![]() |
cel mai corect bv aleks
ce mah,pe voi nu v-au invatat parintii ca nu-i bine sa refuzati??? :lol: |
hm... am stat si m`am gandit .... si nu are rost sa mai astept .... ce o fii o fii oricum o sa incerc sa o uit si sa nu imi mai pese de ea ....
partea naspa e ca nu prea am cum :( e in aceasi clasa cu mine :( da tre sa reusesc eu ... sau sa ma faca cineva sa o uit :D tnx baietzi :D |
golfuletz, nu te mai amari tata, ti-am spus si pe mess, mai pune si la spate, k asa dak tot te gandesti la ea, si o vezi k pe femeia ta, in loc sa o vezi doar ca pe o alta colega de clasa, o sa t kinui asa pana termini liceul.
|
Re:
Quote:
Quote:
n-are rost...asa ca revin la ideea de mai sus : wave and move on :D |
JUST SMILE AND WAVE DUDE . ... . .. .smile and wave ... =))
asta merita .. ;) in conditiile in care nu vrea sa continuati ce atzi avut impreuna , ideea e urmatoare , prietenie intre FOSTI ... amicitie .. intre fosti ... nu prea merge frate, cine zice ca merge, e nitzel ipocrit .. e dorul ala .. care .. nu te lasa frate , sau .. merge .. prietenia .. intre fosti , daca .. atat el cat si ea sunt complet vindecati si decid sa treaca peste DAR DACA EL nu e ok cu treaba , iar ea e OK si e de acord sa treaca peste, amicitia N`o sa tzina ... din nou DACA EA nu e ok cu treaba , iar el e ... tot n`o sa mearga fratimiu , am dat peste combinatie in care ... ea sa fie de acord ,eu sa fiu de acord , toate bune si frumoase , dupa nici cateva zile ... sa-mi zica ... da cum poti s-o iubesti p`aia ?!?! pe actuala .. ca deh. . life goes on . . sunt chestii pe care NU le poti compara .. oricat de bine ar fi .. tot nu e ... cum ar trebui sa fie .. si ai 2 variante .. ori te intorci la ce a fost .. ca sa .. fie cum era .. sa fii happy .. ori te multumesti cu ce ai ... dar aici tre sa se ajunga la un compromis , ca daca ea vrea, si el nu vrea, e fix pola , daca el vrea .. si ea se multumeste cu ce are .. iar e fix pola .. so .. cel mai bine ... las-o ;) vezi-ti de treaba ta .. daca e THE RIGHT ONE :) o sa se intoarca .. daca nu .. vei primii raspunsul .. si anume .. ca nu era decat .. JUST .. ANOTHER .... ma abtzin :P peace bro` tine-ne la curent ca te ia mama lu proces verbal |
mey, deci eu am vazut-o pe tipa, si pot sa sustin cu mana p inima k ai muuul mai mult potentzial, poti sa-ti gasesti femei de 10 ori mai tari ca ea...
e dulce ea, dar tu meriti ceva mult mai bun decat ea. nu t plafona, k o sa-ti para rau k ai pierdut ani importanti cu o singura femeie... move on, couse life goes on ( asta se cam traduce prin fwti nu fwti vremea poolii trece ) asa ca, next, k altfel, vorba lui evlsantos, t ia mama lui proces verbal :lol: |
sau mai altfel spus,\" fuck'em'all \"
ca de nu,te ia mama lu' proces verbal :lol: |
nu pot spune ca am pierdut ani cu ea plm.... banuiesc ac era la general ceai pus akolo ma rog....
din cate stie si santos si aleks si needbrain am ajuns la concluzai ca o sa o uit usor repede dar o sa o uit cu ajutorul alteia sau nu tot o sa uit sunt foarte hotarat :D gandesc rational nu am kef sa imi mai bat capu cu ea... desi cam in cateva saptamani am facut cam invers ... vroiam sa o recueresc da pt ce * mea ca peste 1 luna 2 -3 sa zica iara ca nu mai vrea ! ? ? si lasa cu procesu verbal :D tnx o sa va tin al curent cu ce se intampla santos tu zi combinatia :) |
bravo golfuletz, u made the right choice
pt asta tre sa bem o bere impreuna :lol: :lol: eu astept sa ne povestesti cum evolueaza situatia... |
Re:
Quote:
va povestesc :D ma rog in momentu asta ma simt oarecum bine :D |
o sa-ti treaca de tot , cam asa cum aproape mi-a trecut si mie , totu-i bine cand se termina cu bine ;)
imi pare rau ca nu a apucat sa te ia mama lu proces verbal |
next time :D cu procesu verbal :D
sti ca`s baiat cuminte :d si ascult sfaturile (BUNE -> tin sa precizez asta ) numai bine ... va tin la curent :D |
baaaa tusa te electrocutezi :P
|
pei tot eu sa ma electocutez :x
voi :D sa faceti Bum :D ca va tin la curent de 2.20 :D |
Re:
Quote:
e greu sa utii o persoana importanta...FOARTE greu ce-i drept :P, mai ales daca tipa respectiva a fost o persoana foarte apropiata si simteai ca nu se poate decat CU EA.. u'll get use to it ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning