![]() |
Re: E46 - Special Edition
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
--- Update jurnal: Ieri am pus rotile de vara, imi place la nebunie cum arata, toata ziua m-as uita la ea :oops: |
Mda arata intr-un mare fel prietene, astept si buza ;)
P.S. Sper ca astea nu le mai dai ca ar fi pacat |
foarte frumoasa, dar parca se termina prea urat bara fata jos , cu jantele astea. merita o alta bara sau sa urci buza aia daca o mai ai.
|
belea masina... rotile-s mortale, sper sa ai parte de drumuri bune, ca altfel e de rau cu bucsile, trapeze. si mai e si prostia asta la e4 pivotu care se scgimba doar cu tot cu trapez. apropo, si eu mi-am luat un 3-ar din 2004 in 2008, da cu mai putine optiuni. tu cat ai dat pe ea? si cam cat ai lua acuma pe ea? ca io ma gandesc s-o dau. scrie-mi in pm dac vrei. ms
|
Live arata de 100 de ori mai bine decat in poze unde in poze arata super fain :)
Chiar se potrivesc cu masina... speram ca cu rotile astea sa nu prinzi vre-un gropan ;) |
Frumoasa alegere in privinta jantelor ! :tenisclap
Ti-as recomanda narile negre si shadow line pentru imaginea completa - le poti colanta , iesi mult mai ieftin. :mrgreen: |
Nu o sa faca nici nasul negru nici cromul de la geamuri, o spus mai sus, ramane asa EXECUTIVE STYLE 8)
|
SUPERBA! ;)
|
ti-a mai zis odata fratele tau:) ce rrm ce e46 sedan avem noi nimicuri;) ma jur ca a ta e cea mai frumoasa si cand am spus asta ce raspuns crezi ca am primit : "da coae dar masina aia e stock"
asta o spunea un :censored: :censored: cu bani de la parinti :) felicitari pentru masina asta e SUPERBA ! :poke: |
Nice car, trebuie sa o cobori ...
|
Jentile fac tot :D
|
Super...sa ai parte de ele si sper sa nu mai iei alte gropi sa le rupi si pe astea....
|
Dadi, arata foarte tare, imi pare rau ca nu am fost azi in Deva sa o vad live dar poate te prind prin trafic, oricum excelente , sa ai parte de ele.
|
Hai Dadi....da cu poze aici ca acum ai :D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote: