ca pe asta a si fost axat evenimentul! As merge oricand la un astfel de eveniment ..dar doar pt drift! |
FRT impreuna cu ERA Shopping Park organizeaza in data de 6-7 noiembrie 2010 a doua editie a evenimentului auto Urban Driving Skills.
Programul evenimentului include in prima zi o expozitie de masini modificate si restilizate, iar in a doua zi demonstratii de drift paralel din partea unor piloti din Campionatul National de Drift si curse de indemanare pentru pasionatii din public. Multumim pentru suportul acordat comunitatii auto din Copou, tuturor prietenilor, partenerilor si sponsorilor, dintre care amintim: Iasisting, Bras Service, Pim Copy Center, Inovart, Tricorp, Rodotex, Kiss FM, EuroMarket.ro Persoanele care doresc sa participe sunt rugate sa isi anunte prezenta la expo sau indemanare din timp prin email urmand instructiunile de pe www.urbanracing.ro.im Mai multe detalii in curand. Va asteptam, Echipa FRT & Era Era Shopping Park Str. Pacurari nr. 121 Iasi, Romania |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning