![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
|
Loool...faza cu coastele nu am vazut-o...ce pana mea. Bai obraznic sa filmezi mah si sa pui aici, macar asa invat si eu cate ceva mai nou.Auzi... nu i-o da la prietena da si-o suge singur....da-o in pana mea. Prea de tot....
|
Quote:
Auzi...da la partea cu curvele cum faci....ca nu ai permis deci nu poti sa te duci sa dai o muie in masina.....sunt curios...si dc raspunzi serios eu chiar ma opresc. Te duci cu bicicleta la coarde cand vrei sa dai o muie? |
O amica imi spune "cel putin ptr faza cu calcatu pe cap trea sa il intrebi pe care cap makar?" asa ca te intreb pe care cap? ...si inca una " da da sau sa isi toarne whisky pe el zici k tu stii kum e k ai vrut sa ii dai de baut ....chiar dak nai fost u " Mersii....provincia asteapta raspuns. Nu te grabii ca sa nu incurci tastele intre ele.
|
devil nu m-am contrazis deloc... asa vrei tu sa intelegi probabil! lb romana e inselatoare rau de tot!
santose ... tu pt ce ma jignesti? ma faci inapt... sau... vezi sa nu-ti spun eu cine e ne f utut/a ! si probleme ai tu cu capul! tu te auzi ce spui ma? si daca toti imi spun ca parerea mea e proastsa care e problema ta ma ca nu inteles? tu ai o boala ma baiatule ... vrei toti sa fie ca tine sa nu zic cum... faza e ca nu-s toti contra mea ca atunci ziceam" plm am eu ceva de sunt singurul care zice asta" intelegi? dar din 2-3 persoana care au postat aici nu poti spune toti ! ti-as spune santosica mai multe dar tu mai invatat ca mai bine taci si-l; lasi pe prost sa zica ce vrea nu? uite ca eu aplic si tac nu ma iau in gura cu prostii, nu te jignesc! ma faci sa rad sa mor eu ... daca ai prietena dami-o si sa-ti spuna ea daca sunt nefu tut.... dilimandrosule! :D ps; vezi ca am fost putin ironic in unele chestii sa nu te enervezi ca ai sa bubui no sa mai avem moderator ce draq ma! |
Mah Tuning Boy...tu pareai om mai ...intreg la cap...ce te-a apucat si pe tine...te-ai lovit si tu la ceas...ce draq ?
|
ery si restul! hai sa ne oprim aici ! iar tu santos ca sa eviti multe alte chestii fa bine si sterge pe topicul asta tot de la primul meu post in legatura cu "oralul la priteena" ! si restul se poate discuta pe mess cum am discutat si alta data ... am fi discutat si fatza in fatza dar nu se poate ! numai bafta pana nu se limpezesc apele pe topicul asta nu mai scriu nimic
|
Hai mah nu te supara si tu acum..... chiar era interesanta discutia...ce draq.
|
.....da chiar asa ery :lol::lol:.......ba da tuning te`ai contrazis never mind oriukm :twisted:......mi`am kam facut o idee cu voi doi :rolleyes2
|
Quote:
TuningBoy , inchide-te in camera, ai face bine sa nu mai iesi .. o perioada indelungata de timp , si eventual sa stai departe de un calculator, esti bolnav rau de tot... Nu sterg nimic, sa vada si restu cat de... p3nIbiLi sunteti |
Bai... sa imi trimiteti si mie neaprat un p.m. cand o sa puna obraznicu filmuletu in care isi face singur felatie.Hai ca acu' intru si eu pe cealalta parte a forumului ...aia de tuning...ca de femei m-am saturat. ...
|
Quote:
santose tu esti baiat sa stii, dar tre sa inveti sa tii cont de parerea altora si sa nu te bagi aiurea in viata omului... si cand vrei sa zici ceva sa contrazici s-o faci cat mai diplomatic si frumos,astfel nascandu-se o discutie chiar interesanta! dar de indata ce tu ma faci nu stiu cum.. pe altu nu stiu cum si jignesti ... n-am ce spune! |
.....aoleu ati degenarat rau de pe axa sunteti atat de amuzantzi ma jur d mult nu am mai ras asa :lol::lol::lol::lol:....
|
Inca ceva :d3vilishlips : am ramas cu traume.....nu te alaturi si tu cu psycho grupului care refuza fetele care se roaga da ei sa le faca un sex oral
|
bah voi ati inebunit .. cum sa nu`i dai m u e la tovarasha ta .. pai atunci de ce o tii .. ca sa o scotzi la suc si ca sa iti ocupe scaunu din dreapta ... bah .... ori n`am inteles io .. ori ... vreau un rezumat
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning