![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
2 Attachment(s)
Quote:
hoverul are motor de mitsubishi kre lafel este o masina foarte buna,avand si un design atractiv..cel putin in viziunea mea.lasati arfele la o parte ca nu este loc..toti aveti in cap numai x5,ml,range sport..daca am fost nepoliticos va rog sa ma scuzati!! |
Quote:
|
asa nici eu nu am lucruri de bine despre bmw :) mai bine as pastra golful decat sa imi iau un serie 3 / serie 5 :) sincer :D
|
Ssang Yong au fost masini bune... nu am condus, dar am vazut pe diverse "coclauri" cum intra (si ieseau cu bine) din santuri si noroaie.
ai mers pe camp, ca pasager, cu masina aia... si ti s-a parut instabila... pai poate mergea prea tare cu ea pe "autostrada florii soarelui" :lol: ce ai vrea, sa leviteze deasupra drumului de pamant? ceea ce nu inteleg multi romani (ca nu ii duce capul) este ca masinile 4x4 (sa nu le zicem "gipuri", SUV sau in alt fel) nu sunt facute ca sa treci tu "smecherul" (nu ma refer la cineva anume, este un fel de-a spune) cu viteza prin toate gropile si denivelarile. masinile de teren sunt PT TEREN ACCIDENTAT, sa te scoata din noroaie cu tractiunea integrala, sa treaca peste damburi si santuri mari cu garda la sol mare, sa te urce pe drumuri abrupte cu 4x4 si cuplul imens, sa nu se rastoarne pe diverse pante abrupte pe care le abordezi aiurea.... NU CA SA MERGI CU VITEZA PE CAMP SI IN NICI UN CAZ CA SA TRECI CU 80km/h PESTE GROPILE DIN ORASE. bucsi, pivoti, capete de bara si amortizoare au si ele saracele... la fel ca si alte masini mai mici :) sunetul motorului? pai pt o masina 4x4 cu performante destul de bune si la pretul unui monovolum ceva mai bun... ce pretentii poti sa ai la insonorizare sau mai stiu eu ce plasticaraie din bord. pana si ML-ul scartaie din toate incheieturile bordului dupa cateva mii de km prin Bucuresti :lol: sunt de acord cu dolb... nu va mai dati cu parerea din auzite sau ca ati mers 5 minute ca pasager. limbajul de mirc sau messenger nu este permis pe forum... nu e greu sa scrieti normal... ar trebui sa o stiti din clasa a 2a. Geely intr-adevar e slaba, am vazut si eu testele n-cap... :lol: o sa evolueze si ei, ii vedem peste cativa ani depasind Loganul la vanzari (vorbind de Romania). faza e ca nici una nu e proasta... raportat la pret, nu poti sa ceri prea mult de la o masina noua de 2-3000 euro. o masina proasta este o masina pe care dai 15.000 euro si e la fel de proasta calitativ si/sau tehnic ca si una de 8.000 euro sau chiar mai putin. sau o masina pe care dai 8.000 si "pica" cate o piesa saptamanal la ea... |
asa sor'mea are tucson si vreau sa zic ca pe autostrada..sau prin oras e vraiste.. foarte instabila foarte rigida simti orice groapa, dar frate cand intri pe teren accidentat se vede o diferenta si acolo isi justifica banii :)
|
Quote:
dau exemplu Hummer-ul... H1 credeti ca e silentios sau exceleaza pe autostrada? sau e usor de parcat? sau consuma putin? sau are portbagaj si spatiu interior mare? NU!!! dar exceleaza pe teren accidentat. |
din cate am auzit actyon are motor de c-class.puntea stiu ca este tot mercedes dar nu stiu de pe ce model.poate ne lumineaza cineva :D
|
Quote:
Numai bine. |
The performance of its two-litre, Mercedes-sourced diesel engine with a claimed output of 104kw at 4000rpm and 310Nm of torque at 2750rpm is sadly let down by lag from the electronically controlled turbo. Overtaking is a gamble and it's best to wait for wide-open gaps, floor the accelerator and hope that the Actyon's power band strikes before an approaching vehicle does.
sursa http://www.motoring.co.za/index.php?...icleId=3956794 ce sa mai cred?:sad: |
am sters posturile in care va injurati cu sete unii pe altii.
va rog sa postati doar daca aveti ceva de spus in privinta celor mai proaste masini, si sa combateti doar argumentele celorlalti, nu si persoanele lor, si asta folosind doar argumente logice si cu suport real, ca unii bat campii cu gratie.. deasemeni va rog mult, scrieti corect romaneste, asa cum am invatat cu totii pana in clasa a 4-a, fara messengerisme si fara sa schingiuim limba romana... |
Ce ziceti de Fiat Ritmo diesel. Am avut imediat dupa revolutie si taica-mie a stat mai mult sub el decat in el. Iar unui prieten i-a cazut cutia de viteze in mers si i s-a fisurat un lonjeron de la vibratiile caraitorului. Chiar pot sa spun convins ca e o masina mai proasta decat Dacia Berlina.
|
Quote:
|
Quote:
P.s. Masina se strica in continuu, chiar era exasperanta, a fost un vis f. urat. |
am eu impresia gresita sau dieselurile de pana`n 90-95 erau cam buboase de la fiat?am un bun prieten care a avut o croma si lafel, era mai mult stricata masina
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning